Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 minutes ago, Markyp55 said:

Είναι παράλογο να έχουν όλα τα καταστήματα τόσο μεγάλο όγκο προ παραγγελιών και να μην υπάρχει απόθεμα… 

Από ότι κατάλαβα όταν άνοιξαν 15/9 πολλοί βάλαν από 1 παραγγελία σε κάθε κατάστημα,

Οπότε ότι δεν το περνούν ξαναπάει στο σιτε για πούλημα και οποίος προλάβει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, IntelInside είπε

Από ότι κατάλαβα όταν άνοιξαν 15/9 πολλοί βάλαν από 1 παραγγελία σε κάθε κατάστημα,

Οπότε ότι δεν το περνούν ξαναπάει στο σιτε για πούλημα και οποίος προλάβει.

Το θέμα ειναι ότι όταν το εκάστοτε κατάστημα δέχεται προπαραγγελίες πρέπει να τις εξυπηρετεί.. ο λόγος που υπάρχει αυτή η δυνατότητα ειναι για μην περιμένει ο εκάστοτε πελάτης το προϊόν του και να παραλαμβάνει αμεσα..δεν μπορώ μα δεχτώ ότι από 14/9 δεν έχω παραλάβει ακόμα. Με ενημέρωσαν από κατάστημα αλλά και τηλεφωνικά ότι δίνεται προτεραιότητα σε παραγγελίες με πλήρη κατάθεση χρημάτων και στα τιμολόγια.. τηρώ και τις δυο προϋποθέσεις και στον Κωτσόβολο κάνουν τους ανήξερους και δίνουν αόριστες απαντήσεις …πρέπει δλδ να απευθυνθεί ο εκάστοτε καταναλωτής στο συνήγορο για να βρει το δίκιο του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έκανα ακύρωση σήμερα από Γερμανό απο τηλεφώνου, 15P TI 128, φαίνεται ολοκληρωμένη, αλλά μoυ είπαν από το call center ότι δόθηκε ήδη η εντολή στην τράπεζα για επιστροφή στην κάρτα μου 1239€. Χωρίς γραπτό αποδεικτικό της ακύρωσης (λενε είναι όλα ηχογραφημένα).. Προπαρήγγειλα 15/9 18:02 και μου έσερναν την αποστολή από βδομάδα σε βδομάδα και πάντα εμφανιζόταν ως καταχωρημένη.

Δηλαδη:

1) Εχω μια προπαραγγελια ολοκληρωμένη (στα ονειρά μου) wow!

2) Έχω να περιμένω τα ευρώ αλλά χωρίς γραπτό backup documentation.. ξανά wow!!

Θα σας κάνω update όταν τα γυρίσει η τράπεζα.

Screenshot_20230923_133201_Chrome.jpg

Screenshot_20231004_133657_Chrome.jpg

Επεξ/σία από logistis1093

Μόλις παρέλαβα από ΚΩΤΣΟ ΡΜ 512 natural Ti, η παραγγελία έγινε χθες το βραδύ που βρήκα 1 διαθέσιμο και το πρόλαβα μάλλον ..

Έχω άλλη μια παραγγελία 1ΤΒ μαύρο, αν το θέλει κάνεις ..

όποτε παιδιά γραμμένες έχουν τις λίστες βαριούνται να ασχοληθούν όποτε κυνήγι και οποίος το βρει... εγώ θα περιμένω και θα το πάρω από amazon όπως και το 14 που αν δεν μου κάνει για Χ λόγο το γυρίζω και πίσω μέσα σε 40 μέρες. Αρκετά με τους μπακάληδες 

• Like 2

12 λεπτά πριν, IntelInside είπε

Μόλις παρέλαβα από ΚΩΤΣΟ ΡΜ 512 natural Ti, η παραγγελία έγινε χθες το βραδύ που βρήκα 1 διαθέσιμο και το πρόλαβα μάλλον ..

Ιδια φάση και εγώ αλλά ακόμα δεν έχω μήνυμα για παραλαβή αλλά με έχουν ακυρώσει 2 φορές έτσι..

7 ώρες πριν, JohnChav είπε

καλημέρα σας.

Λύση για το What's up βρίσκω, για το Viber μέχρι στιγμής όχι.

αν έχει κάποιος ιδέα, καλοδεχούμενη !

40 λεπτά πριν, IntelInside είπε

Σου έχει ερθτι μήνυμα όμως ότι είναι διαθέσιμο για παραλαβή αν έχεις αριθμό και είναι Αθήνα ενδιαφέρομαι 

ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, IntelInside είπε

Είναι αυτά που έλεγα ότι είναι διαθεσιμα εχτές.

εβγαλε και 256 gb για κάποια στιγμή 

Επεξ/σία από farcry33

38 minutes ago, Rubble said:

όποτε παιδιά γραμμένες έχουν τις λίστες βαριούνται να ασχοληθούν όποτε κυνήγι και οποίος το βρει... εγώ θα περιμένω και θα το πάρω από amazon όπως και το 14 που αν δεν μου κάνει για Χ λόγο το γυρίζω και πίσω μέσα σε 40 μέρες. Αρκετά με τους μπακάληδες 

Ρε σεις, 512 έγραψε το παιδι. 512 παίρνω και γω τώρα επί τόπου... 

4 minutes ago, Othisi2 said:

Σου έχει ερθτι μήνυμα όμως ότι είναι διαθέσιμο για παραλαβή αν έχεις αριθμό και είναι Αθήνα ενδιαφέρομαι 

ευχαριστώ 

Στο σιτε έλεγε σε εξέλιξη, μου ήρθε μήνυμα στο viber.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...