Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 hours ago, aces said:

Δες το 13 για 1η εξοικειωση με το λογισμικό. Τα παλαιοτερα pro αποσύρονται μετο που βγαινει νεα σειρα κ τα 14 pro κοστίζουν όσο τα 15 pro.

13 pro μόνο σε used πλεον δηλ. από αγγελια. Οπότε πάρε καποιο απλο να δεις λογισμικο/μενου κλπ κ μετα αλλαζεις σε ακριβότερη συσκευή αν βολέψει.

Σωστά επίσημα είναι 5 έτη ενημερώσεις αλλά πάει στανταρ 5+1 δηλ. 6 χρόνια από το 2021 αρα σεπτ 27

Καποιες προηγ. σειρες της apple πηγαν κ λίγο περισσότερο αλλά λέμε πάντα 6 χρόνια από ημερομηνία κυκλοφοριας για ενημερώσεις λογισμικου.

Ναι το 8 plus που εχω ακομα βγηκε Σεπτεμβρη 2017 αν θυμαμαι καλα και φετος πηρε τελη Αυγουστου την τελευταια 16.Χ δεν θα δει 17 ios. Αρα ναι 6 χρονια (5+1).

Συνεπως το 13αρι ειναι πολυ καλη επενδυση τωρα γιατι θα παει μεχρι Σεπτεμβρη 2027.

21 hours ago, mogsub said:

Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λογισμό σου; Εάν αυτός που έχει πάρει τις άτοκες δόσεις δεν παίρνει αύξηση κάθε χρόνο πάνω από τον πληθωρισμό πως βγαίνει κερδισμένος;

Με τη λογικη οτι οι δοσεις ειναι ατοκες αρα δεν πληρωνεις και τοκο και να χανεις απο την αξια του χρηματος λογω πληθωρισμου.

Πρακτικα σου δανειζει η τραπεζα σου/καρτα τα λεφτα για 36 μηνες (δοσεις αρα δεν τα εχεις ντουκου) αλλα σου τα δανειζει ατοκα αρα χωρις κερδος για εκεινη/κοστος για εσενα. Και οσο παραμενει ψηλα ο πληθωρισμος εσυ δινει 18 ευρω το μηνα στο Γερμανο τα οποια καθε μηνας που περναει και ο πληθωρισμος μενει σταθερος ή/και αυξανεται εχουν μικροτερη αξια στην τσεπη του Γερμανου.

Εσυ 18 αποχωριζεσαι αλλα με υψηλο πληθωρισμο η πραγματικη αξια των 18 στην τσεπη αυτου που τα εισπραττει ειναι μικροτερη.

Το εξηγω μπακαλε τωρα αλλα καταλαβαινεις πιστευω τη μεγαλη εικονα.

20 hours ago, mogsub said:

Αυτό σου λέω. Εάν εγώ σε 48 μήνες παίρνω πάλι τον ίδιο μισθό τα ίδια χρήματα δεν θα δίνω; Τα 100€ σε μένα δεν θα έχουν την ίδια αξία; 

Προφανως οχι. Οσο ανεβαινει ο πληθωρισμος η πραγματικη αξια του χρηματος μειωνεται, δεν εχει την ιδια αγοραστικη δυναμη.

Αν λοιπον εχουμε συμφωνησει μαζι να μου δινεις καθε μηνα 100 ευρω για 36 μηνες και ο πληθωρισμος αυξανεται, τα 100 ευρω που μου δινεις σημερα με τα 100 ευρω που θα μου δωσεις σε 12, 24, 36 μηνες τοτε θα εχουν μικροτερη αξια στην τσεπη μου.

Εσυ 100 μου δινεις ως χαρτι, αλλα σε πραγματικους ορους αξιας εγω εισπραττω λιγοτερα απο εσενα.

Αν τα 100 δεν τα ειχες κιολας και τα δανειστηκες απο καπου ατοκα εισαι εξτρα κερδισμενος γιατι δεν σου κοστιζουν να τα δανειστεις (δεν πληρωνεις τοκο που ειναι το κερδος του δανειστη σου).

Αρα και ο μισθος σου σου μενει δικος σου, και δανειζεσαι τσαμπα τα 100 και τα δινεις σε εμενα σταθερα και καθε μηνας που παιρνει για εμενα κοστιζουν λιγοτερο αλλα εγω σου εδωσα μπροστα ενα αγαθο Α αξιας σημερα λχ κινητο, αμαξι κτλ.

• Like 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, Fabbyyy said:

12,13,14,15 ειναι ιδια.

Reveal hidden contents

ειλικρινά άμα κάποιος δώσει 300 ευρώ νταβατζιλίκι για το 15 είναι μέγιστο κορόιδο.

Μα εχει usb C :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sebu είπε

Ναι το 8 plus που εχω ακομα βγηκε Σεπτεμβρη 2017 αν θυμαμαι καλα και φετος πηρε τελη Αυγουστου την τελευταια 16.Χ δεν θα δει 17 ios. Αρα ναι 6 χρονια (5+1).

Συνεπως το 13αρι ειναι πολυ καλη επενδυση τωρα γιατι θα παει μεχρι Σεπτεμβρη 2027.

Με τη λογικη οτι οι δοσεις ειναι ατοκες αρα δεν πληρωνεις και τοκο και να χανεις απο την αξια του χρηματος λογω πληθωρισμου.

Πρακτικα σου δανειζει η τραπεζα σου/καρτα τα λεφτα για 36 μηνες (δοσεις αρα δεν τα εχεις ντουκου) αλλα σου τα δανειζει ατοκα αρα χωρις κερδος για εκεινη/κοστος για εσενα. Και οσο παραμενει ψηλα ο πληθωρισμος εσυ δινει 18 ευρω το μηνα στο Γερμανο τα οποια καθε μηνας που περναει και ο πληθωρισμος μενει σταθερος ή/και αυξανεται εχουν μικροτερη αξια στην τσεπη του Γερμανου.

Εσυ 18 αποχωριζεσαι αλλα με υψηλο πληθωρισμο η πραγματικη αξια των 18 στην τσεπη αυτου που τα εισπραττει ειναι μικροτερη.

Το εξηγω μπακαλε τωρα αλλα καταλαβαινεις πιστευω τη μεγαλη εικονα.

Προφανως οχι. Οσο ανεβαινει ο πληθωρισμος η πραγματικη αξια του χρηματος μειωνεται, δεν εχει την ιδια αγοραστικη δυναμη.

Αν λοιπον εχουμε συμφωνησει μαζι να μου δινεις καθε μηνα 100 ευρω για 36 μηνες και ο πληθωρισμος αυξανεται, τα 100 ευρω που μου δινεις σημερα με τα 100 ευρω που θα μου δωσεις σε 12, 24, 36 μηνες τοτε θα εχουν μικροτερη αξια στην τσεπη μου.

Εσυ 100 μου δινεις ως χαρτι, αλλα σε πραγματικους ορους αξιας εγω εισπραττω λιγοτερα απο εσενα.

Αν τα 100 δεν τα ειχες κιολας και τα δανειστηκες απο καπου ατοκα εισαι εξτρα κερδισμενος γιατι δεν σου κοστιζουν να τα δανειστεις (δεν πληρωνεις τοκο που ειναι το κερδος του δανειστη σου).

Αρα και ο μισθος σου σου μενει δικος σου, και δανειζεσαι τσαμπα τα 100 και τα δινεις σε εμενα σταθερα και καθε μηνας που παιρνει για εμενα κοστιζουν λιγοτερο αλλα εγω σου εδωσα μπροστα ενα αγαθο Α αξιας σημερα λχ κινητο, αμαξι κτλ.

Δημοσ.

Θεωρειτε πως υπαρχει περιπτωση στους επομενους μηνες να ακολουθησουν και αλλες αλυσιδες / σκρουτζομαγαζα που θα τα βγαλουν σε τιμη χαμηλοτερη των 670 ευρω; Δηλαδη Black Friday ή Χριστουγεννα; Να ξερω αν ειναι να το τσιμπησω τωρα το 13 χωρις φπα απο γερμανο ή να περιμενω λιγους μηνες ακομα μπας και πεσει κανα 100αρι μεχρι τοτε;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, aces είπε

Τα παλαιοτερα pro αποσύρονται μετο που βγαινει νεα σειρα κ τα 14 pro κοστίζουν όσο τα 15 pro.

Υπάρχει κάποια εξήγησε στο γιατί αποσύρονται τα PRO μοντέλα ή γιατί κρατάνε  τις αρχικές τους τιμές ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει διαθέσιμο 11 και SE; 

Γιατί τα απλά μοντέλα υπάρχουν προς πώληση με σημαντικές εκπτώσεις ενώ στα PRO όχι; 

Δημοσ.

Πηγα να το αγορασω για το γυιο αλλα δεν ειχε πουθενα καποια επιλογη για δοσεις.

Μετα την εισαγωγή των προσωπικων μου στοιχειων με πηγε στη συμπληρωση της πιστωτικης

Ξερει κανεις πως επιλεγονται οι δοσεις?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Pavlidhs είπε

Θεωρειτε πως υπαρχει περιπτωση στους επομενους μηνες να ακολουθησουν και αλλες αλυσιδες / σκρουτζομαγαζα που θα τα βγαλουν σε τιμη χαμηλοτερη των 670 ευρω; Δηλαδη Black Friday ή Χριστουγεννα; Να ξερω αν ειναι να το τσιμπησω τωρα το 13 χωρις φπα απο γερμανο ή να περιμενω λιγους μηνες ακομα μπας και πεσει κανα 100αρι μεχρι τοτε;

κανεις δεν το ξερει η τιμη ειναι αρκετα καλη το να περιμενεις παντα εχει και ρισκο να μην αλλαξει κατι ή κ να πετυχεις κατι καλυτερο κατω απο 600 σφραγισμενο δεν επεσε το 12 αρα εκει θα κυμανθει στο περιπου το 13.

11 ώρες πριν, d4mage είπε

Υπάρχει κάποια εξήγησε στο γιατί αποσύρονται τα PRO μοντέλα ή γιατί κρατάνε  τις αρχικές τους τιμές ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει διαθέσιμο 11 και SE; 

Γιατί τα απλά μοντέλα υπάρχουν προς πώληση με σημαντικές εκπτώσεις ενώ στα PRO όχι; 

Οδηγια της κεντρικης Apple καθε χρονο αποσυρει τα προηγ.pro κ υπαρχουν μονο σε μτχ/used διαθεσιμα.

Για τη σεζον 23-24 το lineup ειναι αυτο

Lineup of Apple iPhone series.  (X account: Apple Hub)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gbouros είπε

Πηγα να το αγορασω για το γυιο αλλα δεν ειχε πουθενα καποια επιλογη για δοσεις.

Μετα την εισαγωγή των προσωπικων μου στοιχειων με πηγε στη συμπληρωση της πιστωτικης

Ξερει κανεις πως επιλεγονται οι δοσεις?

δες καλα οταν πας στην συμπληρωση της πιστωτικης

και θα τοβρεις πατας σενα σημειο και σου δεινει τισ δοσεις που θες να βαλεις

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2023 στις 9:11 ΜΜ, Pavlidhs είπε

Το παρηγγειλε ενας γνωστος για εμενα σημερα απο το καταστημα και βγηκε 508 χωρις το φπα και υπηρχε δυνατοτητα για 36 ατοκες δοσεις οι οποιες κιολας επιλεχθηκαν. Απλως εξαντληθηκαν σχεδον ολα τα χρωματα και ειχε μεινει μονο το απλο μαυρο το οποιο δεν ηταν και η 1η μου προτιμηση αλλα ουτε και η τελευταια. Κλαιν μαιν βεβαια για τετοια τιμη αξιζει φουλ!

Δημοσ.
22 minutes ago, Pavlidhs said:

Το παρηγγειλε ενας γνωστος για εμενα σημερα απο το καταστημα και βγηκε 508 χωρις το φπα και υπηρχε δυνατοτητα για 36 ατοκες δοσεις οι οποιες κιολας επιλεχθηκαν. Απλως εξαντληθηκαν σχεδον ολα τα χρωματα και ειχε μεινει μονο το απλο μαυρο το οποιο δεν ηταν και η 1η μου προτιμηση αλλα ουτε και η τελευταια. Κλαιν μαιν βεβαια για τετοια τιμη αξιζει φουλ!

Δε το λες απλό μαύρο. 

Για κοίταξε το καλύτερα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...