Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, enlightened είπε

Πάντως υπάρχει πρωτοφανής ζήτηση για τα φετινά μοντέλα. Τέτοια ουρά - camping έξω από τα Apple Stores έχει να σχηματιστεί από το 2017 με το iPhone X και πιο πριν από το iPhone 5 το 2012. Θέλει πολλή υπομονή μάλλον φέτος…

απλά οι περισσότεροι φέτος πάνε για pro max στα άλλα μοντέλα υπάρχει διαθεσιμότητα. στα 14 δεν υπήρχε ούτε για τα απλά pro 

Δημοσ.

ο καθενας γραφει οτι θελει παιδια. Ουτε προπληρωμες ισχυουν, ουτε ποια καταστηματα ουτε τιποτα. Ειναι καθαρά θεμα γνωστών και τύχης.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

ο καθενας γραφει οτι θελει παιδια. Ουτε προπληρωμες ισχυουν, ουτε ποια καταστηματα ουτε τιποτα. Ειναι καθαρά θεμα γνωστών και τύχης.

Στα public πάντως οι χωρίς προπληρωμή είναι σε χειρότερη θέση από της προπληρωμένες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Στα public πάντως οι χωρίς προπληρωμή είναι σε χειρότερη θέση από της προπληρωμένες 

Μπορεί και ναι μπορεί και όχι όμως. Το γεγονός ότι ενώ κάποιοι έχουν προπαραγγειλει και όχι απλά δεν έχουν παραλάβει, αλλά δεν έχουν ούτε καν ενημέρωση για ημερομηνία παραλαβής και ταυτόχρονα στα  site διαφόρων καταστημάτων εμφανίζονται  ανα διαστήματα κομμάτια διαθεσιμα σε καποια καταστήματα και κόσμος έχει παραγγείλει και παραλάβει συσκευές με αυτό τον τρόπο,  δειχνει οτι ο φίλος παραπάνω που γράφει οτι είναι θέμα τύχης/φιλου/γνωστου έχει δικαιο.
Με αυτά που έχουμε διαβάσει είναι λες και δεν υπάρχει καμία απολύτως προτεραιότητα και τα πάντα γίνονται random. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Μπορεί και ναι μπορεί και όχι όμως. Το γεγονός ότι ενώ κάποιοι έχουν προπαραγγειλει και όχι απλά δεν έχουν παραλάβει, αλλά δεν ούτε καν ενημέρωση για ημερομηνία παραλαβής και στα site διαφόρων καταστημάτων βγάζει ανα διαστήματα κομμάτια διαθεσιμα σε καποια καταστήματα και κόσμος έχει παραγγείλει και παραλάβει συσκευές με αυτό τον τρόπο, εμενα μου δροχνει οτι ο φίλος παραπάνω που γράφει οτι είναι θέμα τύχης/φιλου/γνωστου έχει δικαιο. Με αυτά που έχουμε διαβάσει είναι λες και δεν υπάρχει καμία απολύτως προτεραιότητα και τα πάντα γίνονται random. 

Εγώ γράφω ξεκάθαρα για public, δεν αναφέρω για αλλά καταστήματα, άλλωστε και οι ίδιοι το έχουν επιβεβαιώσει και τηλεφωνικά. Δεν είπα ότι αν προπληρώσεις θα παραλάβεις σίγουρα, είπα ότι οι προπληρωμένες έχουν προτεραιοτητα έναντι των μη προπληρωμένων, τουλάχιστον στο πρώτο κύμα παραδόσεων,.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Εγώ γράφω ξεκάθαρα για public, δεν αναφέρω για αλλά καταστήματα, άλλωστε και οι ίδιοι το έχουν επιβεβαιώσει και τηλεφωνικά. Δεν είπα ότι αν προπληρώσεις θα παραλάβεις σίγουρα, είπα ότι οι προπληρωμένες έχουν προτεραιοτητα έναντι των μη προπληρωμένων, τουλάχιστον στο πρώτο κύμα παραδόσεων,.

Εάν δεν κάνω λάθος κάποιος παρά πίσω είπε ότι με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω παρέλαβε συσκευή από public. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, taslikos είπε

Η istorm πως τα πήγε; Έδωσε τίποτα; Την παραγγελία μου πάντως δεν μου την έδωσαν 

Ούτε εγώ εξυπηρετήθηκα ακόμα από istorm παραγγελία  15.9 για pro max 256 

• Sad 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει από σήμερα το πλαίσιο;;

Όταν πήρα για 2η φορά χθες τηλέφωνο μου είπαν ότι θα ξεκινούσαν στις 23.

Αυτό άκουσα και από φίλο που έχει γνωστό στον Γερμανό.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εάν δεν κάνω λάθος κάποιος παρά πίσω είπε ότι με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω παρέλαβε συσκευή από public. 

Σαν γενικο κανονα στα public το ανεφερα για την προτεραιοτητα χωρις και με προπληρωμη με βαση αυτα που ειπαν και οι ιδιοι, η περιπτωση για την οποια μιλας μπορει να ειναι για  καποια μοντελα τα οποια ξεμειναν για καποιον χ λογο σε καποια συγκεκριμενα καταστηματα (ισως αφορα περισσοτερο τα pro και οχι τοσο τα max)

Επεξ/σία από pabou13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, blaxos είπε

Παρέλαβε καποιος iPhone pro max white?δεν είδα να αναφέρεται κάπου 

Κι εγώ αυτό περιμένω...εάν ξέρει κάποιος κάτι να μας πει

Δημοσ.

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/apple-iphone-15-pro-dual-5g-128gb/?productId=20425701&fname=skuColor&fvalue=-127995151111634504&commerceItem=&isComingSoon=

Ανακαλυψη χτες αργά το βράδυ.πηγα με χαρά το πρωί και χαμόγελο ότι ανακάλυψα τη φωτιά 🔥..μλκιες του Γερμανού έτσι το έχει δεν έχει διαθέσιμο...μου λέει αν θέλετε πληρώνετε να εξασφαλιστεί το πρώτο διαθέσιμο 

• Sad 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...