Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoulhs007 είπε

Εμένα εξαφανίστηκε η παραγγελία στο public. Μπορεί να υπάρχει και κάποιο θέμα με την σελίδα τους βέβαια αλλά δεν την εμφανίζει καν πλέον. Περίεργο …

Το ίδιο και σε μένα. Κάποιος σέρβερ θα έχει συντήρηση;

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, Belial said:

Το ίδιο και σε μένα. Κάποιος σέρβερ θα έχει συντήρηση;

Εφόσον το έχεις και εσύ τότε ίσως μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Δημοσ.
1 minute ago, pabou13 said:

Το κανει και σε μενα στις εκκρεμεις παραγγελιες

Εκτός αν έχουμε όλοι 15 PM NATURAL. Και μας έφαγαν τις παραγγελίες για κάνα φίλο 😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Εκτός αν έχουμε όλοι 15 PM NATURAL. Και μας έφαγαν τις παραγγελίες για κάνα φίλο 😂😂😂

Τιποτα δεν θα μου κανε εντυπωση 😄😄

Παντως υπηρχε server update πριν καποια ωρα 

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εκει συντηρηση οπως φαινεται, μπορει να εξαφανιστουν και απο εκει προπαραγελιες 😅

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ.

Η AI (artificial intelligence) έχει μπει σε όλα τα συστήματα δημιουργώντας προβλήματα προσπαθώντας να αγοράσει τεμάχια μουσχοπουλόντας τα αργότερα με καπέλο.. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rubble είπε

Η AI (artificial intelligence) έχει μπει σε όλα τα συστήματα δημιουργώντας προβλήματα προσπαθώντας να αγοράσει τεμάχια μουσχοπουλόντας τα αργότερα με καπέλο.. 

Και να μπει ποσα να βρει; Αφου σχεδον τπτ δεν εχουν διαθεσιμο χαχα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Εμένα εξαφανίστηκε η παραγγελία στο public. Μπορεί να υπάρχει και κάποιο θέμα με την σελίδα τους βέβαια αλλά δεν την εμφανίζει καν πλέον. Περίεργο …

ακριβώς το ίδιο πράγμα εχω μόλις μπήκα στο site γράφω αριθμό παραγγελίας και δεν προχωράει σαν να κολλάει εκεί και το δοκίμασα με ενα άλλο αριθ πργ που εχω κάνει κανονικα συνεχίζει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, realityyy είπε

απ την μια πλευρά ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι το έχουν κάνει επίτηδες…

Αν δεν διορθωθεί και αφορά μόνο προπαραγγελίες με iPhone (και πιθανώς χωρίς προπληρωμή) τότε κάτι συμβαίνει και θέλει σίγουρα τηλέφωνα Δευτερα 

Δημοσ.

Πήγα σήμερα iStorm & KOTSO.
iStorm δεν ξέρουν ποτέ θα καλυφθούν οι παραγγελίες που ήδη έχουν.

ΚΟΤΣΟ άνοιξε μπροστά μου κ μου λέει έχει 4 ΡΜ μαύρα 1ΤΒ. Το είδα και εγώ στην αποθήκη έλεγε απόθεμα 4.

Απλά θέλουν προκαταβολή για να το φέρουν κατάστημα ( και καλά ) και ετσι δεν προχώρησα. δεν μπορώ να καταλάβω την λογική, μιας και είναι προϊόν που πουλάει, δεν θα του μείνει στο ράφι σε περίπτωση που ακυρώσω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...