Προς το περιεχόμενο

No post

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου βέβαια εχω σχεδόν ένα χρόνο να τον ανοίξω και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται.. Πριν λοιπόν από αυτούς τους μήνες που το είχα κλειστό μου έδειχνε κάποια σημάδια του τεστην να παγώνει τον υπολογιστή και να πρέπει να τον κλείσω από το power η όταν τον έκανα reboot για κάποιο λογο αδυνατούσε να φτάσει ως το post κ απλα έμενε σε black screen.. Και αφού βαρέθηκα να παλεύω έβγαλα τα καλώδια ολα κ τον άφησα κλειστό για λίγες ώρες.. Μετα κ αφότου βαρέθηκα μπήκα στην διαδικασία να τα συνδέσω ολα ξανα μήπως και... Αφού πρώτα πάτησα πατημένο το power για να αποφύγω το βραχυκύκλωμα ο υπολογιστής άναψε αλλα συνέχιζε να μου κάνει τα ίδια πράγματα κάθε φορά που μπορεί να έκλεινε άνοιγε με πολυ κοπο.. Μέχρι που έφτασε η μέρα τις μετακόμισης μου που ο υπολογιστής ξανα έμεινε για τουλάχιστον 9 μήνες κλειστός.. Μετά από 9 μήνες πήγα να τον ξανά ανοίξω αλλα μάταια, ξανά έκανα τα ίδια σκηνικά που έκανα κ τότε με τα καλώδια και δεν ξανά άναψε.. Μετά είπα μήπως είναι η μπαταρία θέλει κάποιο reset οπότε πηγα έβγαλα την μπαταρία αφού ακολούθησα όλες τις προδιαγραφές την ξανά έβαλα κ πάλι δεν πείρε μπρος.. Η μητρική που φοράω είναι μια τις σειράς prime τις Asus και ειναι Α320 M-K  θα ήθελα την γνώμη σας μήπως ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί ευχαριστώ πολύ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, tzonakos7 είπε

Η μητρική που φοράω είναι μια τις σειράς prime τις Asus και ειναι Α320 M-K  θα ήθελα την γνώμη σας μήπως ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί ευχαριστώ πολύ... 

Μάλλον μητρική , όποτε θέλει postαρει , για να είμαστε σίγουροι πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα σε άλλη μητρική.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
Δημοσ.

Το να πρέπει να αλλαχτεί η μπαταρία παίζει σαν λύση;; και κάτι που δεν έκανα είναι να βγάλω την gpu και να την ξανά βάλω.. 

Δημοσ.

Καλή η κίνηση με την αλλαγή της μπαταρίας (τόσους μήνες εκτός ρεύματος πιθανό να ήταν τελειωμένη). Τροφοδοτικό ποιο είναι και ποια η ιστορία του;

Αν παράδειγμα "Είχα κάνει αναβάθμιση με την Α320 και κράτησα το παλιό τροφοδοτικό" ή "Έχω ένα Force/Deer κλπ." τότε πολύ πιθανό να φταίει αυτό!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι τροφοδοτικό διότι δίνει ρεύμα μια χαρα και τα fun λειτουργούν άψογα το τροφοδοτικό είναι 750 bronze 80 + be quiet 

Δημοσ.

Το ότι δουλεύουν οι ανεμιστήρες κανονικά σε ένα σύστημα που δεν ξεκινάει, δεν αποκλείει την πιθανότητα να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό. Τουλάχιστον είναι σοβαρό τροφοδοτικό (Be Quiet).

Αν έχεις την δυνατότητα κάνε δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό

Δημοσ.

Δοκιμασε άλλο τροφοδοτικο,βγαλε τις μνημες, καθαρισε τες και βαλε μόνο την μια.Επίσης αφαιρεσε τον σκληρο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά μου είπαν πως έχει χαλασμένη κάρτα γραφικών απο το service, ενω είχα κάνει δοκιμή με λειτουργική κάρτα ενός φίλου και πάλι δεν δούλευε οπότε μήπως είναι χαλασμένο το σλοτ της μητρικής για την κάρτα γραφικών;; και γιατί ο μάστορας μου είπε για κάρτα γραφικών;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, tzonakos7 είπε

Τελικά μου είπαν πως έχει χαλασμένη κάρτα γραφικών απο το service, ενω είχα κάνει δοκιμή με λειτουργική κάρτα ενός φίλου και πάλι δεν δούλευε οπότε μήπως είναι χαλασμένο το σλοτ της μητρικής για την κάρτα γραφικών;; και γιατί ο μάστορας μου είπε για κάρτα γραφικών;; 

Πρεπει να εμπιστευτεις το service. Κατι ξερουν παραπανω.  Απο ανεμισΤηρες πως πας; Θερμοκρασιες;

10 λεπτά πριν, Vault13 είπε

μήπως είναι χαλασμένο το σλοτ της μητρικής για την κάρτα γραφικών;

Tο service ρωτα. Λογικα θα σου πουν εχεις νεκρη GPU

Επεξ/σία από Vault13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...