Προς το περιεχόμενο

Toyota Aygo X 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Ανοίγω ένα νέο θέμα για συζήτηση για το Toyota Aygo X.

https://www.toyota.gr/new-cars/aygo-x

Μού έχει κάνει εντύπωση ότι είναι αρκετά ψηλά σε πωλήσεις μέσα στο 2023.

Ενενα αυτο δεν μου κάνει καμία εντύπωση, εντυπωση θα μου έκανε αν ήταν αρκετά ψηλά σε πωλήσεις μέσα στο 2023 οι Φεράρι.

Δημοσ.

Εστω και με τις 'ονομαστικες' τιμες, πως το καταφεραν να εχει μεση καταναλωση 4,8l/100χλμ, οταν το δικο μου προηγουμενο μοντελο (2014-2η γενιά) εχει 4,4l/100χλμ;

Επρεπε να βελτιωνονται οχι να χειροτερευουν!

Δημοσ.
3 minutes ago, mindreader said:

Εστω και με τις 'ονομαστικες' τιμες, πως το καταφεραν να εχει μεση καταναλωση 4,8l/100χλμ, οταν το δικο μου προηγουμενο μοντελο (2014-2η γενιά) εχει 4,4l/100χλμ;

Το πρόβλημα είναι πως συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, το 4,8 είναι βάση WLTP ενώ το 4,4 βάση NEDC.

Εντελώς ενδεικτικά το δικό μου yaris του 2018 έχει μέση κατανάλωση βάση NEDC 3,7l/100km, ενώ βάση WLTP 4,8l/100km.

Spoiler

image.png.e82e2f657d70a906a998a98315c6151f.png

image.png.d0facd20346cf8e7945d845ea181fccd.png

Δημοσ.
7 hours ago, kostasgr78 said:

Ανοίγω ένα νέο θέμα για συζήτηση για το Toyota Aygo X.

https://www.toyota.gr/new-cars/aygo-x

Μού έχει κάνει εντύπωση ότι είναι αρκετά ψηλά σε πωλήσεις μέσα στο 2023.

επειδη ειναι καινουριο πεσαν ολοι με τα μουτρα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ενενα αυτο δεν μου κάνει καμία εντύπωση, εντυπωση θα μου έκανε αν ήταν αρκετά ψηλά σε πωλήσεις μέσα στο 2023 οι Φεράρι.

Οκ, σύγκριση στα 2 άκρα, αλλά τόσο μικρό αυτοκίνητο, σπανίως έχει πετύχει τέτοια νούμερα πωλήσεων.

2 ώρες πριν, ChristosVl είπε

επειδη ειναι καινουριο πεσαν ολοι με τα μουτρα

Είναι αυτό ή είναι τελικά λογική «για πάμε να δούμε τί παίρνουμε στα 15000-16000 ευρώ, αφού όλα έχουν πάει στα 20000+»;

Οπότε τελικά όλοι λόγω αυξήσεων τιμών, έχουν αναγκαστεί να συμβιβαστούν με λύσεις μικρότερων χώρων;

• Like 1
Δημοσ.
23 hours ago, Joshua21 said:

Το πρόβλημα είναι πως συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, το 4,8 είναι βάση WLTP ενώ το 4,4 βάση NEDC.

Εντελώς ενδεικτικά το δικό μου yaris του 2018 έχει μέση κατανάλωση βάση NEDC 3,7l/100km, ενώ βάση WLTP 4,8l/100km.

Reveal hidden contents

image.png.e82e2f657d70a906a998a98315c6151f.png

image.png.d0facd20346cf8e7945d845ea181fccd.png

Δεν καταλαβα απολυτως τιποτε.

Δημοσ.
12 minutes ago, mindreader said:

Δεν καταλαβα απολυτως τιποτε.

Αν προσπαθήσεις έστω και λίγο θα το καταλάβεις.

Από σένα εξαρτάται.

Δημοσ.
Στις 16/9/2023 στις 4:07 ΜΜ, mindreader είπε

Πήραν ένα μικρό αμαξάκι και το έκαναν 30 πόντους μακρύτερο, 170 κιλά βαρύτερο και αντί για 14ρες του βάζουν 17-18ρες με πιο φαρδιά λαστιχα, κρατώντας τον ιδιο κινητήρα ουσιαστικά. Λογικό να καιει παραπάνω. Έγινε πιο μεγάλο απο την 1η γενιά Yaris

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, lary7 said:

Πήραν ένα μικρό αμαξάκι και το έκαναν 30 πόντους μακρύτερο, 170 κιλά βαρύτερο και αντί για 14ρες του βάζουν 17-18ρες με πιο φαρδιά λαστιχα, κρατώντας τον ιδιο κινητήρα ουσιαστικά. Λογικό να καιει παραπάνω. Έγινε πιο μεγάλο απο την 1η γενιά Yaris

Α μαλιστα, αυτη ειναι η εξηγηση!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση .

Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο. Το θέλω κυρίως για εθνική Χαλκίδα - Αθήνα και τούμπαλιν αλλά και για Αθήνα . Επειδή πηγαίνω και σε επαρχία με κατσικόδρομους με ενδιαφέρει το ύψος απο το έδαφος. 

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει μόνο 72HP. Γενικά δεν τρέχω, αλλά στην εθνική θα ήθελα να έχω επιτάχυνση.   

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Susuki Ignis GL+. To τελευταίο μου φαίνεται πιό στενό, αλλά έχει περισσότερους ίππους (83).

Τι γνώμη έχετε;

Τι γίνεται με τον δακτύλιο σε αυτά τα αυτοκίνητα; Κυκλοφορούν ελεύθερα;

Επεξ/σία από likoyrgos
Δημοσ.

Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 2 , τα έχω δει στατικά στην έκθεση...Το aygo έχει πιο ώραιο εσωτερικό , to Suzuki φαίνεται λίγο πιο φτηνιάρικο... Για τους πίσω όμως μου φαίνεται καλύτερο το ignis, τουλάχιστον στο γόνατα, στο πλάτος είναι μεν πιο στενό αλλά για 2 είναι οκ, έτσι κ αλλιώς κ στο aygo 3 δεν μπαίνουν....επίσης στο aygo δεν κατεβαίνουν τα πίσω παράθυρα..... Εγώ θα πήγαινα στο ignis για τη χρήση που το θες, περισσότερα κυβικά κ άλογα κ αν πας κ στο mild hybrid έχεις κ την ταμπέλα του υβριδικού που μπορεί να παίξει ρόλο σε μια μεταπώληση μελλοντικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...