UpToDate_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Έχουμε καμία θήκη να προτείνουμε για 15 pro max ? Διαφανή ή και όχι , απλά να έχει επιφάνεια που να μην γλιστράει από το χέρι , να γραπώνει πιο εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) άρχισε το amazon.de να εμφανίζει στοκ σε pro με παραλαβή το αργότερο 04/10 για ελλάδα 😀.... άντε amazonάρα και στα μαξ πολύασχοληθηκαμε με τα εγχώρια μαγαζάκια Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Rubble 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα και από μένα, φέτος είπα και εγώ να κάνω το switch από Ντροιντ ( note 20 ultra ) σε ιΟΣ. έκανα και εγώ από πλαίσιο με πληρωμή στην παραλαβή εννοείτε ( pro max black 1tb ). Πάντα το ίδιο γίνετε ? πως ανακοινώνεις ότι 22/9 είναι διαθέσιμα και δεν έχεις στοκ πουθενά ? γιατί δεν το πηγαίναν 1 μήνα πίσω το ρελεασε να στοκαραν αρκετά τεμάχια στα καταστήματα ? Αμαζον και apple.de έχουν παραλαβή 17-27 Νοέμβριου .. καλά Χριστούγεννα δλδ .. Αν είναι marketing tactics τους βγάζω το καπέλο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Rubble είπε άρχισε το amazon.de να εμφανίζει στοκ σε pro με παραλαβή το αργότερο 04/10 για ελλάδα 😀.... άντε amazonάρα και στα μαξ πολύασχοληθηκαμε με τα εγχώρια μαγαζάκια από 16 έγιναν 9 διαθέσιμα μέσα σε λίγα λεπτά... Οποιος προλάβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με πήραν από isystem… 150 παραγγελίες έπεσαν το 1ο 5λεπτο, εγώ 15:05 δεν ήμουν στην 1η παραλαβή προφανώς, δεν έχουν εξυπηρετηθεί ούτε καν όλοι οι πιο γρήγοροι , δεν ξέρουν πότε θα είναι η επόμενη ούτε πόσα κομματια θα πάρουν, θα με πάρουν για πληρωμή όταν έχουν το δικό μου. Μια η σειρά προτεραιότητας, δεν συμφωνούν να προηγούνται όσοι πλήρωσαν, δεν ειναη δίκαιο γιατί κάποιοι πληρώνουν και παραλαμβάνουν μετά από καιρό. Αυτά.. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από alexopouli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 To madmob.gr έχει κάποια τεμάχια 15 Pro Max 256 Black στα 1650€, μόνο με απόδειξη λιανικής, δεν κόβει τιμολόγιο και είναι τα Αμερικανικά που δουλεύουν μόνο με eSim (όποιος έχει Cosmote ή Vodafone είναι ΟΚ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, alexopouli είπε Με πήραν από isystem… 150 παραγγελίες έπεσαν το 1ο 5λεπτο, εγώ 15:05 δεν ήμουν στην 1η παραλαβή προφανώς, δεν ξέρουν πότε θα είναι η επόμενη ούτε πόσα κομματια θα πάρουν, θα με πάρουν για πληρωμή όταν έχουν το δικό μου. Μια η σειρά προτεραιότητας, δεν συμφωνούν να προηγούνται όσοι πλήρωσαν, δεν ειναη δίκαιο γιατί κάποιοι πληρώνουν και παραλαμβάνουν μετά από καιρό. Αυτά.. Αυτό με την προ πληρωμη μόνο στην πιο άχρηστη χώρα του πλανήτη γίνεται. Στην Ελλάδα άκου εκεί προ πληρωμή . Κρίμα που ο κόσμος κάθεται και ασχολείται με αυτά τα σάπιο μαγαζά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, alexopouli είπε Με πήραν από isystem… 150 παραγγελίες έπεσαν το 1ο 5λεπτο, εγώ 15:05 δεν ήμουν στην 1η παραλαβή προφανώς, δεν έχουν εξυπηρετηθεί ούτε καν όλοι οι πιο γρήγοροι , δεν ξέρουν πότε θα είναι η επόμενη ούτε πόσα κομματια θα πάρουν, θα με πάρουν για πληρωμή όταν έχουν το δικό μου. Μια η σειρά προτεραιότητας, δεν συμφωνούν να προηγούνται όσοι πλήρωσαν, δεν ειναη δίκαιο γιατί κάποιοι πληρώνουν και παραλαμβάνουν μετά από καιρό. Αυτά.. Σε πηραν να σου πουνε αυτο το πραγμα ετσι στα ακυρο η εχεις καποιο γνωστο εκει και απλα σε πηρε να σε πληροφορηση? Γιατι συνηθως τηλεφωνα καλουν μονο για οταν ερθει η ωρα της παραλαβης και μου εκανε εντυπωση! 5 λεπτά πριν, enlightened είπε To madmob.gr έχει κάποια τεμάχια 15 Pro Max 256 Black στα 1650€, μόνο με απόδειξη λιανικής, δεν κόβει τιμολόγιο και είναι τα Αμερικανικά που δουλεύουν μόνο με eSim (όποιος έχει Cosmote ή Vodafone είναι ΟΚ) 150 ευρω πανω απο την λιανικη τιμη, τσαμπα πραμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Σε πηραν να σου πουνε αυτο το πραγμα ετσι στα ακυρο η εχεις καποιο γνωστο εκει και απλα σε πηρε να σε πληροφορηση? Γιατι συνηθως τηλεφωνα καλουν μονο για οταν ερθει η ωρα της παραλαβης και μου εκανε εντυπωση! Έκανα ερώτηση σε φόρμα επικοινωνίας στο σάιτ τους Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από alexopouli 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, alexopouli είπε Έκανα ερώτηση σε φόρμα επικοινωνίας στο σάιτ τους A οκ ετσι βγαζει νοημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 εγώ το μόνο που έχω μάθει από istorm είναι ότι μέχρι 3000180017 έχουν εξυπηρετηθεί εγώ είμαι στο χχ065... στο πλαίσιο κάθε μέρα μου λένε ότι κατέβει στον καθένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά από Κωτσόβολο είχε κανείς καμιά ενημέρωση; Μίλησα πριν λίγο μέσω live chat αλλά δεν έμαθα τίποτα καινούργιο. Θα ενημερωθώ κλασσικά με sms όταν είναι να παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Rubble είπε εγώ το μόνο που έχω μάθει από istorm είναι ότι μέχρι 3000180017 έχουν εξυπηρετηθεί εγώ είμαι στο χχ065... στο πλαίσιο κάθε μέρα μου λένε ότι κατέβει στον καθένα Εσύ έχεις 47 παραγγελίες μπροστά σου, αν υπολογίσεις το γεγονός ότι δεν είναι όλες το μοντέλο και το χρώμα που επέλεξες, ίσως μιλάμε για 5-10 συσκευές. Εμείς που που έχουμε πάνω από 300 νούμερα να εξυπηρετηθούν, μιλάμε θεωρητικά για πάνω από 100-150 συσκευές. Καληνύχτα.. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από alexopouli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 12 minutes ago, enlightened said: To madmob.gr έχει κάποια τεμάχια 15 Pro Max 256 Black στα 1650€, μόνο με απόδειξη λιανικής, δεν κόβει τιμολόγιο και είναι τα Αμερικανικά που δουλεύουν μόνο με eSim (όποιος έχει Cosmote ή Vodafone είναι ΟΚ) Να δωσεις ενα καρο ευρω να παρεις την αμερικανια με ενα χρονο εγγυηση (τοσο θα εχει τον κωλο σου να βαρας) και να ειναι μονο με esim που θα μειωσει την αγοραστικη του αξια σε μεταπωληση, πρεπει να εισαι βαρεμενος να το αγορασεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, alexopouli είπε Καληνύχτα.. Το καλα Χριστουγεννα νομιζω ταιριαζει περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις