Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε Γιατί; Υπάρχουν διαθέσιμα Pro; Και τα μεν και τα δε σε έλλειψη είναι... Στα max είναι ακόμη πιο τραγική η κατάσταση και μεγαλύτερος ο χρόνος αναμονής. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τα κομμάτια που τα ειδες; Ειμαστε τόσοι που έχουμε προπαραγγειλει day one από πλαίσιο ( αλλά και από αλλά καταστήματα) 256αρια σε ολες τις αποχρωσεισ και δεν έχει παραλάβει ούτε ένας. 256 εκδόσεις δεν υπάρχουν για δείγμα. Μπορει να γινεται και εσκεμμενα αλλα 256 δεν εχει οντως πουθενα ουτε στα προ ουτε σε μαξ (που δεν εχει καν). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, taslikos είπε Ναι μόλις μου εμφάνισε σε κατάστημα στην Ηλιούπολη pro max natural 512 διαθέσιμο. Υπόψιν είμαι απο Πάτρα.. Μόλις την ακυρώσουν θα ανεβάσω πάλι.. Σου ηρθε επιβεβαιωση τελικα? Εχουμε αγωνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimpia είπε Σου ηρθε επιβεβαιωση τελικα? Εχουμε αγωνια Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και στην αρχή η κοπέλα ηταν σίγουρη οτι δεν υπάρχουν pro max ασχέτως χρώματος και χωρητικότητας και πως έπεσα πάλι σε εκθεσιακό.. Μόλις είδε τις παραγγελίες μου κάνει, ώπα είναι 512 γίγα που ποτέ αυτά δεν είναι εκθεσιακά άρα λογικά θα παραλάβετε μου κάνει. Δεν το πιστεύω να πω την αλήθεια αλλά αν έρθει μήνυμα όχι μόνο θα ενημερώσω εδώ αλλά το 2ο θα το δώσω σε κανέναν εδω μέσα να το παραλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Από iStorm Αθήνα έχει παραλάβει κανείς άραγε ; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Η μια λεει σε εξέλιξη, η άλλη καταχωρήθηκε... Αντε βγάλε άκρη. Μόλις τώρα, nikosgalinos είπε Από iStorm Αθήνα έχει παραλάβει κανείς άραγε ; 😂 Αρκετοί εδω μέσα εν τέλη. Επαρχία δεν παραλάβαμε σίγουρα πολλά κομμάτια γιατί έκανα προπαραγγελία εκεί μόλις άνοιξαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, taslikos είπε Η μια λεει σε εξέλιξη, η άλλη καταχωρήθηκε... Αντε βγάλε άκρη. Αρκετοί εδω μέσα εν τέλη. Επαρχία δεν παραλάβαμε σίγουρα πολλά κομμάτια γιατί έκανα προπαραγγελία εκεί μόλις άνοιξαν Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία από τις 27 , αρκετά αργά δλδ σε σχέση με τους περισσότερους σε pro 128 natural ti ,όποτε με αυτά που διαβάζω όσοι αργήσαμε τέλη Οκτωβρίου κ βλέπουμε … Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από nikosgalinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, nikosgalinos είπε Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία από τις 27 , αρκετά αργά δλδ σε σχέση με τους περισσότερους σε pro 128 natural ti ,όποτε με αυτά που διαβάζω όσοι αργήσαμε τέλη Οκτωβρίου κ βλέπουμε … Εγώ θα έλεγα από τέλη οκτωμβριου και βλέπουμε για τις day one προπαραγγελίες. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxpower71 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Istorm έχει παραλαβή περίπου κάθε 2 εβδομάδες !! Παραγγελία απο 22/09 στο ίδιο στάδιο : Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε… Υπομονή, μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχουν έρθει αρκετά πάντως !! ( Pro max ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Istorm έχει παραλαβή περίπου κάθε 2 εβδομάδες !! Παραγγελία απο 22/09 στο ίδιο στάδιο : Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε… Υπομονή, μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχουν έρθει αρκετά πάντως !! ( Pro max ) Χρώμα έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markyp55 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ThodorisAthina είπε Η λογικη λεει οτι δωθηκε προτεραιοτητα σε εταιρικους/μεγαλους πελατες στα πρωτα κομματια. Αλλα εβδομαδα με την εβδομαδα θα στρωνει και θα παρουμε και εμεις. Καλησπερα, είμαι με τιμολόγιο από 14/9 1 pro max nt 256 και 1pro max bt 256 και δεν έχει δωθεί καμία προτεραιότητα.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Markyp55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, taslikos είπε Η μια λεει σε εξέλιξη, η άλλη καταχωρήθηκε... Αντε βγάλε άκρη. Αρκετοί εδω μέσα εν τέλη. Επαρχία δεν παραλάβαμε σίγουρα πολλά κομμάτια γιατί έκανα προπαραγγελία εκεί μόλις άνοιξαν Σε εξέλιξη ήταν και εμένα χθες μεχρι να παραλάβω από το κατάστημα. Δεν είχε κάποιο status σε φάση έτοιμο για παραλαβή ή κάτι τέτοιο. Μόλις το πήρα άλλαξε σε ολοκληρωμένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Markyp55 said: Καλησπερα, είμαι με τιμολόγιο από 14/9 1 pro max nt 256 και 1pro max bt 256 και δεν έχει δωθεί καμία προτεραιότητα.. Παρομοίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markyp55 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε Παρομοίως Είναι παράλογο να έχουν όλα τα καταστήματα τόσο μεγάλο όγκο προ παραγγελιών και να μην υπάρχει απόθεμα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, taslikos είπε Η μια λεει σε εξέλιξη, η άλλη καταχωρήθηκε... Αντε βγάλε άκρη. Αρκετοί εδω μέσα εν τέλη. Επαρχία δεν παραλάβαμε σίγουρα πολλά κομμάτια γιατί έκανα προπαραγγελία εκεί μόλις άνοιξαν Αυτη που γραφει σε εξελιξη (μετα απο τοση ωρα) ειναι το εκθεσιακο τζακ ποτ. Η αλλη εχει ελπιδα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις