Marcos_Aurilius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Από το tweet του αρχικού post, δείτε αυτό εδώ το link με λεπτομέρειες: Ακόμα κι αν βρουν τρόπο να το κάνουν νόμιμο, όλο αυτό ήταν μια προσχεδιασμένη και εντελώς ανήθικη εξαπάτηση.
polaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 20 hours ago, atypicalcoder said: Να σας πω την αλήθεια μου έκανε εντύπωση αυτό γιατί δεν είναι και καμιά μηχανή που έχει βγάλει ΑΑΑ παιχνίδια ξέρω γω. Άντε καμιά 10αρια 2D να έχει βγάλει. Σε 3D και AAA δεν μου έρχεται κάτι. Τι έχει βγάλει? Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ, έχει αρκετά παιχνίδια που έχουν βγει άσχετα αν είναι σε ΑΑΑ ή indie ή 2D ή whatever. Στο δια ταύτα, όταν μία εταιρεία παίρνει τέτοιες αποφάσεις με τόσο σύντομη ημερομηνία εφαρμογής τους, παίρνει και ένα ρίσκο. Θα δούμε αν της κάτσει η μπίλια ή όχι. Και άσχετα αν χαλάει τα game houses, αν κερδίσει στο δικαστήριο, όσο και να χτυπιούνται κάτω τα game houses, θα πρέπει να πάρουν μία απόφαση. Συνεχίζουν με Unity, ή πάνε αλλού? Τα 0.20 πάντως είναι μεγάλο νούμερο, μην το παίρνετε έτσι ελαφρά τη καρδία. Κατ'αρχάς είναι huge νούμερο στα free ή/και freemium games, αφού κανείς δεν εγγυάται ότι πχ εγώ θα το κατεβάσω και θα πληρώσω για το οτιδήποτε σε in app purchase. Αλλά ακόμα και στα games του 1€, το νούμερο είναι τεράστειο με δεδομένο ότι και η Apple/Google παίρνει πολύ μεγάλο μερίδιο από την αγορά. Στα μεγαλύτερα νούμερα πχ 5€ οκ εκεί μειώνεται αρκετά το ποσοστό χασούρας. Αλλά πόσα games ξέρετε εσείς με 5€ κόστος? Για τις non-mobile πλατφόρμες δεν έχω εικόνα γιατί δεν ξέρω πόσα παίρνει το Steam πχ για να πουλήσει ένα game.
lawlezz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Τους άξιζε αλλά έτσι κ αλλιώς έχασε πολλούς συνεργάτες ήδη αν κ ανακοίνωσε κωλοτουμπα
atypicalcoder Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, lawlezz είπε Τους άξιζε αλλά έτσι κ αλλιώς έχασε πολλούς συνεργάτες ήδη αν κ ανακοίνωσε κωλοτουμπα Και οι χρήστες/devs κάνουν κωλοτούμπα μην νομίζεις... πχ τότε με την εξαγορά του GitHub από την Microsoft Απλά τελευταία παρατηρώ την Godot να ανεβαίνει. Νομίζω μια μικρή μερίδα κόσμου θα πάει σε κάτι άλλο γιατί θα πήγαινε anyway όχι λόγω αυτής της αλλαγής. Ειδικά για 2D το Godot είναι μια χαρά. Βέβαια δεν έχω ιδέα για multiplatform/mobile τι προσφέρει οπότε εκεί η Unity παίζει καλή μπαλίτσα. Απλά θέλω να σου πω ότι αν είσαι πχ startup/solodev δεν έχεις λόγο να μην ξεκινήσεις ένα νέο project με godot. Documentation/Tutorials άπειρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα