alexopouli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε Από πολύ γνωστό ξέρω ότι istrom σήμερα το πρωί είχε παραλαβές, σε κατάστημα της Αθήνας! Παραλαβές είχε, τηλέφωνα δεν έχει πάρει όμως? Ούτε όσους έχουν παραλαβή από Κολωνάκι, ούτε Golden Hall, ούτε River west! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Συγγνώμη ο Κώτσοβολος Γτ έριξε τις τιμές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, georgebad είπε Συγγνώμη ο Κώτσοβολος Γτ έριξε τις τιμές ; Στα pro max βλεπω το κλασσικο 1499 και 1759 για τα 256gb και 512gb αντιστοιχα. Σε τι εριξε τιμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, MAFAKA είπε Οι προπαραγγελίες μας είναι... Μα μυαλο θελει; Τα αγοράζουν τιμολογιο άνευ ΦΠΑ και τα πουλανε 1700 . 500 ευρω στο κομματι. Απλα και ευκολα χρηματα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teol20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μου φαίνεται πιο εύκολα θα το βρω Λονδίνο 20-24 Οκτωβρίου που θα βρίσκομαι, παρα εδώ Ελλάδα που το προπαραγγειλα σε Πλαίσιο και iStorm 😝😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Μα μυαλο θελει; Τα αγοράζουν τιμολογιο άνευ ΦΠΑ και τα πουλανε 1700 . 500 ευρω στο κομματι. Απλα και ευκολα χρηματα Αν καποιος για παραδειγμα δωσει 1700 αντι για 1500 που ειναι η τιμη λιανικης για το 256 Pro max, αυτος που πληρωνει το καπελο εις γνωση του για να το εχει 1-2 μηνες πιο νωρις φταιει, οχι αυτος που το πουλαει. Με λιγα λογια βρισκουν και τα κανουν εφοσον υπαρχουν καταναλωτες που ουσιαστικα δεχονται να τους κοροιδευουν εμπρος στα μουτρα τους. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, georgebad είπε Συγγνώμη ο Κώτσοβολος Γτ έριξε τις τιμές ; έβγαλε τα άντερα του από τον αέρα κοπανιστό που πούλησε και θέλει και άλλο ρευστό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Αρχίζω να πιστεύω πως δεν θα παραλάβω και εγώ πλέον. Όσοι παρέλαβαν να μου πουν 12 νούμερα για το κινο να κλείσω από τώρα εισιτήρια για του χρόνου να το πάρω από Αυστραλία πρώτος από όλους 😂 Amazon.de Παρτε από εδώ που ΜΟΛΙΣ έγιναν διαθεσιμα 18 κομμάτια να ησυχάσετε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos2586 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, alexopouli είπε Παραλαβές είχε, τηλέφωνα δεν έχει πάρει όμως? Ούτε όσους έχουν παραλαβή από Κολωνάκι, ούτε Golden Hall, ούτε River west! Εφόσον είχε παραλαβές πιστεύω από αύριο θα ενημερώνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teol20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 46 λεπτά πριν, taslikos είπε Αρχίζω να πιστεύω πως δεν θα παραλάβω και εγώ πλέον. Όσοι παρέλαβαν να μου πουν 12 νούμερα για το κινο να κλείσω από τώρα εισιτήρια για του χρόνου να το πάρω από Αυστραλία πρώτος από όλους 😂 Amazon.de Παρτε από εδώ που ΜΟΛΙΣ έγιναν διαθεσιμα 18 κομμάτια να ησυχάσετε! Μόλις έμεινε πάλι...1 😝😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά το χρώμα είναι ένα φέτος… Θα βγούνε πολλά τώρα διαθέσιμα σε άσχετα χρώματα αλλά δε νομίζω κανείς να ασχοληθεί αν δεν είναι natural titanium 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Είχα μπει στο σάιτ του Κώτσου πριν κάνα 2 ωρο και ολα τα 15pro τα ειχαν 40 ευρώ κάτω . Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν 💀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, georgebad είπε Είχα μπει στο σάιτ του Κώτσου πριν κάνα 2 ωρο και ολα τα 15pro τα ειχαν 40 ευρώ κάτω . Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν 💀 έχουν βγει για ψάρεμα τα παιδιά Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Rubble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaplas4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) μια ερωτηση ρε παιδια.απο istorm titanium natural pro max εχει παραλαβει κανενας ? προπαραγγελια απο 15/9 και δεν εχουν στειλει ουτε email. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από anaplas4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JackN1fe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, και γω τηλεφωνική προπαραγγελια από πλαίσιο στις 15/09 με άρθρο 39α, ακόμα περιμένω 15pro max natural . Σήμερα πήγα σε ένα συνοικιακό κατάστημα με τηλέφωνα κοντά μου, είχε 15 pro max natural 1550€ ετοιμοπαράδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις