cig4 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 θα συμφωνησω και εγω,και οπως ειπωθηκε και παραπανω δοκιμασε να τον βαλεις σε ενα αλλο η/υ τον σκληρο να δεις τι τρεχει!!! Θυμηθηκα ενα σκηνικο στην πατρα πριν κααν 2 χρονια με ενα φιλαρακι που περιπου τετοιο προβληματακι εγινε και βαλαμε το partion magic και διαλεξαμε με δεξι κλικ παντα φιχ παρτιτιον κατι τετοιο συγνωμη αλα δεν το εχω μπροστα μου τωρα για να σου πω! Υποψιν πως ηταν στο κεντρικο παραθυρο και καναμε επιλογη στο χαλασμενο partition (ανοιξε παραθυρο dos και πηρε κανα 10 λεπτο) και μετα απο μια επανεκκινηση ολα τα εβλεπα ξανα σωστα!!! p.s. εχεις p.m.
PLaCeBo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 file PLaCeBo giati den dokimazeis to fdisk opws sou eipa ? S'emena epiase ... Πιστεύω ότι είναι ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ να μην πειράξω τίποτα στον δίσκο στον οποίο θέλω να κάνω Recovery. Αυτό δε' date=' γίνεται προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να χαθούν επιπλέον δεδομένα με την εγγραφή νέων δεδομένων πάνω στα παλαιότερα με αποτέλεσμα την απώλεια των τελευταίων... Και εσύ μου λες να κάνω partitioning με το fdisk.exe στο δίσκο με το πρόβλημα;;; (Εκτός και αν κατάλαβα κάτι εσφαλμένα.... :roll: ). Όσον αφορά το m/b είναι Asus και όχι Gigabyte. [b']Κάτι που παρατήρησα στο δίσκο με το πρόβλημα:[/b] Είναι ασυνήθιστα πιο ζεστός σε σχέση με τον 80αρη μέσα στο κουτί. Δεν ξέρω αν είναι απλά ιδέα μου, αλλά υπάρχει κάποια πιθανότητα να πρόκειται για κάποια ένδειξη ("δείκτη") της λειτουργικής κατάστασης του δίσκου;;; P.S. Είναι αγορασμένος πριν 7 μήνες, όλοι μου οι δίσκοι είναι Western Digital JB....
PavelX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Kalimera ..an 8es na anaktiseis ta dedomena sou ... sou euxomai KALO KOURAGIO! Pantws psakse sto site tis ASUS gia tin motherboard sou .. egw ekei vrika tin lusi gia to diko mou provlima. Elpizw kai su na vreis lusi auta mpai mpai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.