TasosMG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε 512 εχει και ο Κωτσόβολος Pro Max! Δεν έχει, τους καλείς και σου λένε είναι λάθος του σάιτ.
Mosdi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Όταν μπαίνετε στην εξέλιξη παραγγελίας στον Κωτσόβολο σας βγάζει και εσάς πρόβλημα και κάνει συνέχεια επαναφόρτιση της σελίδας; 1
Xariskap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mosdi είπε Όταν μπαίνετε στην εξέλιξη παραγγελίας στον Κωτσόβολο σας βγάζει και εσάς πρόβλημα και κάνει συνέχεια επαναφόρτιση της σελίδας; Ναι το κάνει και σε μένα 1
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Περιμενωντας να χτυπησει το τηλεφωνο απο το πλαισιο να παραλαβουμε
alexopouli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Έβαλα παραγγελία ένα 256 PM μαύρο στον Κωτσόβολο, το προχώρησε μέχρι τέλους, έβαλα παράδοση σε 60’ μέσω Wolt, πήρα και τηλέφωνο και είπαν ότι ισχύει και προχωράει κανονικά… Για να δούμε…
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alexopouli είπε Έβαλα παραγγελία ένα 256 PM μαύρο στον Κωτσόβολο, το προχώρησε μέχρι τέλους, έβαλα παράδοση σε 60’ μέσω Wolt, πήρα και τηλέφωνο και είπαν ότι ισχύει και προχωράει κανονικά… Για να δούμε… Πως το εκανες δεν ζητησε προεξοφληση? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
alexopouli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πως το εκανες δεν ζητησε προεξοφληση? Ζήτησε, έβαλα κάρτα. Αλλά το έκανα γιατί με άφησε να επιλέξω παράδοση σε 60' . Αν δεν προχωρήσει άμεσα, θα ακυρώσω... Y.Γ. : Μόλις με πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο... Ακύρωσα παραγγελία επί τόπου
dimpia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Εχετε προσεξει οτι σημερα απ'το πρωι ασχολουμαστε με τον κωτσοβολο?
taslikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Σας το ξαναλέω έχω κάνει πλέον 5 παραγγελίες σε Κωτσόβολο και δεν έχει προχωρήσει καμία ενώ έδειχνε διαθέσιμο σε κατάστημα! οσοι έγραψαν ότι παρέλαβαν είτε μας δουλεύουν είτε έπιασαν τζοκερ! 1 λεπτό πριν, dimpia είπε Εχετε προσεξει οτι σημερα απ'το πρωι ασχολουμαστε με τον κωτσοβολο? Αυτό ακριβώς! Τσαμπα κιόλας
dimpia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, taslikos είπε Σας το ξαναλέω έχω κάνει πλέον 5 παραγγελίες σε Κωτσόβολο και δεν έχει προχωρήσει καμία ενώ έδειχνε διαθέσιμο σε κατάστημα! οσοι έγραψαν ότι παρέλαβαν είτε μας δουλεύουν είτε έπιασαν τζοκερ! Αυτό ακριβώς! Τσαμπα κιόλας Ετσι οπως τα λες ειναι, ή μας δουλευουν ή η κωλοφαρδια εχει χτυπησει κοκκινο
starmanwarz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Τζαμπα σκατε, σε λιγο καιρο βγαινει το 16αρι. Ειπαμε παντως, μην ασχολειστε με Κωτσο. Εγω ακομα περιμενω να μου γινει η επιστροφη χρηματων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις