Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Phlegon είπε Θα έπρεπε να σταματήσετε να ασχολείστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα. Υπάρχει έλλειψη παραγωγής και θα αργήσουν να καλύψουν τη ζήτηση. Να ετοιμαστείτε για αναμονές 2 μηνών. Οποίος δεν μπορεί να περιμένει να ακυρώσει την παραγγελία του. Κανένας υπάλληλος δε μπορεί να ξέρει ποτέ θα παραβούν ποσά θα παραλάβουν και ποιοι θα τα πάρουν. Από τον Φεβρουάριο και μετά θα μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε μαγαζί ετοιμοπαράδοτα. Δεν αμφισβήτησε κανείς ότι υπάρχει έλλειψη παραγωγής. Αυτό που σχολιάζουμε κυρίως είναι η έλλειψη ενημέρωσης παράδοσης που είναι ελληνικό φαινόμενο. Ένα estimated delivery θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο, η έλλειψη του είναι που ενοχλεί.Το δεν ξέρω δεν απαντώ δεν είναι απάντηση, ειδικά όταν σε πολλές περιπτώσεις απαιτούν και προπληρωμή. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Phlegon είπε Θα έπρεπε να σταματήσετε να ασχολείστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα. Υπάρχει έλλειψη παραγωγής και θα αργήσουν να καλύψουν τη ζήτηση. Να ετοιμαστείτε για αναμονές 2 μηνών. Οποίος δεν μπορεί να περιμένει να ακυρώσει την παραγγελία του. Κανένας υπάλληλος δε μπορεί να ξέρει ποτέ θα παραβούν ποσά θα παραλάβουν και ποιοι θα τα πάρουν. Ναι μόνο που δεν λειτουργεί έτσι η αγορά. Αν δεν υπάρχει ενημέρωση, να μην δέχονται με το τσουβάλι παραγγελίες και να έχουν κόσμο στο περίμενε δίχως ενημέρωση. Αν όντως μιλάμε για αναμονή 2 μηνών, ας κλείσουν τις παραγγελίες(να εμφανιστεί εξαντλημένο)να εξυπηρετηθούν αυτοί που είναι στο περίμενε. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Εντωμεταξυ πολλοι Λαρισαίοι είμαστε εδώ . Απορώ αν έχει παραλάβει κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Markyp55 είπε Με ένα συνήγορο του καταναλωτή θα ιδρώσει όλο το κορμί του Κωτσόβολου … όταν θα κληθεί να απαντήσει εντός 30 ημερών και εάν δεν απαντήσει ή δεν εξυπηρετήσει τον πελατη θα φάει πρόστιμο. Φυσικα αν δεν παραλαβει ο markyp55 στην ωρα του πιστευω θα τους ρίξουν και 100ευρω προστιμο και Αντε να τα βρουνε μετα . Θα κανουν έρανο. Σοβαρευτείτε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μόλις παρέλαβα 15P black 128 από Κωτσόβολο . Το εβγαζε διαθεσιμο αλλά δεν μπορούσα να ολοκληρώσω την παραγγελία . Το έβγαλα και το ξανά έβαλα 5-6 φορές στο καλάθι και το πήρε κανονικά .Δεν μου Ήρθε ποτέ μνμ επιβεβαίωσης αλλά πήγα από το κατάστημα και το είχαν κρατημένο . Με39α . Ακύρωσα τγβ ´ροπαραγγελια για το 15P το NT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Έπαιξαν ρόλο μάλλον αυτές οι λίγες ώρες. Ένας άλλος φίλος πήρε το απλό προ 14/9 πρωί, αλλά εντάξει εκεί τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Πες το ολοκληρο; αυτες οι λιγες ωρες που παρανομα πριν την παγκοσμια πρεμιερα αυτοι δεχονταν παραγγελιες κι εμεις σαν μαλακες περιμεναμε να παει 15/9 15:00... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 παιδιά και εγω παρέλαβα απο κωτσόβολο με μέθοδο refresh...δεν το έχω ανοίξει ακόμα...την προπαραγγελία δεν την έχω ακυρώσει ακόμα...όταν μου έρθει μήνυμα θα το γράψω εδώ άμα θέλει κάποιος... πήρα iphone 15 pro max 256 blue...αυτό ήθελα εξαρχής...κωτσόβολος μου είπε οτι παρέλαβε 37 μπλε τεμάχια και τα 29 ήταν σε προ-παραγγελίες(εμένα γιατί δεν με ενημέρωσαν για την προπαραγγελία που είχα κάνει δεν ξέρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markyp55 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Φυσικα αν δεν παραλαβει ο markyp55 στην ωρα του πιστευω θα τους ρίξουν και 100ευρω προστιμο και Αντε να τα βρουνε μετα . Θα κανουν έρανο. Σοβαρευτείτε . φιλακα σας αναφέρω ότι εάν δεν γνωρίζεται το έργο μιας υπηρεσίας μην υποτιμάτε τη δύναμη της..!! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Markyp55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε παιδιά και εγω παρέλαβα απο κωτσόβολο με μέθοδο refresh...δεν το έχω ανοίξει ακόμα...την προπαραγγελία δεν την έχω ακυρώσει ακόμα...όταν μου έρθει μήνυμα θα το γράψω εδώ άμα θέλει κάποιος... πήρα iphone 15 pro max 256 blue...αυτό ήθελα εξαρχής...κωτσόβολος μου είπε οτι παρέλαβε 37 μπλε τεμάχια και τα 29 ήταν σε προ-παραγγελίες(εμένα γιατί δεν με ενημέρωσαν για την προπαραγγελία που είχα κάνει δεν ξέρω) το παραδειγμα του φιλου εδω νομιζω ειναι οτι πιο χαρακτηριστικο εχουμε διαβασει εδω για το τι επικρατει στις εταιρειες που εχουμε μπλεξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vyrron Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Τυχεροί όσοι θέλουν μπλε ή μαύρο γιατί φαίνεται να έχουν μια σχετική κίνηση. Τα natural είναι πιο δυσεύρετα ίσως λόγω μεγάλης ζήτησης. Αλλά τα άσπρα?? Ούτε έχω δει πολλούς που τα ζητάνε αλλά παράλληλα είναι όσο άφαντα όσο τα natural. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leandrosml Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά από you.gr που είναι και της Quest έχει κανείς εμπειρία με τα 15άρια? Δε βλέπω να έχει γραφτεί κάτι εδώ μέσα και μου κάνει εντύπωση. Δε παίζει αυτό το μαγαζί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, Vyrron said: Τυχεροί όσοι θέλουν μπλε ή μαύρο γιατί φαίνεται να έχουν μια σχετική κίνηση. Τα natural είναι πιο δυσεύρετα ίσως λόγω μεγάλης ζήτησης. Αλλά τα άσπρα?? Ούτε έχω δει πολλούς που τα ζητάνε αλλά παράλληλα είναι όσο άφαντα όσο τα natural. Βάσει του σάιτ της Apple οι επίσημες παραδόσεις αυτή τη στιγμή είναι 5-6 εβδομάδες σε Natural/White και 2-3 σε Black/Blue. Αυτό σημαίνει ότι η παράδοση στα μαύρα και μπλε έχει τον μισό χρόνο απότι στα άλλα και η ζήτηση για το άσπρο και το φυσικό είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα. Σίγουρα όποιος πάει για blue/black θα εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα και ίσως από τέλη Οκτωβρίου να υπάρχει και διαθεσιμότητα στα ράφια των καταστημάτων για τα συγκεκριμένα χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanton Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Εκανα Προ-παραγγελιες απο Kotsovolo & Public, καμια ενημερωση. Εχθες πηγα απο την Vodafone, Εκανα παραγγελια το 512gb. Σημερα ηρθε 09:00. Διαβασα οτι το κινητο δεχεται 2 Esim, εαν γνωριζει κανενας κατι παρακαλω να με ενημερωσει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xariskap Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ρε παιδιά τι θα γίνει με το site του Κωτσοβολου και τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνει με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να δούμε την κατάσταση της παραγγελίας μας? Οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί ούτε αυτό να φτιάξουν και μετά εμείς θέλουμε να είναι εντάξει με τις παραγγελίες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 https://www.electronet.gr/tilefonia/smartphones/apple-iphone/apple-iphone-15-pro-max-256gb-blue-titanium Το δειχνει διαθεσιμο, pro max 256 blue titanium 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις