pariskavadias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Έχεις παραγγείλει το μπλε χρώμα που θεωρητικά το βρίσκεις ευκολότερα απ όλα στις 15/9 και ώρα 15.08 και δεν έχεις παραλαβει ακόμα; Καλα κρασιά, καληνύχτα πλαίσιο. Ακριβώς ίδια ώρα από κότσο το ίδιο χρώμα ακόμα να μ έρθει και εμένα…. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 15/9 15:01 παραγγελία iPhone 15 pro max 256gb natural titanium από PUBLIC. Καμία ενημέρωση, κανένα email, κανένα μήνυμα. Δυστυχώς! Το ινσομνια και το marketplace έχουν γεμίσει iPhone απο public και απο Πλαισιο. Όποιος κατάλαβε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Ακριβώς ίδια ώρα από κότσο το ίδιο χρώμα ακόμα να μ έρθει και εμένα…. Εσείς έχεις να διαβάζεις και τους μισούς εδώ μέσα να λένε ότι έκαναν βόλτα στο κοτσοβολο πήραν ένα ψυγείο και φεύγοντας πήραν και από ένα προ μαξ έτσι απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Just now, Dimitrisbud said: Εσείς έχεις να διαβάζεις και τους μισούς εδώ μέσα να λένε ότι έκαναν βόλτα στο κοτσοβολο πήραν ένα ψυγείο και φεύγοντας πήραν και από ένα προ μαξ έτσι απλά Όχι αλλά.... έκανα παραγγελία 15:00 σε κατάστημα.Πρώτος ήμουν στην σειρά. Δεν γίνεται να έχει πάρει κανείς άλλος πριν απο μένα. Και όμως γίνεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 σημερα το πρωι μιλησα με πλαισιο και μου ειπαν να ξαναπαρω στις 20 του μηνα επειδη περιμενουν παραλαβη μεταξυ 20 και 25. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα ειμαι μεσα στις παραλαβες οταν βλεπω ατομα με προπαραγγελια 15/9 να μην εχουν παραλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε 15/9 15:01 παραγγελία iPhone 15 pro max 256gb natural titanium από PUBLIC. Καμία ενημέρωση, κανένα email, κανένα μήνυμα. Δυστυχώς! Το ινσομνια και το marketplace έχουν γεμίσει iPhone απο public και απο Πλαισιο. Όποιος κατάλαβε! Τα κοιτούσα τις πρώτες μέρες να δω πόσα θα βρω από πλαίσιο αλλά πλέον για λόγους ψυχικής ηρεμίας δε μπαίνω πλέον να τσεκαρω. Αλλά το φόρουμ αυτό μου έχει γίνει εξάρτηση. Μακάρι φίλε μου τουλάχιστον μέσα στο μήνα να παραλάβουμε 2 λεπτά πριν, darionaharos είπε σημερα το πρωι μιλησα με πλαισιο και μου ειπαν να ξαναπαρω στις 20 του μηνα επειδη περιμενουν παραλαβη μεταξυ 20 και 25. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα ειμαι μεσα στις παραλαβες οταν βλεπω ατομα με προπαραγγελια 15/9 να μην εχουν παραλαβει. Εμένα χθες μου είπε πολύ σύντομα αλλά δε μπορεί να πει κάτι πιο συγκεκριμένο. Κάθε φορά που παίρνεις τηλέφωνο σου λένε άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, darionaharos είπε σημερα το πρωι μιλησα με πλαισιο και μου ειπαν να ξαναπαρω στις 20 του μηνα επειδη περιμενουν παραλαβη μεταξυ 20 και 25. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα ειμαι μεσα στις παραλαβες οταν βλεπω ατομα με προπαραγγελια 15/9 να μην εχουν παραλαβει. Σημερα πήρα στο πλαίσιο και ρωτούσα επίμονα να μάθω ποτε είναι η επόμενη παραλαβή, εάν έχουν ενημέρωση από τον προμηθευτή τους για την επόμενη ημερομηνία παραλαβής. Τίποτα καμία απάντηση δεν γνωρίζω μου ελεγε. Του ξανα λέω οτι δεν ρωτάω αν θα είμαι μέσα στην επόμενη παραλαβή , απλά ρωτάω ποτε έρχονται τα επόμενα κομμάτια. Επέμενε ότι δεν ξέρει και ότι δεν έχουν σχετική ενημέρωση. Εσενα σου είπε αλλά.Δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους να λεν τα ίδια. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν ακούω ότι άτομα πρώτα στη σειρά δεν έχουν παραλάβει και ταυτόχρονα βλέπω αγγελίες εδώ μέσα που λένε ότι έχουν παραλάβει από πλαίσιο και τα πουλάνε τώρα με πιάνει μόνο θλίψη. Ακόμα και στα κινητά με μέσο πάμε. Γνωστός γνωστου κλπ δυστυχώς. Και προπληρωσα για να έχω πιθανότητα καλύτερης αντιμετώπισης Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από darionaharos 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν οι "γνωστοί" και οι scalpers αλλά υπάρχει και ερασιτεχνισμός από τους εμπόρους. Μόλις κοιτούσα τα δύο email που έλαβα από την iStorm για τις δυο παραγγελίες που είχα βάλει: η πρώτη με τη δεύτερη έχουν διαφορά κοντά 9.000 (!) θέσεις. Μαντέψτε...η δεύτερη (η μεταγενέστερη) προχώρησε και ολοκληρώθηκε. Ίδιο χρώμα-ίδιο μέγεθος-ίδια χωρητικότητα (Black ProMax 512 γίγα), άλλο κατάστημα στην ίδια αλυσίδα. Προπαραγγέλνεις 15/9 στα πρώτα λεπτά και δεν κουνιέται τίποτα έως σήμερα. Ξαναπαραγγέλνεις Σάββατο απλά γιατί έβγαλε διαθεσιμότητα σε άλλο μαγαζί της αλυσίδας και παραλαμβάνεις σήμερα άνετος λες και δεν έψαχνε άλλος στη χώρα 15αρι Max... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από MAFAKA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Καλορίζικο φίλε. Εύχομαι να το χαρείς αλλά καμία λογική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KPNY Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Στις 2/10/2023 στις 6:30 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε Εγώ έκανα 14/9 στις 2 το μεσημέρι με προκαταβολή. Φίλος έκανε στις 13 το απόγευμα και του ήρθε στο σπίτι 22 κανονικά. Κι εγώ στις 13 από Κωτσόβολο και ήρθε στις 22 το μεσημέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aissaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Ευτυχώς υπάρχουν διαθέσιμα pro max σε μεγάλες χωρητικότητες. Έτσι γίνεται χαλάστρα στους scalpers που δεν μπορούν να πουλήσουν τίποτα. Δεν πουλάνε 512 και 1TB γιατί υπάρχουν, δεν πουλάνε ούτε 256 γιατί στα λεφτά που ζητάνε παίρνεις 512 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Εγώ έκανα παραγγελία αυθόρμητα 27/9 και λέω οκ ας έρθει και τα Χριστούγεννα. Μπαίνω στο φόρουμ να δω από περιέργεια και μια βδομάδα τώρα έχω πάθει ψύχωση. Σε κάθε ευκαιρία κάνω αναζήτησή πορείας, παίρνω τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται, μπαίνω να δω διαθεσιμότητες. Πρέπει να το κόψω το ινσομνια, με χάλασε 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefi29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Ένα δάκρυ κύλησε 😢 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Stefi29 είπε Ένα δάκρυ κύλησε 😢 Πότε έκανες παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις