Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν κάθε λογής απατεώνες παιδιά. 

Εδώ ο παρακάτω με πόσες αξιολογήσεις με έκλεψε 30 ευρω για ένα παιχνίδι τα έστειλα με PayPal και μην τον είδατε. Λες safe θα είναι οπότε τα στέλνεις. Τελικά έμαθα ότι οι περισσότερες αξιολογήσεις είναι από δικούς του λογαριασμούς και έχει άλλους τόσους που έχουν φάει ban όσους μπόρεσαν να βρουν δηλαδή οι mods. 

https://www.insomnia.gr/profile/433471-liakadas123/

Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε άτομα με πολλές αξιολογήσεις στο μέλλον θα προτιμώ κάποιο πιο ενεργό μέλος με μηνύματα παρά κάποιον με πολλές αξιολογήσεις γιατί αν είναι fake τι να το κάνεις απλά μας κοροϊδεύει μέσα στα μάτια μας. 

Το PayPal που έστειλα τα λεφτά έβγαλε το όνομα thanos Alexandris λογικά μουφα αλλά αν το δείτε πουθενά πηγαίνετε από την αντίθετη μεριά. 

Το PayPal με έγραψε μιας και έστειλα με friends and family βλακεια μου προφανώς λέει βρείτε τα με τον πολίτη. 

Πρώτη φορά στα 20 χρόνια που χάνω λεφτά αλλά πάλι καλά ήταν μικρό το ποσό αλλιώς θα πήγαινα αστυνομία. 

Κρίμα για το φίλο 450 ευρώ είναι πολλά και να πας αστυνομία μπας και τον βρουν και τον κλείσουν μέσα τον απατεώνα. 

Δημοσ.
On 16/09/2023 at 10:23, Doxxx said:

Εν ολίγης με έβαλε να πάω σε ένα τοπικό κατάστημα του ΟΠΑΠ

Πωλητής που σε βάζει στη διαδικασία να ζήσεις το sequel της "Οδύσσειας του Ομήρου" δεν θέλει και πολύ σκέψη για τη κατάληξη...

Πάθημα, δυστυχώς, μάθημα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Arkin είπε

ο PayPal με έγραψε μιας και έστειλα με friends and family βλακεια μου προφανώς λέει βρείτε τα με τον πολίτη. 

Για τετοιες συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών το paypal είναι κακό μεσο.

Από την μια αν εγώ σου πουλούσα θα ήθελα επίσης friends and family για τον πολύ απλό λόγο ότι ένας δόλιος αγοραστής σε κανονική συναλλαγή μπορεί να κανει dispute και το paypal τάσσεται by default υπερ του αγοραστή. Άντε μετά να αποδείξω ότι εγινε η αποστολή του αγαθού (ειδικά αν είναι ψηφιακό αγαθό εκεί αρχίζουν τα ωραία).

Από την άλλη friends and family προσφερει 0 προστασία στον αγοραστή και είναι ο "παράδεισος" των σκάμμερς.

Κατάθεση και paypal μόνο σε γνωστούς μας ή πολύ έμπιστα άτομα κατά τη γνώμη μου.

(Υπάρχει φυσικά και το chargeback που μπορείς να δοκιμασεις καθώς σε ένα άλλο thread κάποιος ειπε ότι πήρε πίσω τα λεφτά του σε ανάλογη περίπτωση αλλά το πιο πιθανό είναι να φας blacklist από το paypal που δεν νομίζω να αξίζει για αυτό το ποσό)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Engimek είπε

Για τετοιες συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών το paypal είναι κακό μεσο.

Από την μια αν εγώ σου πουλούσα θα ήθελα επίσης friends and family για τον πολύ απλό λόγο ότι ένας δόλιος αγοραστής σε κανονική συναλλαγή μπορεί να κανει dispute και το paypal τάσσεται by default υπερ του αγοραστή. Άντε μετά να αποδείξω ότι εγινε η αποστολή του αγαθού (ειδικά αν είναι ψηφιακό αγαθό εκεί αρχίζουν τα ωραία).

Από την άλλη friends and family προσφερει 0 προστασία στον αγοραστή και είναι ο "παράδεισος" των σκάμμερς.

Κατάθεση και paypal μόνο σε γνωστούς μας ή πολύ έμπιστα άτομα κατά τη γνώμη μου.

(Υπάρχει φυσικά και το chargeback που μπορείς να δοκιμασεις καθώς σε ένα άλλο thread κάποιος ειπε ότι πήρε πίσω τα λεφτά του σε ανάλογη περίπτωση αλλά το πιο πιθανό είναι να φας blacklist από το paypal που δεν νομίζω να αξίζει για αυτό το ποσό)

Δεν γινοταν αλλιως δυστυχως μονο paypal λεει ειχε και βλακεια μου που δεν εβαλα αγαθα και υπηρεσιες σιγουρα θα τα επερνα πισω τα χρηματα μου. Μετα με καταθεση παλι καμια ασφαλεια και τι μενει? Ηταν συναλλαγη για το starfield σε κλειδι μεσω amd rewards δηλαδη οχι κατι να στειλει αντικαταβολη κτλ. Κανω συναλλαγες εδω μεσα απο το 2008 μεχρι και laptop πηρα 200 ευρω καποτε και ο ανθρωπος ηταν αψογος και κινητα κτλ κανενα θεμα. Να που τυχαινει ομως 1 στις 20 να πεσεις και σε απατεωνα με fake αξιολογησεις. Ευτυχως ηταν μονο 30 ευρω και σαν παθημα τις επομενες φορες θα προσεχω πολυ περισσοτερο. 

Του TS εκανε μπαμ οτι ηταν απατεωνας ο αλλος απο την αρχη ειδικα εκει με τον οπαπ επρεπε να το καταλαβει και ο συγκεκριμενος απατεωνας αλωνιζει πολλα χρονια στις αγγελιες και εχει φαει πολλα χιλιαρικα απο πολυ κοσμο. Κατι πρεπει να γινει για να μην κανει ο καθενας 500 accounts και μας κοροιδευει με fake αξιολογησεις κτλ. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλε και νέα αγγελία....

Έκλεισε την αγγελία μόλις τον πήρα χαμπάρι αλλά έχει κανει photoshop απόδειξη απο το πλαίσιο για αγορά κάρτας gigabyte rtx 3080.

To profil της επίμαχης αγγελίας ειναι ThanosNet και είναι ακόμα ενεργό από ότι βλέπω οπότε

Προσοχή σε όλους.... 

Επεξ/σία από nikolaosdiakos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο  μου ήρθε το παρακάτω mail...

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-01-17 123427.png

Οι τηλεφωνικές συνδέσεις  που αναφέρει προφανώς είναι άσχετες...

Η απορία μου...

Υπάρχει περίπτωση  να  εξαπατηθεί κάποιος και να πληρώσει  το όχι και ευκαταφρόνητο ποσό που αναφέρει το mail και μάλιστα για άσχετες τηλεφωνικές συνδέσεις?

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

αυτο το voucher με τον ΟΠΑΠ πως εξαργυρωνεται??? πας σε καταστημα ΟΠΑΠ ???η γινεται ιντερνετικα??  

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostasbm είπε

αυτο το voucher με τον ΟΠΑΠ πως εξαργυρωνεται??? πας σε καταστημα ΟΠΑΠ ???η γινεται ιντερνετικα??  

Το εξαργυρώνεις όπως θέλεις εσύ. Είτε πηγαίνοντας σε τοπικό πρακτορείο είτε μέσω της εφαρμογής ΟΠΑΠ στο κινητό.

Δημοσ.

Τι άλλο θα σκεφτεί ο Έλληνας λαμόγιος για να φάει λεφτά ρε φίλε. Από την άλλη όσο υπάρχουν θύματα...... Δεν βάζετε μυαλό! Σαν την απάτη με τα τηλέφωνα που ακόμα και τώρα μετα από τόση δημοσιότητα τα γεροντια πετάνε σακούλες με ευρώ από τα μπαλκόνια για να μην πάει φυλακή το παιδί. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δημοσ.

Όσο υπάρχουν θύματα θα υπάρχουν και απατεώνες. Εφόσον δεν κάνει κανείς τίποτα να τους βάλει φυλακή δεν θα αλλάξει τίποτα. Προστατέψτε τους μεγαλύτερους οι μικρότεροι εγώ σε παππούδες έχω πει 5 πράγματα και παρόλο τα 90 τους χρόνια τα τηρούν κατά γράμμα και σε γονείς με τα smartphones έχω κάνει bookmarks 2 3 πράγματα η το να μην πατάνε κανένα Link από sms mail 15 χρόνια με άπειρα phising mails και sms την έχουμε βγάλει καθαρή. Αλλά όταν την πατάνε οι μικρότερης ηλικίας οι οποίοι δεν έχουν συμβουλέψει καθόλου τους μεγαλύτερους συγγενείς τους μην περιμένετε να αλλάξει κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...