Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ISTORM:

Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου αποκάλυψαν ότι οι προπαραγγελίες που έγιναν στις 15/09 πάνε με σειρά προτεραιότητας ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ και όχι του site. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι το κατάστημα στο κολωνάκι δεν έχει την ίδια προτεραιότητα με το κατάστημα στην Κρήτη καθώς παίρνει αλλά τεμάχια.

APPLE ωραίους συνεργάτες βρήκες. ΝΤΡΟΠΗ

άρα όσοι βάλαμε παραλαβή από κατάστημα που μας εξυπηρετεί τον ήπιαμε 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, darionaharos είπε

δεν ειπες οτι αν ερθει καποιο θα ενημερωσεις? απο Ηρακλειο

Όχι δεν το εγραψα εγώ αυτό. Το έγραψε ο φίλος που παρέλαβε το μαύρο από vodafone. Εγώ δεν βρίσκομαι καν Κρήτη 

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες διαβαζω εδω τον χαμο που εχετε δημιουργησει και πραγματικα απορω.

1) Ποιος σας ειπε οτι ειναι θεμα του ΙΝΚΑ το να σας λεει το μαγαζι δεν ξερω ποτε θα παραλαβω και να τον "κυνηγησετε", δεν σας εταξε κατι που δεν εκανε, ουτε υπαρχει καμμια σειρα προτεραιοτητας, τυχαια τα δινουν η σε οσους επιλεγουν. Παντα ετσι ηταν και παντα ετσι θα ειναι, νομιζατε οτι δινουν και χαρτακια σαν να ειστε στην τραπεζα?

2) Το istorm ειναι ιδιωτικο μαγαζι, οχι επισημο apple, πιθανον και καθε καταστημα να ειναι αλλου ιδιοκτητη, δεν εχουν κοινο αποθεμα και παραγγελειες.

3) Οτι θα υπαρχει ελειψη λογο χαμηλης παραγωγης στις οθονες του pro το ξεραμε απο περσι (ιδιο θεμα ειχε) και ειναι λογο κατασκευαστη.

4) Η εξυπηρετηση πελατων γενικα δεν ηταν ποτε σοβαρη, περιμενατε τωρα να ειναι ξαφνικα ολοι επαγγελματιες? ποσο μαλλον να τους κανετε και μηνυση για κακη εξυπηρετηση?

Λιγη ψυχραιμια και υπομονή θα προτεινα και λιγο να προσγειωθουμε στην χωρα που εχουμε φτιαξει ολοι μαζι.

Επεξ/σία από ThodorisAthina
  • Like 2
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Rubble είπε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ISTORM:

Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου αποκάλυψαν ότι οι προπαραγγελίες που έγιναν στις 15/09 πάνε με σειρά προτεραιότητας ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ και όχι του site. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι το κατάστημα στο κολωνάκι δεν έχει την ίδια προτεραιότητα με το κατάστημα στην Κρήτη καθώς παίρνει αλλά τεμάχια.

APPLE ωραίους συνεργάτες βρήκες. ΝΤΡΟΠΗ

άρα όσοι βάλαμε παραλαβή από κατάστημα που μας εξυπηρετεί τον ήπιαμε 

Δεν έχω καταλάβει τι σου είπαν  για τον τρόπο που λειτουργούν.
Έστω για παράδειγμα  ότι υπάρχουν 10 παραγγελίες στο κατάστημα στο Κολωνάκι και άλλες 10 στο κατάστημα  Κρήτης.
Γίνετε παραλαβή συνολικά 10 τεμαχίων, ποιος θα εξυπηρετηθεί; 

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά βγάζει ένα διαθέσιμο στον κοτσοβολο στο Αγρίνιο για παραλάβει άμεση 15 pro max blue 256. Οποίος είναι από εκεί ας πεταχτεί ίσως είναι τυχερός 🤞

9C3C2FC6-7E7C-4954-852A-E59C6C7DC0EF.png

0A0D3DAE-34CC-441B-BA4E-D63E50845580.png

Κάποιος το τσίμπησε εντωμεταξύ είχε παράδοση και με wolt και προχωρούσε κανονικά η παραγγελία 

Επεξ/σία από farcry33

5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Δεν έχω καταλάβει τι σου είπαν  για τον τρόπο που λειτουργούν.
Έστω για παράδειγμα  ότι υπάρχουν 10 παραγγελίες στο κατάστημα στο Κολωνάκι και άλλες 10 στο κατάστημα  Κρήτης.
Γίνετε παραλαβή συνολικά 10 τεμαχίων, ποιος θα εξυπηρετηθεί; 

Αν έκανες πρώτος παραγγελία μέσω του istorm.gr και έβαλες παραλαβή σε κατάστημα της περιοχής σου πχ Κρήτη δεν είσαι πρώτος στη σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών συνολικά αλλά πρώτος στη σειρά του καταστήματος που σε εξυπηρετεί όταν και όποτε παραλάβει το συγκεκριμένο κατάστημα. Μόνο στο κολωνάκι στελνουν τεμμαχια και τους φαίνεται και πολύ φυσιολογικό που εξυπηρετούν πρώτα εκεί....  Επειδή την ηχογράφησα (της το είπα αφού είπε τις μλκιες της) και έχω κάνει μεγάλο θέμα περιμένω τηλ από τον προϊστάμενο της

Θα έπρεπε να σταματήσετε να ασχολείστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα. Υπάρχει έλλειψη παραγωγής και θα αργήσουν να καλύψουν τη ζήτηση. Να ετοιμαστείτε για αναμονές 2 μηνών. Οποίος δεν μπορεί να περιμένει να ακυρώσει την παραγγελία του. Κανένας υπάλληλος δε μπορεί να ξέρει ποτέ θα παραβούν ποσά θα παραλάβουν και ποιοι θα τα πάρουν. Από τον Φεβρουάριο και μετά θα μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε μαγαζί ετοιμοπαράδοτα. 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, Phlegon είπε

Θα έπρεπε να σταματήσετε να ασχολείστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα. Υπάρχει έλλειψη παραγωγής και θα αργήσουν να καλύψουν τη ζήτηση. Να ετοιμαστείτε για αναμονές 2 μηνών. Οποίος δεν μπορεί να περιμένει να ακυρώσει την παραγγελία του. Κανένας υπάλληλος δε μπορεί να ξέρει ποτέ θα παραβούν ποσά θα παραλάβουν και ποιοι θα τα πάρουν. Από τον Φεβρουάριο και μετά θα μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε μαγαζί ετοιμοπαράδοτα. 

Αυτο ακριβος ,τα ιδια έγιναν και πέρυσι το Φεβρουαριο ειχαν παραδοθεί ολα

14 λεπτά πριν, Rubble είπε

Αν έκανες πρώτος παραγγελία μέσω του istorm.gr και έβαλες παραλαβή σε κατάστημα της περιοχής σου πχ Κρήτη δεν είσαι πρώτος στη σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών συνολικά αλλά πρώτος στη σειρά του καταστήματος που σε εξυπηρετεί όταν και όποτε παραλάβει το συγκεκριμένο κατάστημα. Μόνο στο κολωνάκι στελνουν τεμμαχια και τους φαίνεται και πολύ φυσιολογικό που εξυπηρετούν πρώτα εκεί....  Επειδή την ηχογράφησα (της το είπα αφού είπε τις μλκιες της) και έχω κάνει μεγάλο θέμα περιμένω τηλ από τον προϊστάμενο της

Αν ισχύει όντως είναι εντελώς παράλογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Phlegon είπε

μπα δεν νομίζω. πέρυσι είχαν θέμα με τις απεργίες στη foxconn. γίνεται πολύ κακή διαχείριση στην ελλάδα δεν τηρείται καμία λίστα στα μπακάλικα. ευτυχώς αρχίζει και αποκτά απόθεμα η amazonάρα όποτε θα τους γράψουμε εκεί που πρέπει 

Επεξ/σία από Rubble

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...