Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, t3llis είπε

Εγώ το Σάββατο στις 13:30 και το κουπόνι λήγει σε 2207

απ ότι κατάλαβα δίνουν προτεραιότητα στις παραγγελίες που έγιναν μέσω καταστημάτων γιατί εγώ ενώ αρχικά είχα κάνει προπαραγγελια μέσω του site τελικά ετρεξε η παραγγελία που έγινε μέσω καταστήματος και η οποία έγινε αρκετή ώρα αργότερα (ώρες βασικά) και ο λόγος που πήγα κατάστημα ήταν μετά από επικοινωνία στο τηλ τους γιατί ήθελα τιμολόγιο και trade in με το 14

από istorm με παραγγελία στις 15:09 

IMG_5013.jpeg.6d919d7ef54c1ddd4e07fcd1787fa3a0.jpeg

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marmagia είπε

είδα τώρα αυτή τη φωτό https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fblue-and-black-iphone-15-pro-and-pro-max-have-a-weird-v0-01trvx5ezaob1.jpeg%3Fwidth%3D1170%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D07fd47053eb9a9298ba8717a9d93afef26b42ebc

αρα δεν είναι αποχρωματισμός μάλλον βρωμια από λίπος χεριών κλπ γιατί το έχει και το NaTi

Βρωμια ειναι, το αναφερει και ενας συγκεκριμενος yter που παρακολουθω

Ουσιαστικα στα πιο "dark" χρωματα αφηνει ενα halo effect γυρω απο τα κουμπια το δαχτυλο. Με ενα γερο σκουπισμα εισαι ενταξει

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Rubble είπε

απ ότι κατάλαβα δίνουν προτεραιότητα στις παραγγελίες που έγιναν μέσω καταστημάτων γιατί εγώ ενώ αρχικά είχα κάνει προπαραγγελια μέσω του site τελικά ετρεξε η παραγγελία που έγινε μέσω καταστήματος και η οποία έγινε αρκετή ώρα αργότερα (ώρες βασικά) και ο λόγος που πήγα κατάστημα ήταν μετά από επικοινωνία στο τηλ τους γιατί ήθελα τιμολόγιο και trade in με το 14

από istorm με παραγγελία στις 15:09 

IMG_5013.jpeg.6d919d7ef54c1ddd4e07fcd1787fa3a0.jpeg

Σε μενα κανένα θέμα με παραγγελία από internet , μήπως έβαλαν στην άκρη αυτή που είχες κάνει από site και προχωρησαν του καταστήματος; (αν και στην δικιά μου περίπτωση σε αυτό το status που δείχνεις είναι παρολο που έχουν επικοινωνήσει)

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το iPhone για γρήγορη μεταφορά αρχείων χρειάζεσαι usb3 που να υποστηρίζει 10gbps (3.1gen2, 3.2gen2), το thunderbolt4 πιάνει 40gbps που ειναι αρκετά παραπάνω όπως και το usb4

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ.
5 hours ago, Pwpwpw said:

Γιατί ολόκληρο τον οκτωμβρη δεν θα γίνει καμία παραλαβή;

Δε το ξέρω από πουθενά έκανα το σχόλιο με βάση τα περί διαθεσιμοτήτων που σχολίασε κάποιος νωρίτερα 

Δημοσ.

15:22 εγω, καμια ενοχληση…

Pro max 256 NaTi

Οπως ολοι😂

Πιστευω απο 15:03 και κατω δεν υπαρχει καμια ελπιδα

τουλαχιστον γι’αυτο το χρωμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimpia είπε

Pro max 256 NaTi

Οπως ολοι😂

Επεφτέ το site εντωμεταξύ συνέχεια. Εγώ το προσπαθούσα απο τις 15:05

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimpia είπε

Pro max 256 NaTi

Οπως ολοι😂

Σε 15.05 πήραν εχθες για PM 256 NaTi από Κολωνάκι για παραλαβή day1

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Οι προπαραγγελίες δεν άνοιγαν την Παρασκευή στις 15.00 το μεσημέρι; 

Γιατί ολόκληρο τον οκτωμβρη δεν θα γίνει καμία παραλαβή;

Εαν αυτός ο αριθμός δείχνει σειρά προτεραιότητας πως γινετε να έχω παραγγείλει Παρασκευή μεσημέρι, δηλαδή ένα 24ωρο νωρίτερα και το κουπόνι μου να τελειωνει σε 3χχχ, δηλαδή μια χιλιάδα πάνω.

Αυτός ο αριθμός δεν δείχνει την σειρά προτεραιότητας και εγώ νωρίτερα έχω κάνει προπαραγγελια και τελειώνει σε 44... Δηλαδή δύο χιλιάδες πάνω από τον φίλο 

Δημοσ.

Σόρυ αν σε απογοητεύσω αλλά το κουπόνι δεν δείχνει την σειρά προτεραιότητας... Το έχω παραγγείλει πιο νωρίς και έχω παραπάνω νούμερο από εσένα δεν εξηγείται 

Δημοσ.
1 minute ago, Petros_Ben said:

Αυτός ο αριθμός δεν δείχνει την σειρά προτεραιότητας και εγώ νωρίτερα έχω κάνει προπαραγγελια και τελειώνει σε 44... Δηλαδή δύο χιλιάδες πάνω από τον φίλο 

Istorm που τηλεφώνησα μου είπαν ότι είναι άλλο τμήμα και ο αριθμός παραγγελίας δεν σημαίνει προτεραιότητα κτλ. Στο μεταξύ το σάιτ είχε πέσει και αναγκαστικά έκανα παραγγελία και 15

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...