Joanna000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, a_f_a είπε Δε σε ξέρω, δε ξέρω την ιστορία, αλλά σε παρακαλώ πρόσεχε όταν σου λένε τέτοια. Κοιτάξτε να δείτε. Έχω σκοπό να φύγω μόνιμα για εξωτερικό απόφαση δική μου και για δικούς μου λόγους. Τώρα αν θα είναι Ολλανδία η Μασαχουσέτη η κάποια άλλη χώρα δεν το ξέρω. Θέλω πολύ όμως να ξεκινήσω μια νέα ζωή σε άλλη χώρα και για μόνιμα, μιας και αυτό το προνόμιο μου το κόβει στην ουσία η χώρα μου. Μια μικρή έστω ψυχολογική στήριξη από γονεις δεν έχω οπότε είναι κάτι που με κάνει να πεισμωσω πιο πολύ και νά θέλω ακόμα πιο πολύ να φύγω. Προσπαθώ να μαζεύω πληροφορίες, αλλά το συγκεκριμένο άτομο με όλα αυτά που μου είπε και έτσι λαχα λαχα βάλε μια μπόμπα και έλα εδώ και ότι βρέξει ας κατεβάσει δεν στέκει. Αν καποιος γνωρίζει πληροφορίες γενικά και για Ολλανδία αλλά και για άλλες χωρες και γενικά που αξίζει τελικά η διαμονή σε κάποια χώρα η θα καταλήξουμε σε παγκάκια, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μνμ. 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Βγάλε διαβατήριο,,το πιο σίγουρο έγγραφο για εκτός Ελλάδας. Ναι το όρνιο μου είπε ότι καλό είναι λέει να βγάλω και την καινούργια ταυτότητα, την οποία την αναίρεσε μόλις σκουριναν τα πράγματα και ότι τελικά δεν χρειάζεται μωρέ 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ και αρκεί το διαβατήριο..ότι να ναι.. λες και είμαι κάνα 5χρονο. Ευχαριστώ πολύ όλους. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από Joanna000
filipprin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δουλεια υπαρχει στην ολανδια η πας ετσι??Καποιο χαρτι -σπουδες κατι με προϋπηρεσία τέλος παντων υπαρχει??6-7 χιλιρικα καβανταζα υπαρχουν ?καποια γλωσσα-ες μιλας? Η εποχη του αμερικανικου ονειρου εχει περασει ανεπιστρεπτί.Οπου και να θες να πας στην ευρωπη πρεπει να έχεις απαραίτητα αυτα αλλιώς θα καταλήξεις στα παγκακια Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin
Joanna000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, filipprin είπε Δουλεια υπαρχει στην ολανδια η πας ετσι??Καποιο χαρτι -σπουδες κατι με προϋπηρεσία τέλος παντων υπαρχει??6-7 χιλιρικα καβανταζα υπαρχουν ?καποια γλωσσα-ες μιλας? Η εποχη του αμερικανικου ονειρου εχει περασει ανεπιστρεπτί.Οπου και να θες να πας στην ευρωπη πρεπει να έχεις απαραίτητα αυτα αλλιώς θα καταλήξεις στα παγκακια Τα γνωρίζω όλα αυτά που λες, δεν πάω στο κουτουρου. Ξέρω ναι γλώσσες, και τα λεφτά θα βγουν φέτος . Είχα υποτίθεται έτοιμη δουλειά από γνωστό αλλά βούλιαξε μαλλον. Αλλά και να μην έχεις γνωστό η Ολλανδία έχει πολλές ευκαιρίες για δουλειά τα σπίτια είναι το θέμα.
LouCi4er Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Joanna000 είπε Τα γνωρίζω όλα αυτά που λες, δεν πάω στο κουτουρου. Ξέρω ναι γλώσσες, και τα λεφτά θα βγουν φέτος . Είχα υποτίθεται έτοιμη δουλειά από γνωστό αλλά βούλιαξε μαλλον. Αλλά και να μην έχεις γνωστό η Ολλανδία έχει πολλές ευκαιρίες για δουλειά τα σπίτια είναι το θέμα. Στην ιδια ακριβως φαση με σενα ημουν περισυ τον Αυγουστο,ειχα κανονισει τα παντα να φυγω για Στουτγκαρδη.Τεσπα,να μην σου πω πολλα,θα σου πω μονο να μην φυγεις εξω απο πεισμα.Ειναι πολυ δυσκολα ολα εξω,δεν ειναι οπως παλια.Το τι γνωσεις και δεξιοτητες εχεις το ξερεις μονο εσυ,απλα να προσεχεις με ανθρωπους που θελουν να σε "βοηθησουν".Μην βασιζεσαι σε κανεναν,οποιος θελει να σε βοηθησει θα το κανει μονο αν εχει προσωπικο συμφερον. 2
yanis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Joanna000 είπε Τα γνωρίζω όλα αυτά που λες, δεν πάω στο κουτουρου. Ξέρω ναι γλώσσες, και τα λεφτά θα βγουν φέτος . Είχα υποτίθεται έτοιμη δουλειά από γνωστό αλλά βούλιαξε μαλλον. Αλλά και να μην έχεις γνωστό η Ολλανδία έχει πολλές ευκαιρίες για δουλειά τα σπίτια είναι το θέμα. Ποιος ειναι ο κλαδος σου; Υπαρχει ακαδημαικο υποβαθρο (πτυχια κλπ);; Να τα εχεις ολα αυτα λυμενα πριν κανεις το επομενο σου βημα, μην ανοιχτεις οικονομικα και μετα τρεχεις. Τα καλυτερα ευχομαι! 2
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Στην ιδια ακριβως φαση με σενα ημουν περισυ τον Αυγουστο,ειχα κανονισει τα παντα να φυγω για Στουτγκαρδη.Τεσπα,να μην σου πω πολλα,θα σου πω μονο να μην φυγεις εξω απο πεισμα.Ειναι πολυ δυσκολα ολα εξω,δεν ειναι οπως παλια.Το τι γνωσεις και δεξιοτητες εχεις το ξερεις μονο εσυ,απλα να προσεχεις με ανθρωπους που θελουν να σε "βοηθησουν".Μην βασιζεσαι σε κανεναν,οποιος θελει να σε βοηθησει θα το κανει μονο αν εχει προσωπικο συμφερον. Εγώ κλείνω 5 χρόνια που περιμένω το τελικό τηλεφώνημα απο τον κύριο Ηλία απο το Μόναχο για να μου πει πότε ξεκινάω στην επιχείρηση του.Ολα τα άλλα ήταν κανονισμένα. Σε καλό μου βγήκε τελικά γιατί εδώ βγάζω τα διπλάσια απο εκείνα που θα έβγαζα Γερμανία. 3
Joanna000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Στην ιδια ακριβως φαση με σενα ημουν περισυ τον Αυγουστο,ειχα κανονισει τα παντα να φυγω για Στουτγκαρδη.Τεσπα,να μην σου πω πολλα,θα σου πω μονο να μην φυγεις εξω απο πεισμα.Ειναι πολυ δυσκολα ολα εξω,δεν ειναι οπως παλια.Το τι γνωσεις και δεξιοτητες εχεις το ξερεις μονο εσυ,απλα να προσεχεις με ανθρωπους που θελουν να σε "βοηθησουν".Μην βασιζεσαι σε κανεναν,οποιος θελει να σε βοηθησει θα το κανει μονο αν εχει προσωπικο συμφερον. Δεν θα φύγω από πείσμα, αλλά όπως και ανέφερα για προσωπικούς λόγους. Απλά μιας και δεν έχω στήριξη πεισμωνω για καλό μου βέβαια όλο και πιο πολύ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ναι θα προσέχω περισσότερο, γιατί με πονηρεψε η όλη πίεση λαχα λαχα στο τέλος και θα στα βάλω όλα εγώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Joanna000 είπε Δεν θα φύγω από πείσμα, αλλά όπως και ανέφερα για προσωπικούς λόγους. Απλά μιας και δεν έχω στήριξη πεισμωνω για καλό μου βέβαια όλο και πιο πολύ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ναι θα προσέχω περισσότερο, γιατί με πονηρεψε η όλη πίεση λαχα λαχα στο τέλος και θα στα βάλω όλα εγώ. Οπως είπαν και οι προηγούμενοι πρόσεχε πολύ,καλή τύχη . 1
filipprin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Joanna000 είπε Δεν θα φύγω από πείσμα, αλλά όπως και ανέφερα για προσωπικούς λόγους. Απλά μιας και δεν έχω στήριξη πεισμωνω για καλό μου βέβαια όλο και πιο πολύ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ναι θα προσέχω περισσότερο, γιατί με πονηρεψε η όλη πίεση λαχα λαχα στο τέλος και θα στα βάλω όλα εγώ. Εσυ ξέρεις καλυτερα.Οπως και να εχει το ερωτημα σου απαντήθηκε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα