Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Pavlidhs είπε

Το παρηγγειλε ενας γνωστος για εμενα σημερα απο το καταστημα και βγηκε 508 χωρις το φπα και υπηρχε δυνατοτητα για 36 ατοκες δοσεις οι οποιες κιολας επιλεχθηκαν. Απλως εξαντληθηκαν σχεδον ολα τα χρωματα και ειχε μεινει μονο το απλο μαυρο το οποιο δεν ηταν και η 1η μου προτιμηση αλλα ουτε και η τελευταια. Κλαιν μαιν βεβαια για τετοια τιμη αξιζει φουλ!

669€:1,24=539€

Τα 508€ πως προέκυψαν;

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nk9 είπε

669€:1,24=539€

Τα 508€ πως προέκυψαν;

Είναι το κλασσικό λάθος οταν δεν ξέρεις να αφαιρείς τον φόρο. 670 * 0,76

• Sad 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ideal09 είπε

@matrixxx σόρι για το hijack, αλλά μια διόρθωση εδώ :P

Ο ΦΠΑ είναι οριακά το 20% την συνολικής αξίας (στα προϊόντα που έχουν 24% ΦΠΑ. Για αυτό και σε ενέργειες τύπου "και δώρο ο ΦΠΑ", η τελική τιμή είναι κατά 20% λιγότερη). Οπότε αν θες να το πας με το δικό σου σκεπτικό, πρεπει να το κάνεις 669*0.80 (ή 0.8064 για να είμαστε και ακριβείς)

Αλλιώς, ο σωστός τρόπος υπολογισμού των διαφορετικών ΦΠΑ (6, 13, 24) είναι ο παρακάτω: διαλέγεις είτε το %, είτε την υποδιαστολή (προφανώς αντί για 124 μπορεί να είναι 113 ή 106)

Screenshot_20230920_013741_Calculator.jpg

Screenshot_20230920_014058_Calculator.jpg

Screenshot_20230920_013809_Opera.jpg

• Like 4
Δημοσ.
7 hours ago, ideal09 said:

Όντως είναι το κλασσικό λάθος οταν δεν ξέρεις να αφαιρείς τον φόρο.

Η αφαίρεση ΦΠΑ 24% γίνεται διαιρώντας με το 1,24 γιατί ο ΦΠΑ μπαίνει στο αρχικό ποσό και όχι στο τελικό.

Όταν πολλαπλασιάζεις *0,76 δεν αφαιρείς ΦΠΑ αλλά υπολογίζεις έκπτωση 24% στην τελική τιμή.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 16/09/2023 at 10:58, Arkin said:

Πολύ ωραία τιμή. Αν ήταν το 256 ίσως λέω ίσως να δοκίμαζα για πρώτη φορά iPhone. Αλλά τα 128 είναι υπερβολικά λίγα για το 2023. 

Λίγο καθυστερημένα το είδα, ωστόσο εξαρτάται τι κάνεις.

Εχω το iPhone 12 64GB με iCloud συνδρομή (την βασική) και δεν έχω κανένα πρόβλημα χώρου. Φωτό και video εντελώς casually και 3.5 σελίδες apps.

Δεν αποθηκεύω netflix series, κλπ για offline viewing, ούτε μουσική αντίστοιχα.

10GB ελεύθερα μετά το update σε iOS 17.

Πιο future proof τα 128 σίγουρα - όχι όμως αναγκαία.

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Πήρε η κοπέλα μου το κινητό από germano πριν 2 μέρες. Μέχρι στιγμής παρατήρησε ότι η μπαταρία δεν πολυκρατάει. Του τύπου 6-8 ωρες ενεργή οθόνη 100-20% λιγότερο από μέρα φόρτιση σε φόρτιση, με χρήση social.

Έχει κανένας άλλος ίδιο πρόβλημα με αγορά της συγκεκριμένης προσφοράς; Ή γενικά τόσο παίζει στο 13;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 minute ago, vagosg95 said:

Καλησπέρα σε όλους, 

Πήρε η κοπέλα μου το κινητό από germano πριν 2 μέρες. Μέχρι στιγμής παρατήρησε ότι η μπαταρία δεν πολυκρατάει. Του τύπου 6-8 ωρες ενεργή οθόνη 100-20% λιγότερο από μέρα φόρτιση σε φόρτιση, με χρήση social.

Έχει κανένας άλλος ίδιο πρόβλημα με αγορά της συγκεκριμένης προσφοράς; Ή γενικά τόσο παίζει στο 13;

Ευχαριστώ 

10 ώρες πιάνει το 13 pro max που ειναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η apple σε μπαταρία

6-8 ώρες μου ακούγεται πολύ οκ

μακάρι να τις είχα και εγώ σε 14 pro !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagosg95 είπε

Του τύπου 6-8 ωρες ενεργή οθόνη 100-20% λιγότερο από μέρα φόρτιση σε φόρτιση, με χρήση social.

Λιγότερο τικτοκ και ινστα 👍

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, vagosg95 είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Ευχαριστώ 

Με τον Fabrizio Romano τα έχεις και έχει 8 ώρες ενεργή οθόνη σε social; :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papadakn είπε

Βλέπω online δείχνει εξαντλημένο. Έχει βρει κανείς κάποια αντίστοιχη τιμή κάπου αλλού γιατί δεν πρόλαβα?

Υπομονή.θα το ξαναβγαλουν

Δημοσ.
Στις 17/9/2023 στις 5:41 ΜΜ, Fabbyyy είπε

12,13,14,15 ειναι ιδια.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ειλικρινά άμα κάποιος δώσει 300 ευρώ νταβατζιλίκι για το 15 είναι μέγιστο κορόιδο.

Ισχυει τηλεφωνο ολα παιρνουν..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgkar94 είπε

Ισχυει τηλεφωνο ολα παιρνουν..

Το 15 έχει μεγάλες αλλαγές, 2+gb ram, 48mp camera, dynamic island, διπλάσια φωτεινότητα στον ήλιο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...