Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, t3llis είπε

Εγώ το Σάββατο στις 13:30 και το κουπόνι λήγει σε 2207

Εμένα σε 5004 άρα δεν με βλέπω να παραλαμβάνω..επίσης τον πωλητή τον είδα χαλαρό ότι θα έχει στοκ..ποιο έχετε βάλει??εγώ 15 προ σε τιτάνιο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Εμένα σε 5004 άρα δεν με βλέπω να παραλαμβάνω..επίσης τον πωλητή τον είδα χαλαρό ότι θα έχει στοκ..ποιο έχετε βάλει??εγώ 15 προ σε τιτάνιο 

Το pro max σε μαύρο 256gb

• Like 1

Προς Ενημερωση όλων. Δουλευω στον Ομιλο Cosmote  και πριν λιγο η INFOQUEST εστειλε ενημερωση οτι η Επομενη παραλαβη για την Ελλαδα (χωρις να γραφει ποιες συσκευες θα παραλαβουν) ειναι 15-20/11 με τα σημερινα δεδομενα παντα χωρις να γνωριζουμε αν στην πορεια θα αλλαξει κατι μεχρι τοτε.

• Like 2

6 minutes ago, gkat2829 said:

Προς Ενημερωση όλων. Δουλευω στον Ομιλο Cosmote  και πριν λιγο η INFOQUEST εστειλε ενημερωση οτι η Επομενη παραλαβη για την Ελλαδα (χωρις να γραφει ποιες συσκευες θα παραλαβουν) ειναι 15-20/11 με τα σημερινα δεδομενα παντα χωρις να γνωριζουμε αν στην πορεια θα αλλαξει κατι μεχρι τοτε.

Η Cosmote έχει δικό της κανάλι παραλαβής απευθείας από την Apple, δεν έχει σχέση με την Infoquest… Βέβαια σαν πληροφορία δε μου κάνει εντύπωση

• Like 3

Ο Γερμανος παρελαβε απο την INFOQUEST απο 50 κομματια για καθε χρωμα στο 256αρι PRO MAX.  Τα NTi και WTi εφυγαν στο πρωτο 2ωρο. Ο Γερμανος στις προπαραγγελιες του δεν δινει καμια εκπτωση (ουτε Υπαλληλικη ουτε και επιδοτησεις) παρα μονο εκδοση τιμολογιου και μονο σε καταστημα και αφου προηγηθει προπληρωμη ολου του ποσου. Αυτα προς ενημερωση για να ξερουν ολοι τι υσχυει γαι τον Γερμανο.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phil2375 είπε

Την Παρασκευή 11:01 τηλεφωνικά και το κουπόνι που έστειλαν τελείωνει σε 1048

Οι προπαραγγελίες δεν άνοιγαν την Παρασκευή στις 15.00 το μεσημέρι; 

42 λεπτά πριν, marmagia είπε

Άρα λογικά ως τώρα έχουν κλείσει τα τηλεφωνήματα προς όσους παραλαμβάνουν παρασκευη. Όσοι δεν έλαβαν τηλ πάνε για Νοέμβριο 

Γιατί ολόκληρο τον οκτωμβρη δεν θα γίνει καμία παραλαβή;

58 λεπτά πριν, t3llis είπε

Εγώ το Σάββατο στις 13:30 και το κουπόνι λήγει σε 2207

Εαν αυτός ο αριθμός δείχνει σειρά προτεραιότητας πως γινετε να έχω παραγγείλει Παρασκευή μεσημέρι, δηλαδή ένα 24ωρο νωρίτερα και το κουπόνι μου να τελειωνει σε 3χχχ, δηλαδή μια χιλιάδα πάνω.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Μια χαρά το κάνανε όλοι και παραγγείλανε από Cosmote λόγο τρίτου έτους εγγύησης. Όποιος είχε τιμολόγιο και θα έπαιρνε έναν χρόνο εγγύηση πήγε σε άλλο κατάστημα και θα παραλάβει νωρίτερα. Προβλέπω να παραλάβουν από Germano / Cosmote κάποιοι κοντά Δεκέμβρη.

20 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Οι προπαραγγελίες δεν άνοιγαν την Παρασκευή στις 15.00 το μεσημέρι; 

Γιατί ολόκληρο τον οκτωμβρη δεν θα γίνει καμία παραλαβή;

Εαν αυτός ο αριθμός δείχνει σειρά προτεραιότητας πως γινετε να έχω παραγγείλει Παρασκευή μεσημέρι, δηλαδή ένα 24ωρο νωρίτερα και το κουπόνι μου να τελειωνει σε 3χχχ, δηλαδή μια χιλιάδα πάνω.

Επομένως , ο αριθμός αυτός δεν δείχνει κάποια σειρά 

2 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Μια χαρά το κάνανε όλοι και παραγγείλανε από Cosmote λόγο τρίτου έτους εγγύησης. Όποιος είχε τιμολόγιο και θα έπαιρνε έναν χρόνο εγγύηση πήγε σε άλλο κατάστημα και θα παραλάβει νωρίτερα. Προβλέπω να παραλάβουν από Germano / Cosmote κάποιοι κοντά Δεκέμβρη.

Καλά μην ορκίζεσαι ότι και τα αλλά καταστήματα θα παραλάβουν νωρίτερα. Έχω προπαραγγελει  day one από πλαίσιο και ακόμη δεν έχω καποια ενημέρωση για παραλαβή όποτε πιθανότητα πάω για την επόμενη φουρνιά παραλαβών.

• Sad 1

38 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Δεν υσχυει αυτο κανονικα 2 χρονια χρονια παιρνεις και με τιμολογιο. Μαλακιες ειναι αυτα που γραφει το site του istorm για 1 χρονοι εγγυση με τιμολογιο.

• Confused 1

• Super Moderators
1 ώρα πριν, gkat2829 είπε

Ούτε αυτές οι ημερομηνίες φαίνεται να  έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Νομίζω πως κάποιοι παίζουν παιχνιδάκια με τους καταναλωτές… Ποτέ μέχρι τώρα οι επόμενες ημερομηνίες παραλαβής μετά το αρχικό launch δεν ήταν …2 μήνες μετά! 

• Like 1

Δεν ξέρω ποιος λέει για 21 Νοεμβρίου και πως το ξέρει. Εγώ από σίγουρη πηγή στην κοσμοτε ξέρω για επόμενη παραλαβή σε 3-4 βδομάδες το πολύ μέχρι 21 Οκτωβρίου και το γράψα και δω χτες. Τέλος παντων .. ο καθένας κρίνεται από το αποτέλεσμα.. επισης τι σχεση  έχει η κοσμοτε με infoquest? 

δυστυχώς όπως  Είδα στα reviews το θέμα με τη νυχτερινή λήψη παρέμεινε και στο 15αρι.. και το ζουμ μεταξύ 5Χ και 3x φαίνεται να χει μικρή διαφορά. Όποτε αν δεν σε νοιάζει η μπαταρία και σου αρέσει το μικρό 15 προ πας σε αυτό αντί για το μαξ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...