ThodorisAthina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Vodafone εχει 15 pro 512GB και 1TB τα εχει εδω και μερες διαθεσιμα, το θεμα ειναι τι να το κανουμε αυτα τα μεγεθη οι περισσοτεροι? Σιγουρα εχει δωσει η Apple ΠΟΛΛΑ παραπανω τοσο σε 512 οσο και σε 1TB για να φυγουν τωρα στον πανικο. Το προβλημα ξεκιναει απο την Apple και χειροτερευει με την τραγικη οργανωση των Ελληνικων καταστηματων.
pan888 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε φιλος το 512 υπηρχε στο καταστημα περιστεριου γιατι το ειδα εγω νωρις. το 1τβ υπηρχε σε 5 μαγαζια. εσυ προλαβες το τελευταιο Είμαι περίεργος να μάθω αν είχε παραγγείλει κανένας 15 Pro Max 1T μαύρο απο Κωτσόβολο Τσιμισκή πριν απο την Δευτέρα.
tsoukou11 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Για να μπω και γω στην κουβέντα πάντως μάγκες γιατί την παρακολουθώ από την αρχή, σε σημερινή μου επικοινωνία με το πλαίσιο που έχω κάνει την προπαραγγελία μου ούτε ξέρουν ούτε έχουν ακούσει κάτι. 16/9 είχε γίνει σε κατάστημα και το κορυφαίο δεν έχουν εξυπηρετηθεί ούτε από την 1η μέρα άτομα όπως μου είπε και όπως έχω διαβάσει εδώ μέσα...μάλιστα μετά από ένα μήνα αναμονής μου είπε μήπως θέλετε να δούμε το 14αρι που το έχω διαθέσιμο? 1
alkis__7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsoukou11 είπε Για να μπω και γω στην κουβέντα πάντως μάγκες γιατί την παρακολουθώ από την αρχή, σε σημερινή μου επικοινωνία με το πλαίσιο που έχω κάνει την προπαραγγελία μου ούτε ξέρουν ούτε έχουν ακούσει κάτι. 16/9 είχε γίνει σε κατάστημα και το κορυφαίο δεν έχουν εξυπηρετηθεί ούτε από την 1η μέρα άτομα όπως μου είπε και όπως έχω διαβάσει εδώ μέσα...μάλιστα μετά από ένα μήνα αναμονής μου είπε μήπως θέλετε να δούμε το 14αρι που το έχω διαθέσιμο? Όλη η ξεφτίλα τους σε μια πρόταση 🤦🏻♀️ 1
Pwpwpw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsoukou11 είπε μάλιστα μετά από ένα μήνα αναμονής μου είπε μήπως θέλετε να δούμε το 14αρι που το έχω διαθέσιμο? Το 14 υπαρχει διαθεσιμο εδω και ενα χρονο επρπε να του πεις, αν ηθελα 14 δεν θα εκανα προπαραγγελια το 15 και θα ημουν ενα μηνα στην αναμονη να μιλαμε στο τηλεφωνο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
tsoukou11 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Το 14 υπαρχει διαθεσιμο εδω και ενα χρονο επρπε να του πεις, αν ηθελα 14 δεν θα εκανα προπαραγγελια το 15 και θα ημουν ενα μηνα στην αναμονη να μιλαμε στο τηλεφωνο. Σου λέει άμα είσαι βιαστικούλης τσίμπα ένα 14αρι που το έχω ρίξει και 150 ευρώ το έχω βάλει και άτοκα να ηρεμήσεις. Απαράδεκτο.
pabou13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Στις 16/10/2023 στις 5:27 ΜΜ, Maxpower71 είπε Λοιπον παιδια αντιο. Οι περισσοτεροι εδω περα ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι με τις 10 παραγγελιες και τα refresh εχετε χαλασει ολο το συστημα με προπαραγγελιες, σειρα κτλ κτλ. Νομιζετε οτι ειστε εξυπνοι με το να « αρπαζετε » κινητο καποιων οι οποιοι παραγγειλαν 15/09 επειδη ετσι σας ηρθε χθες η σημερα στο μυαλο. Ξαναλεω pro max nati 256 απο istorm, σε καταστημα που ρωτησα σημερα ΔΕΝ εχει ερθει ουτε ενα για παραγγελιες 15/09 !! Αλλα ο εξυπνος Κωστακης13 που εκανε χθες refresh το εχει ηδη στα χερια του. Τα συμπερασματα δικα σας. Από istorm παραγγελία 15.05 πηρα πρώτη μέρα 256 pm nati 1
Pwpwpw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, pabou13 είπε Από istorm παραγγελία 15.05 πηρα πρώτη μέρα 256 pm nati Ήταν σίγουρο ότι δεν ίσχυε αυτό, ήταν δυνατόν istorm ένα μήνα μετά να μην ειχε παραλάβει ούτε ένα nati 256.
Rubble Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 τσίμπησε και το insomnia ένα pro natural.. ποιος φουκαράς το κλαίει και θα περιμένει τα Χριστούγεννα
Giannaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Να πω και εγώ τον «πόνο» μου (προβλήματα του 1ου κόσμου - παιδιά, να μην ξεχνιόμαστε). Έκανα προπαραγγελία το iPhone 15 Pro Max 256 GB 16/9 πρωΐ-πρωΐ απο Public Golden Hall. Να είμαι ειλικρινής δεν καιγόμουνα. Απλά μου τη βάρεσε και πήγα και το παρήγγειλα. Και σαν να μην έφτανε αυτό το προπλήρωσα κιόλας. Το έκανα γιατί μου είπαν ότι όποιος προπληρώσει έχει προτεραιότητα έναντι όλων αυτών που είτε έχουν δώσει μερική προκαταβολή είτε δεν έχουν δώσει καθόλου προκαταβολή. Τελοσπάντων για να μη σας τα πολυλογώ δεν έχω παραλάβει ακόμα και στο public στο golden hall μου ορκίζονται ότι δεν έχει παραλάβει κανένας 256 οποιουδήποτε χρώματος. Από την άλλη, και επειδή με τρώει καθαρά για λόγους δικαιοσύνης, ρώτησα στο public στο mall και το παλικάρι μου είπε ότι έχουν παραδώσει ήδη την πρώτη φουρνιά. Όπως προείπα δεν καίγομαι. Απλά με εκνευρίζει η ιδέα οτι ίσως εγώ να έχω δεσμεύσει 1500 ευρώπουλα και το μαγαζί να μοιράζει σε φίλους και κολλητούς. Παρεπιπτόντως το μαγαζί μου λέει οτι είμαι 5ος στην σειρά για παραλαβή.. Έχει παραλάβει κανείς 15 pro max 256 μαύρο απο Public Golden Hall?? Υπόσχομαι δεν θα σας το πάρω 😂😂😂
hellojim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, ThodorisAthina είπε Vodafone εχει 15 pro 512GB και 1TB τα εχει εδω και μερες διαθεσιμα, το θεμα ειναι τι να το κανουμε αυτα τα μεγεθη οι περισσοτεροι? Σιγουρα εχει δωσει η Apple ΠΟΛΛΑ παραπανω τοσο σε 512 οσο και σε 1TB για να φυγουν τωρα στον πανικο. Το προβλημα ξεκιναει απο την Apple και χειροτερευει με την τραγικη οργανωση των Ελληνικων καταστηματων. Δεν υπάρχει 512 σε κανένα χρώμα. Πριν από 1 βδομάδα υπήρχε.
Rubble Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 εγώ δεν καταλαβαίνω πως οι πωλησεις είναι μειωμένες κατά 4.5% σε σχέση με τα 14 και πάει τόσο χάλια η διαθεσιμότητα κατι έχει παιχτει με παρτίδες που πιθανόν επέστρεψαν πίσω και σε συνδυασμό με τα καφενεία στη χώρα μας έχουν δημιουργήσει αυτό το μπάχαλο 2 λεπτά πριν, hellojim είπε Δεν υπάρχει 512 σε κανένα χρώμα. Πριν από 1 βδομάδα υπήρχε. είναι γεμάτο το amazon
Αλεξανρος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Γεια σας παιδιά.. Να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει το ίδιο μπάχαλο με διαθεσιμότητα για iPhone 15 pro 128 nati όπως και για τα max από Κώτσο ;; Γιατί εμείς που κάναμε τώρα παραγγελία για Φλεβάρη μας βλέπω 😂
hellojim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 56 λεπτά πριν, Rubble είπε είναι γεμάτο το amazon Για Vodafone μιλάμε εμείς.
Rubble Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, hellojim είπε Για Vodafone μιλάμε εμείς. ποιος τη χ#ζει τη vf. https://www.amazon.de/Apple-iPhone-15-Pro-512GB/dp/B0CHWVC74Z/ το έχει και σε 256, βάζει και 128αρια κατά τη διάρκεια της ημέρας Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Rubble
Προτεινόμενες αναρτήσεις