Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Τζαμπα σκατε, σε λιγο καιρο βγαινει το 16αρι.

Ειπαμε παντως, μην ασχολειστε με Κωτσο. Εγω ακομα περιμενω να μου γινει η επιστροφη χρηματων.

Και ετοιμασου αν πληρωσες σε δοσεις, η επιστροφη να σου γινεται σε δοσεις. Το εχω παθει ΚΑΙ αυτο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 minute ago, dimpia said:

Και ετοιμασου αν πληρωσες σε δοσεις, η επιστροφη να σου γινεται σε δοσεις. Το εχω παθει ΚΑΙ αυτο

Ευτυχως δεν πληρωσα με δοσεις.

Παντως αυτο που κανει ο Κωτσοβολος με τις ψευτικες διαθεσιμοτητες που αλλαζουν ανα 10 δευτερολεπτα ειναι για καταγγελια..

48 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Όταν μπαίνετε στην εξέλιξη παραγγελίας στον Κωτσόβολο σας βγάζει και εσάς πρόβλημα και κάνει συνέχεια επαναφόρτιση της σελίδας;

Ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Ζήτησε, έβαλα κάρτα. Αλλά το έκανα γιατί με άφησε να επιλέξω παράδοση σε 60' .

Αν δεν προχωρήσει άμεσα, θα ακυρώσω...

Y.Γ. : Μόλις με πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο...

Ακύρωσα παραγγελία επί τόπου 

Το αστείο είναι ότι μέχρι και την στιγμή που γράφω αυτό το μυνημα το μαύρο pro max 256 το δειχνει ακόμη  άμεσα διαθέσιμο…

Επεξ/σία από Pwpwpw

Μόλις παρέλαβα 512 PM μαύρο από iStorm. Η παραγγελία μπήκε Σάββατο μεσημέρι επειδή έδειξε διαθεσιμότητα στο καταστημα Golden Hall. Μου ηρθε μήνυμα παραλαβής πριν 2 ώρες και παρ'ότι κάποιος εδω μέσα ανέφερε οτι χωρίς τηλεφωνική επιβεβαίωση του είπαν οτι δεν παραδίδουν εμένα με εξυπηρέτησαν κανονικά.

Το αστείο;  Είχα προπαραγγείλει και στις 15/9 στα πρώτα λεπτά που άνοιξε το σύστημα στην ίδια εταιρία  ένα μαύρο 512ΡΜ και ακόμα δείχνει "η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί"...

• Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από πολύ γνωστό ξέρω ότι istrom σήμερα το πρωί είχε παραλαβές, σε κατάστημα της Αθήνας!

Επεξ/σία από vaggos2586

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνουν συνεχως restock κατι σκρουτζομαγαζα που τα πουλανε 300 και 500 ευρω πανω απο την τιμη τους και δεν εχουν τιποτα τα μεγαλα καταστηματα

Μόλις τώρα, Giannhs47 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνουν συνεχως restock κατι σκρουτζομαγαζα που τα πουλανε 300 και 500 ευρω πανω απο την τιμη τους και δεν εχουν τιποτα τα μεγαλα καταστηματα

Οι προπαραγγελίες μας είναι...

• Like 1

Εχω κλάψει απο το γέλιο...

Εχω κανει προπαραγγελια 14/09 απο Κωτσόβολο... φυσικά ουτε φωνή ούτε ακρόαση...

Με την μεθοδο refresh εχω παραγγείλει 3 pro max μπλε 256 και 1 titanium.. 1 στην Ροδο, 1 στην Θεσσαλονίκη (εδώ μένω) και μόλις τώρα 1 στην Αλεξανδρούπολη....και το titanium στην Θεσσαλονίκη...

Ούτε μήνυμα ουτε κλήση απο κανένα κατάστημα... εσεις τι άλλα νέα;πως περνάτε τον χρόνο σας;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Με την μεθοδο refresh εχω παραγγείλει 3 pro max μπλε 256 και 1 titanium.. 1 στην Ροδο, 1 στην Θεσσαλονίκη (εδώ μένω) και μόλις τώρα 1 στην Αλεξανδρούπολη....και το titanium στην Θεσσαλονίκη...

Σου ηρθε μυνημα στο viber να πας να παραλαβεις για καμια απο αυτες?

Επεξ/σία από Pwpwpw

6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Σου ηρθε μυνημα στο viber να πας να παραλαβεις για καμια απο αυτες?

Οχι καλε...τι ειναι αυτα που λες;;ο Κωτσόβολος σ αυτά ειναι απο τους χειρότερους 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...