Doxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια χαρά. Δημιούργησα αυτό το post για να σας ενημερώσω σχετικά με μια καινούρια μέθοδο που χρησιμοποίησε ένας επιτήδειος για να μου αποσπάσει 450 ευρώ στην προσπάθεια να γίνει μια συναλλαγή για μια αγγελία. Ανέβασα μια αγγελία ζήτησης ενός MacBook Pro 2019 πριν 3 ημέρες και προς έκπληξη μου ενδιαφέρθηκε κάποιος να μου πουλήσει το δικό του μέσα σε μερικές ώρες. Το όνομα του στο insomnia ήταν SilverLine καθώς έχει σβήσει το προφίλ του. Με έκανε προσθήκη στο Viber και η συζήτηση συνέχισε από εκει. Το όνομα του στο Viber ήταν Διονύσης Κ. (Κυριάκου) Βογιατζής αν και αμφιβάλλω για το αν είναι πραγματικό. Το έγκλημα ήταν τόσο οργανωμένο που βρήκε μέχρι και απόδειξη που αντιστοιχούσε στο όνομα αυτό την οποία μου έστειλε σαν αποδεικτικό για την κατοχή του αντικειμένου. Μου έστειλε κατόπιν 4-5 φωτογραφίες του MacBook για να με διαβεβαιώσει πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και μετέπειτα μου είπε τον τρόπο που ήθελε να γίνει η συναλλαγή για να αποφύγει την φορολογία. Εν ολίγης με έβαλε να πάω σε ένα τοπικό κατάστημα του ΟΠΑΠ, να παίξω ένα στοίχημα στο ποσό των 450€ και έπειτα να του στείλω το voucher που μου είχαν κόψει από το ταμείο ώστε να σκαναρει το barcode και να δηλωθεί ως επιστροφή για να πάρει το μισό μερίδιο των χρημάτων. Η συμφωνία ήταν να του στείλω τα μισά, να μου στείλει το MacBook και μετά να στείλω τα άλλα 450€. Για να μην τα πολυλογώ, μου είχε πει πως θα στείλει το δέμα σήμερα το μεσημέρι, ξύπνησα και όλα τα μηνύματα στο Viber είχαν διαγραφεί, το προφίλ του στο ινσομνια δεν υπήρχε και ο αριθμός του είναι μονίμως απενεργοποιημένος. Αν δεν κάνω λάθος το Viber κρυπτογραφεί τα μηνύματα οπότε τρόπος ανάκτησης δεν υπάρχει. Είναι πραγματικά τρομακτικό το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να σου αποσπάσει έστω 450€. Ο τύπος βρήκε μια απόδειξη η οποία ήταν στο όνομα κάποιου, δημιούργησε μια ολόκληρη ιστορία στο όνομα του προσώπου στην απόδειξη, έβαλε ψεύτικη φωτογραφία, μου πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε μέσα σε μερικά λεπτά. Καταλαβαίνω ότι η υπόθεση φαινόταν από την αρχή ότι όδευε προς το κακό αλλά λόγω του ενθουσιασμού μου ίσως εθελοτυφλούσα σε όλο αυτό. Έχω απευθυνθεί ήδη στην ασφάλεια όπως και με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ μπας και μπορέσουμε να δούμε που έγινε το σκαναρισμα. Μεγάλη προσοχή παιδιά. Οποιαδήποτε συμβουλή θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Skerzos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Κάνε με add στο viber να σε συμβουλεύσω πως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Doxxx είπε Γεια χαρά. Δημιούργησα αυτό το post για να σας ενημερώσω σχετικά με μια καινούρια μέθοδο που χρησιμοποίησε ένας επιτήδειος για να μου αποσπάσει 450 ευρώ στην προσπάθεια να γίνει μια συναλλαγή για μια αγγελία. Ανέβασα μια αγγελία ζήτησης ενός MacBook Pro 2019 πριν 3 ημέρες και προς έκπληξη μου ενδιαφέρθηκε κάποιος να μου πουλήσει το δικό του μέσα σε μερικές ώρες. Το όνομα του στο insomnia ήταν SilverLine καθώς έχει σβήσει το προφίλ του. Με έκανε προσθήκη στο Viber και η συζήτηση συνέχισε από εκει. Το όνομα του στο Viber ήταν Διονύσης Κ. (Κυριάκου) Βογιατζής αν και αμφιβάλλω για το αν είναι πραγματικό. Το έγκλημα ήταν τόσο οργανωμένο που βρήκε μέχρι και απόδειξη που αντιστοιχούσε στο όνομα αυτό την οποία μου έστειλε σαν αποδεικτικό για την κατοχή του αντικειμένου. Μου έστειλε κατόπιν 4-5 φωτογραφίες του MacBook για να με διαβεβαιώσει πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και μετέπειτα μου είπε τον τρόπο που ήθελε να γίνει η συναλλαγή για να αποφύγει την φορολογία. Εν ολίγης με έβαλε να πάω σε ένα τοπικό κατάστημα του ΟΠΑΠ, να παίξω ένα στοίχημα στο ποσό των 450€ και έπειτα να του στείλω το voucher που μου είχαν κόψει από το ταμείο ώστε να σκαναρει το barcode και να δηλωθεί ως επιστροφή για να πάρει το μισό μερίδιο των χρημάτων. Η συμφωνία ήταν να του στείλω τα μισά, να μου στείλει το MacBook και μετά να στείλω τα άλλα 450€. Για να μην τα πολυλογώ, μου είχε πει πως θα στείλει το δέμα σήμερα το μεσημέρι, ξύπνησα και όλα τα μηνύματα στο Viber είχαν διαγραφεί, το προφίλ του στο ινσομνια δεν υπήρχε και ο αριθμός του είναι μονίμως απενεργοποιημένος. Αν δεν κάνω λάθος το Viber κρυπτογραφεί τα μηνύματα οπότε τρόπος ανάκτησης δεν υπάρχει. Είναι πραγματικά τρομακτικό το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να σου αποσπάσει έστω 450€. Ο τύπος βρήκε μια απόδειξη η οποία ήταν στο όνομα κάποιου, δημιούργησε μια ολόκληρη ιστορία στο όνομα του προσώπου στην απόδειξη, έβαλε ψεύτικη φωτογραφία, μου πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε μέσα σε μερικά λεπτά. Καταλαβαίνω ότι η υπόθεση φαινόταν από την αρχή ότι όδευε προς το κακό αλλά λόγω του ενθουσιασμού μου ίσως εθελοτυφλούσα σε όλο αυτό. Έχω απευθυνθεί ήδη στην ασφάλεια όπως και με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ μπας και μπορέσουμε να δούμε που έγινε το σκαναρισμα. Μεγάλη προσοχή παιδιά. Οποιαδήποτε συμβουλή θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Kαι μόνο απο το ότι ήθελε να κάνει λαμογια για να πάρει τα λεφτά θα έπρεπε να σε προϊδεάζει για το τι θα επακολουθούσε.Once λαμόγιο always λαμόγιο. Κρίμα και πάλι κρίμα.Κάνε μια αναφορά καταγγελία στην αστυνομία.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Συγνωμη ρε φιλε,σου ειπα να πας σε ενα οπαπ ,να παιξεις στοιχημα,να δωσεις κωδικο ,να κανει επιστροφη,και εσενα αυτο δεν σε παραξενεψε?Απλα ηθελε να τα παρει χωρις να φανουν τα στοιχεια της τραπεζας και τον κηνυγησεις,ισως με το τηλεφωνο κανεις κατι αλλα οπως ειπες ουτε τα μηνυματα δεν εχεις
Doxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Συγνωμη ρε φιλε,σου ειπα να πας σε ενα οπαπ ,να παιξεις στοιχημα,να δωσεις κωδικο ,να κανει επιστροφη,και εσενα αυτο δεν σε παραξενεψε?Απλα ηθελε να τα παρει χωρις να φανουν τα στοιχεια της τραπεζας και τον κηνυγησεις,ισως με το τηλεφωνο κανεις κατι αλλα οπως ειπες ουτε τα μηνυματα δεν εχεις Μου έκανε εντύπωση αλλά το θεώρησα λογικό γιατί από άποψη φορολογίας βγάζει νόημα. Δεν φαίνεται πουθενά. Το τηλέφωνό του το έχω αλλά φοβάμαι ότι είναι ψεύτικο. (αγορασμένη SIM από eBay/Amazon) Τα μηνυματα δεν νομίζω να δείχνανε κάτι καθώς δεν έκανε ουδεμία αναφορά στο που μένει ή ποιο είναι το πραγματικό του όνομα.
kormos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Doxxx είπε Γεια χαρά. Δημιούργησα αυτό το post για να σας ενημερώσω σχετικά με μια καινούρια μέθοδο που χρησιμοποίησε ένας επιτήδειος για να μου αποσπάσει 450 ευρώ στην προσπάθεια να γίνει μια συναλλαγή για μια αγγελία. Ανέβασα μια αγγελία ζήτησης ενός MacBook Pro 2019 πριν 3 ημέρες και προς έκπληξη μου ενδιαφέρθηκε κάποιος να μου πουλήσει το δικό του μέσα σε μερικές ώρες. Το όνομα του στο insomnia ήταν SilverLine καθώς έχει σβήσει το προφίλ του. Με έκανε προσθήκη στο Viber και η συζήτηση συνέχισε από εκει. Το όνομα του στο Viber ήταν Διονύσης Κ. (Κυριάκου) Βογιατζής αν και αμφιβάλλω για το αν είναι πραγματικό. Το έγκλημα ήταν τόσο οργανωμένο που βρήκε μέχρι και απόδειξη που αντιστοιχούσε στο όνομα αυτό την οποία μου έστειλε σαν αποδεικτικό για την κατοχή του αντικειμένου. Μου έστειλε κατόπιν 4-5 φωτογραφίες του MacBook για να με διαβεβαιώσει πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και μετέπειτα μου είπε τον τρόπο που ήθελε να γίνει η συναλλαγή για να αποφύγει την φορολογία. Εν ολίγης με έβαλε να πάω σε ένα τοπικό κατάστημα του ΟΠΑΠ, να παίξω ένα στοίχημα στο ποσό των 450€ και έπειτα να του στείλω το voucher που μου είχαν κόψει από το ταμείο ώστε να σκαναρει το barcode και να δηλωθεί ως επιστροφή για να πάρει το μισό μερίδιο των χρημάτων. Η συμφωνία ήταν να του στείλω τα μισά, να μου στείλει το MacBook και μετά να στείλω τα άλλα 450€. Για να μην τα πολυλογώ, μου είχε πει πως θα στείλει το δέμα σήμερα το μεσημέρι, ξύπνησα και όλα τα μηνύματα στο Viber είχαν διαγραφεί, το προφίλ του στο ινσομνια δεν υπήρχε και ο αριθμός του είναι μονίμως απενεργοποιημένος. Αν δεν κάνω λάθος το Viber κρυπτογραφεί τα μηνύματα οπότε τρόπος ανάκτησης δεν υπάρχει. Είναι πραγματικά τρομακτικό το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να σου αποσπάσει έστω 450€. Ο τύπος βρήκε μια απόδειξη η οποία ήταν στο όνομα κάποιου, δημιούργησε μια ολόκληρη ιστορία στο όνομα του προσώπου στην απόδειξη, έβαλε ψεύτικη φωτογραφία, μου πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε μέσα σε μερικά λεπτά. Καταλαβαίνω ότι η υπόθεση φαινόταν από την αρχή ότι όδευε προς το κακό αλλά λόγω του ενθουσιασμού μου ίσως εθελοτυφλούσα σε όλο αυτό. Έχω απευθυνθεί ήδη στην ασφάλεια όπως και με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ μπας και μπορέσουμε να δούμε που έγινε το σκαναρισμα. Μεγάλη προσοχή παιδιά. Οποιαδήποτε συμβουλή θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Το τρομακτικό νομίζω είναι πως πέφτεται τόσο εύκολα θύματα... 6 2
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Doxxx είπε Μου έκανε εντύπωση αλλά το θεώρησα λογικό γιατί από άποψη φορολογίας βγάζει νόημα. Δεν φαίνεται πουθενά. Το τηλέφωνό του το έχω αλλά φοβάμαι ότι είναι ψεύτικο. (αγορασμένη SIM από eBay/Amazon) Τα μηνυματα δεν νομίζω να δείχνανε κάτι καθώς δεν έκανε ουδεμία αναφορά στο που μένει ή ποιο είναι το πραγματικό του όνομα. ποια φορολογία μεταξύ ιδιωτών; 1
Doxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ποια φορολογία μεταξύ ιδιωτών; Αυτός ήταν δήθεν ιδιώτης και μιλούσε για φορολογία. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Doxxx said: Αυτός ήταν δήθεν ιδιώτης και μιλούσε για φορολογία. Για 450 -800 ευρω ,τι σου ειπε οτι θα τον ρωταγαν που τα βρηκε?ΔΗλαδη ρε παιδια ,τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια ηταν ο τυπος και εσυ ειπες ο σκυλος Τωρα η μαλακια εγινε και δεν θελω αν σε προσβαλω ,αλλα δεν φταινε αυτοι να ξερεις ,παντα θα υπαρχουν τετοιοι,αλλα ας ειμαστε λιγο πιο πονημρεμενοι και εμεις Πες οτι τα εχασες τα λεφτα και πηρες ενα καλο μαθημα,πες οτι σου επεσαν ,ευτυχως δεν ηταν μεγαλυτερο ποσο Φιλικα παντα ,δεν θελω να σε ειρωνευτω η οτιδηποτε ,ξερω εχασες καποια λεφτα και δεν εισαι και μεσα στην τρελη χαρα.. 1
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, Doxxx said: Γεια χαρά. Δημιούργησα αυτό το post για να σας ενημερώσω σχετικά με μια καινούρια μέθοδο που χρησιμοποίησε ένας επιτήδειος για να μου αποσπάσει 450 ευρώ στην προσπάθεια να γίνει μια συναλλαγή για μια αγγελία. Ανέβασα μια αγγελία ζήτησης ενός MacBook Pro 2019 πριν 3 ημέρες και προς έκπληξη μου ενδιαφέρθηκε κάποιος να μου πουλήσει το δικό του μέσα σε μερικές ώρες. Το όνομα του στο insomnia ήταν SilverLine καθώς έχει σβήσει το προφίλ του. Με έκανε προσθήκη στο Viber και η συζήτηση συνέχισε από εκει. Το όνομα του στο Viber ήταν Διονύσης Κ. (Κυριάκου) Βογιατζής αν και αμφιβάλλω για το αν είναι πραγματικό. Το έγκλημα ήταν τόσο οργανωμένο που βρήκε μέχρι και απόδειξη που αντιστοιχούσε στο όνομα αυτό την οποία μου έστειλε σαν αποδεικτικό για την κατοχή του αντικειμένου. Μου έστειλε κατόπιν 4-5 φωτογραφίες του MacBook για να με διαβεβαιώσει πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και μετέπειτα μου είπε τον τρόπο που ήθελε να γίνει η συναλλαγή για να αποφύγει την φορολογία. Εν ολίγης με έβαλε να πάω σε ένα τοπικό κατάστημα του ΟΠΑΠ, να παίξω ένα στοίχημα στο ποσό των 450€ και έπειτα να του στείλω το voucher που μου είχαν κόψει από το ταμείο ώστε να σκαναρει το barcode και να δηλωθεί ως επιστροφή για να πάρει το μισό μερίδιο των χρημάτων. Η συμφωνία ήταν να του στείλω τα μισά, να μου στείλει το MacBook και μετά να στείλω τα άλλα 450€. Για να μην τα πολυλογώ, μου είχε πει πως θα στείλει το δέμα σήμερα το μεσημέρι, ξύπνησα και όλα τα μηνύματα στο Viber είχαν διαγραφεί, το προφίλ του στο ινσομνια δεν υπήρχε και ο αριθμός του είναι μονίμως απενεργοποιημένος. Αν δεν κάνω λάθος το Viber κρυπτογραφεί τα μηνύματα οπότε τρόπος ανάκτησης δεν υπάρχει. Είναι πραγματικά τρομακτικό το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να σου αποσπάσει έστω 450€. Ο τύπος βρήκε μια απόδειξη η οποία ήταν στο όνομα κάποιου, δημιούργησε μια ολόκληρη ιστορία στο όνομα του προσώπου στην απόδειξη, έβαλε ψεύτικη φωτογραφία, μου πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε μέσα σε μερικά λεπτά. Καταλαβαίνω ότι η υπόθεση φαινόταν από την αρχή ότι όδευε προς το κακό αλλά λόγω του ενθουσιασμού μου ίσως εθελοτυφλούσα σε όλο αυτό. Έχω απευθυνθεί ήδη στην ασφάλεια όπως και με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ μπας και μπορέσουμε να δούμε που έγινε το σκαναρισμα. Μεγάλη προσοχή παιδιά. Οποιαδήποτε συμβουλή θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. δυστυχως ολα τα στοιχεια εδειχναν οτι απλα ηθελε να σου φαει λεφτα. α.αποδειξη φτιαχνεις και στο Photoshop. β. φορολογια μεταξυ ιδιωτων δεν υφιστατε και το κρατος δεν θα ασχοληθει ακομα και με καταθεση 1000 ευρω. γ.απορω αν ειχε μια θετικη κριτικη το συγκεκριμενο ατομο. δ.σου ζηταει να του δωσεις λεφτα με ενα Psycho Τροπο.αυτο με τον οπαπ δνε θα το θεωρουσα καν εναλλακτικο τροπο αλλα το θεωρω εκτος πραγματικοτητας τροπο. ε.λεφτα στο λεπτο να σου ειχε ζητησει λιγοτερο απατη θα μυριζε. γενικως χωρις παρεξηγηση σταματηστε να εμπιστευεστε ατομα με 0 κριτικες ή ακομα και με λιγες κριτικες.προτιμηστε συναλλαγες απο κοντα που οι κινδυνοι ειναι λιγοτεροι. 1
StamTheMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, Doxxx είπε Μου έκανε εντύπωση αλλά το θεώρησα λογικό Το θεωρησες λογικο, γιατι ηθελες να πιστεψεις οτι θα παρεις τετοιο μηχανημα,σε τετοια τιμη. 17 ώρες πριν, Doxxx είπε Δημιούργησα αυτό το post για να σας ενημερώσω σχετικά με μια καινούρια μέθοδο Ευχαριστουμε. Ισως καποιος το χρειαστει,αν και πιθανοτατα δε θα ψαξει πριν,αλλα αφου τον φανε. Μετα θα μπει εδω να κλαφτει . 2
Λύση Engimek Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Όταν ο άλλος σου προτείνει να κάνεις καποιο "ακροβατικό κόλπο" ή εαν δεις κάτι που γενικότερα θα σου προκαλέσει εστω και μια μικρή αμφιβολία κάνε ένα βήμα πίσω και κάτσε σκέψου. Επίσης ο σκάμερ θα σε πιεσει να παρεις απόφαση στα γρήγορα ("ελα μωρέ, άσχετος είσαι? έτσι γίνεται" ή "δεν μπορώ να στο κρατήσω για πολύ, μου το ζητάνε από παντού"). Σε τετοιες συναλλαγές το ένστικτό σου πολλές φορές είναι καλυτερο από την κρίση σου οπότε να το ακους. 2 1
Doxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Engimek είπε Όταν ο άλλος σου προτείνει να κάνεις καποιο "ακροβατικό κόλπο" ή εαν δεις κάτι που γενικότερα θα σου προκαλέσει εστω και μια μικρή αμφιβολία κάνε ένα βήμα πίσω και κάτσε σκέψου. Επίσης ο σκάμερ θα σε πιεσει να παρεις απόφαση στα γρήγορα ("ελα μωρέ, άσχετος είσαι? έτσι γίνεται" ή "δεν μπορώ να στο κρατήσω για πολύ, μου το ζητάνε από παντού"). Σε τετοιες συναλλαγές το ένστικτό σου πολλές φορές είναι καλυτερο από την κρίση σου οπότε να το ακους. Ναι έχεις δίκαιο το φταίξιμο είναι καθαρά δικό μου. Απλά ο ενθουσιασμός μου για να το αποκτήσω και η βιασύνη μου λόγω του ότι πρέπει να φύγω όπου νάνε στην σχολή επηρέασαν την κρίση μου. Ήταν ένα καλό μάθημα όπως και να έχει που επιβεβαιώνει την παροιμία, "Οποίος βιάζεται σκοντάφτει".
tarantules Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Τελικά τι έγινε με το στοίχημα κέρδισε; Ποιες ομάδες είχες βάλει;
Doxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tarantules είπε Τελικά τι έγινε με το στοίχημα κέρδισε; Ποιες ομάδες είχες βάλει; Το ακραίο είναι ότι κέρδισε κιόλας. Είχα παίξει άσσο στο Μπάγερν vs Λεβερκούζεν. Οπότε αν είχα πάει απλά να το παίξω θα έφευγα με 710 ευρώ. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα