Dimitrisbud Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, pabou13 είπε https://www.electronet.gr/tilefonia/smartphones/apple-iphone/apple-iphone-15-pro-max-256gb-blue-titanium Το δειχνει διαθεσιμο, pro max 256 blue titanium Έχει διαθέσιμα στην electronet και δεν έχει το πλαίσιο... Αν είναι δυνατόν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Έχει διαθέσιμα στην electronet και δεν έχει το πλαίσιο... Αν είναι δυνατόν.. δεν μας θελει φιλε! Και οχι τπτ αλλο αλλα προπληρωσα κιολας..... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από darionaharos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Έχει διαθέσιμα στην electronet και δεν έχει το πλαίσιο... Αν είναι δυνατόν.. Δεν ειναι διαθέσιμο. Προφανως…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katia123456 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Vyrron είπε Τυχεροί όσοι θέλουν μπλε ή μαύρο γιατί φαίνεται να έχουν μια σχετική κίνηση. Τα natural είναι πιο δυσεύρετα ίσως λόγω μεγάλης ζήτησης. Αλλά τα άσπρα?? Ούτε έχω δει πολλούς που τα ζητάνε αλλά παράλληλα είναι όσο άφαντα όσο τα natural. Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ...πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να επισπευσω λίγο τη διαδικασία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Katia123456 είπε Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ...πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να επισπευσω λίγο τη διαδικασία.. μπλε περιμενω αλλα που τετοια τυχη... εντωμεταξυ μου κανει εντυπωση που κινειται περισσοτερο το μαυρο απο το μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, darionaharos είπε μπλε περιμενω αλλα που τετοια τυχη... εντωμεταξυ μου κανει εντυπωση που κινειται περισσοτερο το μαυρο απο το μπλε. Γιατι σου κανει εντυπωση, τ μαυρο και το ασπρο ειναι τα πλεον κλασσικα χρωματα σε μια συσκευη. Ενας ακομη λογος για το φετινο μπλε ειναι οτι ειναι σχεδον ιδιο με το μπλε που ειχε το 12pro max. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Δεν ειναι διαθέσιμο. Προφανως…. Ολα ειναι κατοπιν παραγγελιας εκτος απο αυτο που δειχνει διαθεσιμο, το electronet θεωρειται authorised retailer οπως public plaisio κωτσοβολο και you https://www.isquare.gr/shops Νομιζω εχει και παραλαβη απο καταστημα με πληρωμη εκει Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από pabou13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Δεν ειναι διαθέσιμο. Προφανως…. Το προχώρησες και σου έριξαν άκυρο? Αν κάποιος θέλει μπλε, εφόσον έχει πληρωμή στο κατάστημα, δεν αποκλείεται να το έβαλαν παραγγελία μερικοί από την ώρα που το έγραψε ο φίλος πιο πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darma90 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Vanton είπε Εκανα Προ-παραγγελιες απο Kotsovolo & Public, καμια ενημερωση. Εχθες πηγα απο την Vodafone, Εκανα παραγγελια το 512gb. Σημερα ηρθε 09:00. Διαβασα οτι το κινητο δεχεται 2 Esim, εαν γνωριζει κανενας κατι παρακαλω να με ενημερωσει. Καλοριζικο φιλος. Την παραγγελεια την εκανες σε καταστημα και σου ρθε τοσο γρηγορα η μεσω του eshop τους; Σκεφτομαι να στραφω κι εγω βονταφον μιας και δειχνει διαθεσιμα 512 και σε λευκο και σε μαυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannhs47 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, alexopouli είπε Το προχώρησες και σου έριξαν άκυρο? Αν κάποιος θέλει μπλε, εφόσον έχει πληρωμή στο κατάστημα, δεν αποκλείεται να το έβαλαν παραγγελία μερικοί από την ώρα που το έγραψε ο φίλος πιο πριν... τους πηρα εγω τηλ ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο και οτι ειναι λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alexopouli είπε Το προχώρησες και σου έριξαν άκυρο? Αν κάποιος θέλει μπλε, εφόσον έχει πληρωμή στο κατάστημα, δεν αποκλείεται να το έβαλαν παραγγελία μερικοί από την ώρα που το έγραψε ο φίλος πιο πριν... Απο περιεργεια. Χθες με την παραγγελια που εκανες με το μαυρο απο τον κωτσοβολο και τελικα δεν υπηρχε διαθεσιμο, σου εγινε αμεση επιστροφη του χρηματικου ποσου? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, vaggos2586 είπε Από πολύ γνωστό ξέρω ότι istrom σήμερα το πρωί είχε παραλαβές, σε κατάστημα της Αθήνας! Ειδοποίησαν κανέναν σήμερα από Αθήνα για παραλαβή? Εμένα για River West τίποτα ακόμα.. Και ένας γνωστός για παραλαβή από Golden Hall, επίσης τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Από public για 15 pm NT κανένα νέο δυστυχώς. Πήρα εχτές τηλέφωνο και μου είπαν ότι μέσα στον μήνα είναι 100% σίγουροι ότι θα παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Απο περιεργεια. Χθες με την παραγγελια που εκανες με το μαυρο απο τον κωτσοβολο και τελικα δεν υπηρχε διαθεσιμο, σου εγινε αμεση επιστροφη του χρηματικου ποσου? Μου έλεγαν κάτι κουλά στην αρχή, να πάω με την πιστωτική και την ταυτότητά μου σε κατάστημα για αποδέσμευση ποσού, μετά έλεγαν να περιμένω τηλέφωνο από τα κεντρικά και μετά να πάω για την ακύρωση της συναλλαγής, μετά τους πήρα και τους είπα ότι αφού δεν έχει γίνει καν δέσμευση ποσού στην κάρτα μου, να μην τολμήσουν καν να κάνουν, να την ακυρώσουν πριν καν φτάσει για έγκριση. Είπαν θα το ρυθμίσουν, για να δούμε. Κίνηση στην κάρτα δεν φαίνεται ακόμα. Στο τέλος τους είπα "αν δεν κάνατε βλακείες να δείχνετε διαθεσιμότητα ενώ δεν έχετε στα αλήθεια, δεν θα γινόταν όλη αυτή η ταλαιπωρία" ... 1 λεπτό πριν, panoulhs007 είπε Από public για 15 pm NT κανένα νέο δυστυχώς. Πήρα εχτές τηλέφωνο και μου είπαν ότι μέσα στον μήνα είναι 100% σίγουροι ότι θα παραλάβω. Αν το έχεις προπληρώσει, πολύ πιθανό τον Οκτώβρη να παραλάβεις, όντως. Αν όχι, πρέπει πρώτα να παραλάβουν όσοι το έχουν προπληρώσει και μετά οι υπόλοιποι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, alexopouli said: Μου έλεγαν κάτι κουλά στην αρχή, να πάω με την πιστωτική και την ταυτότητά μου σε κατάστημα για αποδέσμευση ποσού, μετά έλεγαν να περιμένω τηλέφωνο από τα κεντρικά και μετά να πάω για την ακύρωση της συναλλαγής, μετά τους πήρα και τους είπα ότι αφού δεν έχει γίνει καν δέσμευση ποσού στην κάρτα μου, να μην τολμήσουν καν να κάνουν, να την ακυρώσουν πριν καν φτάσει για έγκριση. Είπαν θα το ρυθμίσουν, για να δούμε. Κίνηση στην κάρτα δεν φαίνεται ακόμα. Στο τέλος τους είπα "αν δεν κάνατε βλακείες να δείχνετε διαθεσιμότητα ενώ δεν έχετε στα αλήθεια, δεν θα γινόταν όλη αυτή η ταλαιπωρία" ... Αν το έχεις προπληρώσει, πολύ πιθανό τον Οκτώβρη να παραλάβεις, όντως. Αν όχι, πρέπει πρώτα να παραλάβουν όσοι το έχουν προπληρώσει και μετά οι υπόλοιποι... Δεν έχω προπληρώσει, έχω δώσει προκαταβολή 100€. Το θέμα είναι ότι κάθε ένας μετά από μένα που θα εξοφλεί το ποσό θα μου παίρνει την θέση ή απλά έχουν προτεραιότητα όσοι πλήρωσαν όλο το ποσό πριν από εμένα ας πούμε? Γιατί αν είναι έτσι τότε δεν υπάρχει όπως είπαν "αυστηρή σειρά". Με άλλα λόγια δουλευόμαστε μεταξύ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις