MAFAKA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Τηλέφωνα για ερωτήσεις περί εκτιμώμενης παραλαβής τα βρίσκω ανούσια. Πόρε δεν πήρα και ποτε δεν σκοπεύω να πάρω ούτε για iPhone ούτε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Γιατί πρώτον οι υπάλληλοι που απαντάνε δεν ξέρουν και δεύτερον για να σας ξεφορτωθούν θα πουν ο,τι τους κατέβει στο κεφάλι εκείνη τη στιγμή (εμείς όμως πάνω στην κάψα μας το θεωρούμε «έγκυρη πληροφόρηση») Τζάμπα μη σπάτε τα νεύρα σας. Αν θα έπαιρνα θα ήταν μόνο για (πραγματική) ακύρωση παραγγελίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laz_pra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χθες απόγευμα βλέπω διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο River West ένα PM 512 natural titanium. Προσπαθώ να το βάλω παραλαβή από το κατάστημα, και στο καλάθι μου μου εμφάνιζε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Με τα πολλά (αφαίρεση και ξανά προσθήκη) το κατάφερα και το έκλεισα με πληρωμή στο κατάστημα. Πήγα και το πήρα για πληρωμή με αποφορολόγηση (που δεν είχε γίνει online...). Αναρωτιέμαι τί γίνεται τελικά με τις προπαραγγελίες μας... Παθών και εγώ με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ προπαραγγελία στο ΠΛΑΙΣΙΟ ένα PM 256 natural titanium. Βαρέθηκα να περιμένω και πλήρωσα τα παραπάνω για 512. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από laz_pra 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Σου ήρθε μήνυμα και πηγές; Έχω κάνει 2 παραγγελίες από Κωτσόβολο και εγώ αλλά κανένα μήνυμα από χθες ενώ ήταν διαθέσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, laz_pra είπε Χθες απόγευμα βλέπω διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο River West ένα PM 512 natural titanium. Προσπαθώ να το βάλω παραλαβή από το κατάστημα, και στο καλάθι μου μου εμφάνιζε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Με τα πολλά (αφαίρεση και ξανά προσθήκη) το κατάφερα και το έκλεισα με πληρωμή στο κατάστημα. Πήγα και το πήρα για πληρωμή με αποφορολόγηση (που δεν είχε γίνει online...). Αναρωτιέμαι τί γίνεται τελικά με τις προπαραγγελίες μας... Παθών και εγώ με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ προπαραγγελία στο ΠΛΑΙΣΙΟ ένα PM 256 natural titanium. Βαρέθηκα να περιμένω και πλήρωσα τα παραπάνω για 512. Καλορίζικο να το χαρείς! Η θήκη ποια είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μου τις ακύρωσαν και τις 2 που έκανα χθες μόλις τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 μου ήρθε μήνυμα για παραλαβη απο το κατάστημα αλεξανδρούπολης στον κωτσόβολο αλλά δεν είμαι εκεί σήμερα και θα ξανα πάω 17 του μήνα και φυσικά δεν γίνεται εσωτερική διακίνηση... 15 pro max blue 256gb... το θέλει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, taslikos είπε Μου τις ακύρωσαν και τις 2 που έκανα χθες μόλις τώρα! Σε φίλο μου παντως όπως είχα γράψει και παρά πίσω του ήρθε κανονικά μυνημα στο viber να πάει από το κατάστημα για παραλαβή αλλά τελικά το παράτησε γιατί δεν ήθελε μπλε χρώμα. Για να έχουν γράψει τόσα άτομα εδώ ότι παρέλαβαν με αυτό τον τρόπο θα γίνετε, δεν γίνετε να λένε όλοι ψέμματα. Ίσως στις περιπτώσεις που δεν προχωράει και ακυρώνεται να πρόλαβε να ολοκληρώσει άλλος νωρίτερα και να πάει σε αυτόν. Το θέμα είναι ότι αν όντως έχουν παραλάβει άτομα με αυτό τον τρόπο τι γίνετε με τα άτομα που έχουν προπαραγγειλει και προεξοφλήσει και περιμένουν ακόμα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Σε φίλο μου παντως όπως είχα γράψει και παρά πίσω του ήρθε κανονικά μυνημα στο viber να πάει από το κατάστημα για παραλαβή αλλά τελικά το παράτησε γιατί δεν ήθελε μπλε χρώμα. Για να έχουν γράψει τόσα άτομα εδώ ότι παρέλαβαν με αυτό τον τρόπο θα γίνετε, δεν γίνετε να λένε όλοι ψέμματα. Ίσως στις περιπτώσεις που δεν προχωράει και ακυρώνεται να πρόλαβε να ολοκληρώσει άλλος νωρίτερα και να πάει σε αυτόν. Το θέμα είναι ότι αν όντως έχουν παραλάβει άτομα με αυτό τον τρόπο τι γίνετε με τα άτομα που ταυτόχρονα υπάρχουν άτομα που έχουν προπαραγγειλει και προεξοφλήσει και περιμένουν ακόμα. Ρε συ δεν λέω οτι δεν γίνεται αλλά όσοι έχουν παραλάβει στην πλειοψηφία είναι μαύρο ή μπλέ. Εγώ 5 παραγγελίες σε κατάστηματα που ήταν διαθέσιμα pro max natural ασχέτως χωρητικότητας (έχω κάνει και 512 δηλαδή) μου τις ακύρωσαν! Τι να λέμε τώρα.. Να ανεβάσω σκρίνσοτ απο τον λογαριασμό μου με όλες τις παραγγελίες για να σας πείσω οτι μας δουλεύουν; Απλά κάποιοι στάθηκαν τυχεροί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, taslikos είπε Ρε συ δεν λέω οτι δεν γίνεται αλλά όσοι έχουν παραλάβει στην πλειοψηφία είναι μαύρο ή μπλέ. Εγώ 5 παραγγελίες σε κατάστηματα που ήταν διαθέσιμα pro max natural ασχέτως χωρητικότητας (έχω κάνει και 512 δηλαδή) μου τις ακύρωσαν! Τι να λέμε τώρα.. Να ανεβάσω σκρίνσοτ απο τον λογαριασμό μου με όλες τις παραγγελίες για να σας πείσω οτι μας δουλεύουν; Απλά κάποιοι στάθηκαν τυχεροί Μα δεν το εγραψα για να σε αμφισβητήσω, συμφωνώ ότι στάθηκαν τυχεροί κάποιοι. Περισσοτερο το μυνημα πήγαινε σε φίλο παραπίσω που ήταν κάθετος(δεν θυμάμαι nickname) ότι δεν γίνετε και ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει γραφτεί εδώ μέσα, να που γίνετε τελικά. Αυτό όμως που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι εδώ μέσα περισσότερα φαίνεται να είναι είναι τα άτομα που παρέλαβαν με αυτό τον τρόπο, παρά με προπαραγγελίες. Το νόημα της προπαραγγελιας ποιο είναι δεν καταλαβαινω. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, laz_pra said: Χθες απόγευμα βλέπω διαθέσιμο στον Κωτσόβολο στο River West ένα PM 512 natural titanium. Προσπαθώ να το βάλω παραλαβή από το κατάστημα, και στο καλάθι μου μου εμφάνιζε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Με τα πολλά (αφαίρεση και ξανά προσθήκη) το κατάφερα και το έκλεισα με πληρωμή στο κατάστημα. Πήγα και το πήρα για πληρωμή με αποφορολόγηση (που δεν είχε γίνει online...). Αναρωτιέμαι τί γίνεται τελικά με τις προπαραγγελίες μας... Παθών και εγώ με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ προπαραγγελία στο ΠΛΑΙΣΙΟ ένα PM 256 natural titanium. Βαρέθηκα να περιμένω και πλήρωσα τα παραπάνω για 512. Καλορίζικο φίλος! Εχουμε πει ότι στα 512 και 1τβ βρίσκεις εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariskavadias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ερε κάτι μήνυσεις που θα πέσουν 😂😂 Στο τέτοιο τους μας γράφουν ποσό απαράδεκτοι πια !!!!! Έχω αφήσει σε αυτο το μαγαζί πάνω από 7κ λεφτά και δες εξυπηρέτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Ερε κάτι μήνυσεις που θα πέσουν 😂😂 Στο τέτοιο τους μας γράφουν ποσό απαράδεκτοι πια !!!!! Έχω αφήσει σε αυτο το μαγαζί πάνω από 7κ λεφτά και δες εξυπηρέτηση Θα σε ενημερώσω εγώ δεν χρειάζεται ! «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, θα ενημερωθείτε με sms για ότι νεότερο» Στο κατάστημα ακόμα ποιο τραγικοί πάντως κάθε φορά που πάω μου λενε «μου βγάζει ΥΟ σύστημα παράδοση την τάδε μέρα» και μαντέψτε …. Αυτό το τάφε ποτέ δεν είναι διαθεσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Παραλαβή IPhone 15 Pro max black από Vodafone μέσω γνωστού. Βαρέθηκα να περιμένω το natural. Να δω με τι θα ασχολούμαστε τώρα 🤣 Υ.Γ Θα αφήσω τις παραγγελίες ανοιχτές για Ηρακλειο έτσι ώστε άμα έρθει κάποιο να ενημερώσω. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Ερε κάτι μήνυσεις που θα πέσουν 😂😂 Στο τέτοιο τους μας γράφουν ποσό απαράδεκτοι πια !!!!! Έχω αφήσει σε αυτο το μαγαζί πάνω από 7κ λεφτά και δες εξυπηρέτηση Εσυ τωρα Αληθεια νομιζεις οτι ίδρωσε το αυτί του κοτσοβολου που εχει ολοκληρο νομικό τμήμα; Η πιστευεις οτι αγχώθηκε ο υπαλληλος μηπως τα βαλει απο την τσεπη του; Παρε τα λεφτα σου πισω η αποδεξου οτι θα παραλάβεις περιπου τα χριστουγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laz_pra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Καλορίζικο να το χαρείς! Η θήκη ποια είναι; Ευχαριστώ! https://www.skroutz.gr/s/45762624/ESR-Classic-Hybrid-Back-Cover-Diafano-iPhone-15-Pro-Max.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις