Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, JackN1fe είπε

Καλησπέρα, και γω τηλεφωνική προπαραγγελια από πλαίσιο στις 15/09 με άρθρο 39α, ακόμα περιμένω 15pro max natural . 
Σήμερα πήγα σε ένα συνοικιακό κατάστημα με τηλέφωνα κοντά μου, είχε 15 pro max natural 1550€ ετοιμοπαράδοτο.

Φυσικα το εχει πάρει τιμολογιο άνευ φπα και ετσι δεν σου κοβει ο ιδιος τιμολογιο και βγαζει 350€ τσεπη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 λεπτά πριν, JackN1fe είπε

Καλησπέρα, και γω τηλεφωνική προπαραγγελια από πλαίσιο στις 15/09 με άρθρο 39α, ακόμα περιμένω 15pro max natural . 
Σήμερα πήγα σε ένα συνοικιακό κατάστημα με τηλέφωνα κοντά μου, είχε 15 pro max natural 1550€ ετοιμοπαράδοτο.

Ε καλά μόνο 20 μέρες πέρασαν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μου ζήσεις ΑΜΑΖΟΝ! Το μεσημέρι ακύρωσα το καρκινιασμα του Κωτσόβολου, και μόλις παρηγγειλα από ΑΜΑΖΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.IMG_3780.jpeg.bad8af3eb13e27e764a92239241165a2.jpeg

Επεξ/σία από leonidas_fs
  • Like 2

Γνωστό skroutzoμαγαζο (ίσως το γνωστότερο όλων), πουλάει το 15 PM 1tb Black Titanium 2542 ευρώ!!

Κανονικά δεν πρέπει να πατήσει κανείς το πόδι του ξανά σε αυτό το μαγαζί και σ 'όλα ασκούν παρόμοιες πρακτικές.

εγω το εχω παραγγειλει με αρθρο 39α απο πλαισιο γι αυτο και περιμενω. Εδωσα 1208. Οσοι σκοπευετε να το αγορασετε στα 1500 εννοειται κοιταζετε και εξω οπως εκανε ο φιλος με το αμαζον.

10 λεπτά πριν, darionaharos είπε

@Dimitrisbud exw proparaggeilei to idio apo plaisio 24/9. Esy pote ekanes file mou?

15/9 15:08 σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης

Αλλά δεν έχω κάνει προπληρωμή

Φυσικα κανένα νέο από το πλαίσιο..

6 λεπτά πριν, darionaharos είπε

εγω το εχω παραγγειλει με αρθρο 39α απο πλαισιο γι αυτο και περιμενω. Εδωσα 1208. Οσοι σκοπευετε να το αγορασετε στα 1500 εννοειται κοιταζετε και εξω οπως εκανε ο φιλος με το αμαζον.

Δεν θα το πάρει κανείς το έχουν απλά ανεβασμένο μπας και τους πετύχει κάνα φιντάνι τζόκερ 😂

Εμένα η απορία μου αφορά το χρώμα περισσότερο. Το 90%+ έχει αγοράσει ή θέλει να αγοράσει το natural, με αποτέλεσμα όταν εντέλει τελειώσουν όλοι τις αγορές τους, σχεδόν όλοι να έχουν ακριβώς το ίδιο κινητό. Εκτός αυτού, επειδή όλοι σχεδόν θέλουν το ίδιο χρώμα και την 256gb έκδοση, η αγορά είναι τελείως στεγνη. Καταλαβαίνω ότι είναι προσωπικό γούστο του καθενός οκ, αλλά είναι τόσο ωραίο αυτό το χρώμα για να αξίζει όλο αυτό το χαβαλέ; Μόνο εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα μάλλον ε; 😊

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

15/9 15:08 σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης

Αλλά δεν έχω κάνει προπληρωμή

Φυσικα κανένα νέο από το πλαίσιο..

Έχεις παραγγείλει το μπλε χρώμα που θεωρητικά το βρίσκεις ευκολότερα απ όλα στις 15/9 και ώρα 15.08 και δεν έχεις παραλαβει ακόμα; 
Καλα κρασιά, καληνύχτα πλαίσιο.

Επεξ/σία από Pwpwpw

4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Έχεις παραγγείλει το μπλε χρώμα που το βρίσκεις ευκολότερα απ όλα στις 15/9 και ώρα 15.08 και δεν έχεις παραλαβει ακόμα; 
Καλα κρασιά, καληνύχτα πλαίσιο.

Πόσοι να πρόλαβαν στο ίδιο κατάστημα το ίδιο χρώμα πριν από μένα;;

Είδα κάποιος εδώ μέσα έκανε παραγγελία στην electronet 27/9 και το πήρε 2 μέρες μετά..😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

Πόσοι να πρόλαβαν στο ίδιο κατάστημα το ίδιο χρώμα πριν από μένα;;

Είδα κάποιος εδώ μέσα έκανε παραγγελία στην electronet 27/9 και το πήρε 2 μέρες μετά..😅

Εγώ φίλε αναρωτιέμαι  εάν έχει παραλάβει κανείς 256gb pro max οποιουδήποτε χρώματος από πλαίσιο.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...