Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Εφερες ηλεκτρολογο και σε συνδεσε παρανομα το ρευμα? Βλεπω σε λιγες μερες να το τραγουδας

Μπορεί να το βλέπεις μην το παίξεις όμως, θα το χάσεις ;)

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, spinemm είπε

Σε γνωστο μου ζευγαρι τους το εκοψαν (ΔΕΗ+ΔΕΔΔΗΕ) για χρωστουμενο ποσο γυρω στα 110Ε, οταν απλα το πληρωσαν με την εκδοση του επομενου λογαριασμου ΚΟΙΝΩΣ μετα απο ενα μηνα (πληρωνουν οπως οι περισσοτεροι απο εμας με το μηνα), σε γνωστη μου επισης η οποια χρωσταει κοντα στα 18000, ΟΧΙ δεν ειναι ορθογραφικο λαθος ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω, επειδη και καλα ειναι μακροχρονια ανεργη σφυρανε αδιαφορα....το συνδεει μονη της (φανταζομαι με τη βοηθεια ηλεκτρολογου) και ουτε γατα ουτε ζημια καθε φορα που ερχονται και βρισκουν τις μολυδοσφραγιδες κομμενες!!!

Καλα υπαρχουν και χειροτερα. Εχω δει ρολοι προφανως κομμενο το ρευμα χρονια και με παρανομη συνδεση μολις το ξανα κοβουν και εχει πανω χαρτακι "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΡΑ". Δεν υπαρχει καμια σωτηρια σε αυτη τη χωρα. Ουτε ξερει ποσα χρωσταει αυτος.

• Thanks 2
Δημοσ.
46 minutes ago, Arkin said:

Καλα υπαρχουν και χειροτερα. Εχω δει ρολοι προφανως κομμενο το ρευμα χρονια και με παρανομη συνδεση μολις το ξανα κοβουν και εχει πανω χαρτακι "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΡΑ". Δεν υπαρχει καμια σωτηρια σε αυτη τη χωρα. Ουτε ξερει ποσα χρωσταει αυτος.

Εχω δει σε πολυκατοικία στον Κολωνό να παίρνουν το ρολόι ενός επειδή δεν πλήρωνε ποτέ και το συνέδεε μόνος του. Αφού λοιπόν δεν είχε πλέον ρολόι, σκαρφάλωσε με κάτι σιδεριές στην ταράτσα της πολυκατοικίας έσπασε μια λάμπα και τράβηξε καλώδιο στο σπίτι του από το ντουί της λάμπας. Και ερχόταν το κοινόχρηστο της πολυκατοικίας στο Θεό. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...