pariskavadias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Stelaras1993 είπε Εσυ τωρα Αληθεια νομιζεις οτι ίδρωσε το αυτί του κοτσοβολου που εχει ολοκληρο νομικό τμήμα; Η πιστευεις οτι αγχώθηκε ο υπαλληλος μηπως τα βαλει απο την τσεπη του; Παρε τα λεφτα σου πισω η αποδεξου οτι θα παραλάβεις περιπου τα χριστουγεννα. Δεν με νοιάζει αν ίδρωσε το αυτί τους η κάτι αλλο απλά είναι απαράδεκτοι 😂 13 λεπτά πριν, georgebad είπε Θα σε ενημερώσω εγώ δεν χρειάζεται ! «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, θα ενημερωθείτε με sms για ότι νεότερο» Στο κατάστημα ακόμα ποιο τραγικοί πάντως κάθε φορά που πάω μου λενε «μου βγάζει ΥΟ σύστημα παράδοση την τάδε μέρα» και μαντέψτε …. Αυτό το τάφε ποτέ δεν είναι διαθεσιμο Και εμένα που πήγα μια φορά μου λέει φαίνεται ότι θα έρθει αύριο όσο το ειδες εσυ τόσο το ειδα και εγω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3648 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, laz_pra said: Χθες απόγευμα βλέπω διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο River West ένα PM 512 natural titanium. Προσπαθώ να το βάλω παραλαβή από το κατάστημα, και στο καλάθι μου μου εμφάνιζε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Με τα πολλά (αφαίρεση και ξανά προσθήκη) το κατάφερα και το έκλεισα με πληρωμή στο κατάστημα. Πήγα και το πήρα για πληρωμή με αποφορολόγηση (που δεν είχε γίνει online...). Αναρωτιέμαι τί γίνεται τελικά με τις προπαραγγελίες μας... Παθών και εγώ με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ προπαραγγελία στο ΠΛΑΙΣΙΟ ένα PM 256 natural titanium. Βαρέθηκα να περιμένω και πλήρωσα τα παραπάνω για 512. Ποια θήκη είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laz_pra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Ποια θήκη είναι αυτή; https://www.skroutz.gr/s/45762624/ESR-Classic-Hybrid-Back-Cover-Diafano-iPhone-15-Pro-Max.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Καλορίζικο να το χαρείς! Η θήκη ποια είναι; https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099522725030&_x_sessn_id=pqzy5ej6l0&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1696492108191_y6u7dw6mgx&refer_page_sn=10045 Την πήρα 14 ευρώ πριν λίγες ημέρες εγώ, έχει και δωρεάν μεταφορικά το TEMU αυτή την περίοδο. Αν γραφτείς πρώτη φορά, έχεις κουπόνι για τις πρώτες 24 ώρες -50% στο καλάθι ότι πάρεις με κωδικό που θα σου εμφανίσει. Συνολικά πήρα κοντά στα 150 ευρώ πράγματακια για σπίτι, αμάξι, iphone, apple watch ultra, ipad και μου βγήκαν 74 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Τα πράγματα τα παρέλαβα μετά από δέκα εργάσιμες ημέρες μέσω ACS. Για iphone 15 pro max καλή είναι και αυτή στα 9.48 Ευρώ. https://www.temu.com/gr-en/for-iphone-15-pro-max-magnetic-case-military-grade-drop-protection-heavy-duty-full-body-rugged-shockproof-protective-phone-cover-17-02cm-g-601099522289773.html?top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2F629a83b13650f5cec63081b5f8c71a2b.jpg&spec_gallery_id=4017190742&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=OTQ4&search_key=iphone 15 pro max&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=pqzy5ej6l0&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1696492350607_j4rpcv5o00 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από mistiri0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markyp55 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Εσυ τωρα Αληθεια νομιζεις οτι ίδρωσε το αυτί του κοτσοβολου που εχει ολοκληρο νομικό τμήμα; Η πιστευεις οτι αγχώθηκε ο υπαλληλος μηπως τα βαλει απο την τσεπη του; Παρε τα λεφτα σου πισω η αποδεξου οτι θα παραλάβεις περιπου τα χριστουγεννα. Με ένα συνήγορο του καταναλωτή θα ιδρώσει όλο το κορμί του Κωτσόβολου … όταν θα κληθεί να απαντήσει εντός 30 ημερών και εάν δεν απαντήσει ή δεν εξυπηρετήσει τον πελατη θα φάει πρόστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Markyp55 είπε Με ένα συνήγορο του καταναλωτή θα ιδρώσει όλο το κορμί του Κωτσόβολου … όταν θα κληθεί να απαντήσει εντός 30 ημερών και εάν δεν απαντήσει ή δεν εξυπηρετήσει τον πελατη θα φάει πρόστιμο. Τους έκανες την μούρη κρέας... Θα φοβηθεί πολύ τον συνήγορο ο Κωτσόβολος και το public που έχουν κάνει καρτέλ στην χώρα 2 δεκαετίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Markyp55 είπε Με ένα συνήγορο του καταναλωτή θα ιδρώσει όλο το κορμί του Κωτσόβολου … όταν θα κληθεί να απαντήσει εντός 30 ημερών και εάν δεν απαντήσει ή δεν εξυπηρετήσει τον πελατη θα φάει πρόστιμο. Αυτή η εντύπωση που έχετε ότι τους ενδιαφέρει άμα θα κάνετε καταγγελία ή ότι κάτι θα γίνει άμα κάνετε καταγγελία είναι λαθος. Εδώ το πλαίσιο και το public έφαγαν φέτος από 500.000 χιλιάρικα πρόστιμα το καθένα για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας πωλήσεων σε περίοδο εκπτώσεων και δεν ένοιαξε κανέναν. Νομίζετε ότι πραγματικά ενδιαφέρει το κωτσόβολο και τον κάθε κωτσόβολο εάν θα φάει πρόστιμο ή εάν θα κακοχαρακτηριστεί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Τρέλα λέμε! Σήμερα θα το παραλάβει (αγορασμένο €1759 από Κωτσό) και ήδη το πουλά €1800! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spc1983 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 υπομονή μάλλον εντός του Νοεμβρίου θα γίνει εξαγορά του Κωτσόβολου από τον όμιλο τηs infoqouest,ισως αλλάξουν τα πράγματα προσ το καλύτερο προσ την πολιτική τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkexagias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, laz_pra είπε Χθες απόγευμα βλέπω διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο River West ένα PM 512 natural titanium. Προσπαθώ να το βάλω παραλαβή από το κατάστημα, και στο καλάθι μου μου εμφάνιζε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Με τα πολλά (αφαίρεση και ξανά προσθήκη) το κατάφερα και το έκλεισα με πληρωμή στο κατάστημα. Πήγα και το πήρα για πληρωμή με αποφορολόγηση (που δεν είχε γίνει online...). Αναρωτιέμαι τί γίνεται τελικά με τις προπαραγγελίες μας... Παθών και εγώ με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ προπαραγγελία στο ΠΛΑΙΣΙΟ ένα PM 256 natural titanium. Βαρέθηκα να περιμένω και πλήρωσα τα παραπάνω για 512. είσαι τυχερός! Καλορίζικο Μετα το email της παραγγελίας σου ήρθε κάποια επιβεβαίωση για να πας να παραλάβεις ή πήγες κατευθείαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Παραλαβή IPhone 15 Pro max black από Vodafone μέσω γνωστού. Βαρέθηκα να περιμένω το natural. Να δω με τι θα ασχολούμαστε τώρα 🤣 Υ.Γ Θα αφήσω τις παραγγελίες ανοιχτές για Ηρακλειο έτσι ώστε άμα έρθει κάποιο να ενημερώσω. Καλοδουλευτο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Spc1983 είπε υπομονή μάλλον εντός του Νοεμβρίου θα γίνει εξαγορά του Κωτσόβολου από τον όμιλο τηs infoqouest,ισως αλλάξουν τα πράγματα προσ το καλύτερο προσ την πολιτική τους και το istorm τα ίδια κάνει.. προπαραγγελία απο τα πρώτα λεπτά και ο άλλος πήγε σε κατάστημα και το πήρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ορκίζομαι, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ με προπαραγγελίες. Ούτε να "hypάρομαι", θα περιμένω να καθίσει η σκόνη και 1-2 βδομάδες μετά θα παίρνω τηλ σε καταστήματα να λέω έχετε διαθέσιμο; Το αγοράζω και το πληρώνω τώρα ή θα ψάχνω γνωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 28 minutes ago, Markyp55 said: Με ένα συνήγορο του καταναλωτή θα ιδρώσει όλο το κορμί του Κωτσόβολου … όταν θα κληθεί να απαντήσει εντός 30 ημερών και εάν δεν απαντήσει ή δεν εξυπηρετήσει τον πελατη θα φάει πρόστιμο. Στις 29 μέρες θα σου πει ότι είναι ζήτημα προμηθευτή και είναι στην διαθεσή σου για επιστροφή. 20 minutes ago, spiros1993540 said: Αυτή η εντύπωση που έχετε ότι τους ενδιαφέρει άμα θα κάνετε καταγγελία ή ότι κάτι θα γίνει άμα κάνετε καταγγελία είναι λαθος. Εδώ το πλαίσιο και το public έφαγαν φέτος από 500.000 χιλιάρικα πρόστιμα το καθένα για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας πωλήσεων σε περίοδο εκπτώσεων και δεν ένοιαξε κανέναν. Νομίζετε ότι πραγματικά ενδιαφέρει το κωτσόβολο και τον κάθε κωτσόβολο εάν θα φάει πρόστιμο ή εάν θα κακοχαρακτηριστεί? Τους ενδιαφέρει στο βαθμό που αν επιμείνεις θα στείλουν ένα mail για τα τυπικά, και θα σου επιστρέψουν χρήματα χωρίς επιπλέον ζόρι (πέρα από την καθυστέρηση, το περίμενε να βγάλεις γραμμή με τον ΧΥΖ και τα λοιπά). Δεν είναι χαζοί να φάνε πρόστιμο/κράξιμο για μισή ώρα δουλειά από μεριάς τους. Ως εκεί όμως. Κανένα ζόρι δεν τραβάνε οι πιο πολλοί να πάρουν λεφτά για προϊόντα που ούτε έχουν εξασφαλίσει, ούτε ξέρουν πότε θα εξασφαλίσουν. Και τα ζεστά λεφτά είναι καλά, και το καπάρωμα του πελάτη ακόμα καλύτερο. Ούτε έχουν επενδύσει σε ένα σύστημα που τουλάχιστον θα σου εξασφαλίσει ότι η προτεραιότητα της παραγγελίας σου γίνεται σεβαστή, ώστε να σε βγάλουν από το κυνήγι του refresh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laz_pra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, pkexagias είπε είσαι τυχερός! Καλορίζικο Μετα το email της παραγγελίας σου ήρθε κάποια επιβεβαίωση για να πας να παραλάβεις ή πήγες κατευθείαν? κατευθειαν! δεν ηρθε ποτε sms... status παραγγελιας στο λογαρισμο μου: καταχωρηθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις