lector Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω να ρωτησω, γιατι χαρακτηριζετε ολοι την επανασυνδεση "παρανομη" απο τη στιγμη που το χρεος εχει εξοφληθει; Αμα ο ΔΕΔΔΗΕ δε μπορει ή δε θελει να εκπληρωσει την υποχρεωση του να συνδεσει το ρευμα αμεσως μετα την εξοφληση, θα καθεται ο αλλος να περιμενει χωρις ρευμα ποτε θα του καπνισει του καθε χαραμοφαη να ερθει να κανει την επανασυνδεση; 3 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, lector είπε Εγω να ρωτησω, γιατι χαρακτηριζετε ολοι την επανασυνδεση "παρανομη" απο τη στιγμη που το χρεος εχει εξοφληθει; Αμα ο ΔΕΔΔΗΕ δε μπορει ή δε θελει να εκπληρωσει την υποχρεωση του να συνδεσει το ρευμα αμεσως μετα την εξοφληση, θα καθεται ο αλλος να περιμενει χωρις ρευμα ποτε θα του καπνισει του καθε χαραμοφαη να ερθει να κανει την επανασυνδεση; Αρα να μην περιμένουμε την απόφαση ενος δικαστηρίου να παμε και να τον καθαρίσουμε αφου ξέρουμε οτι είναι φταίχτης 1
lector Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Αρα να μην περιμένουμε την απόφαση ενος δικαστηρίου να παμε και να τον καθαρίσουμε αφου ξέρουμε οτι είναι φταίχτης Δυσκολευομαι λιγο να δω την αντιστοιχια
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, lector είπε Εγω να ρωτησω, γιατι χαρακτηριζετε ολοι την επανασυνδεση "παρανομη" απο τη στιγμη που το χρεος εχει εξοφληθει; Αμα ο ΔΕΔΔΗΕ δε μπορει ή δε θελει να εκπληρωσει την υποχρεωση του να συνδεσει το ρευμα αμεσως μετα την εξοφληση, θα καθεται ο αλλος να περιμενει χωρις ρευμα ποτε θα του καπνισει του καθε χαραμοφαη να ερθει να κανει την επανασυνδεση; Γιατί κανείς πέρα του ΔΕΔΗΕ δεν έχει δικαίωμα να επέμβει στο ρολόι. 4
takoulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, lector είπε Εγω να ρωτησω, γιατι χαρακτηριζετε ολοι την επανασυνδεση "παρανομη" απο τη στιγμη που το χρεος εχει εξοφληθει; Αμα ο ΔΕΔΔΗΕ δε μπορει ή δε θελει να εκπληρωσει την υποχρεωση του να συνδεσει το ρευμα αμεσως μετα την εξοφληση, θα καθεται ο αλλος να περιμενει χωρις ρευμα ποτε θα του καπνισει του καθε χαραμοφαη να ερθει να κανει την επανασυνδεση; Έχει την υποχρέωση ο Δεδδηε να συνδέσει το ρεύμα λόγω της διακοπής μέσα στις 48 ώρες.. Απλά θεωρείται η παροχή παραβιασμενη επασυνδεδεμενη.. Δεν μπορεί να επεμβαίνει άτομο εκτός του Δεδδηε στην παροχη..
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, lector είπε Δυσκολευομαι λιγο να δω την αντιστοιχια Θα στο πω αλλιώς μήπως και το καταλαβεις, σου κοβουν το τηλεφωνο ενω το εχεις πληρώσει (λεμε τωρα), αρα φωναζεις ηλεκτρολόγο κανετε μια διάρρηξη στο κτήριο του παρόχου και επανασυνδέεται την γραμμή. Το οτι εχεις πρόσβαση στους μετρητές δεν σημαίνει οτι κανεις ότι γουστάρεις το εχω γράψει και στο πρώτο μου ποστ
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 46 minutes ago, lector said: Εγω να ρωτησω, γιατι χαρακτηριζετε ολοι την επανασυνδεση "παρανομη" απο τη στιγμη που το χρεος εχει εξοφληθει; Αμα ο ΔΕΔΔΗΕ δε μπορει ή δε θελει να εκπληρωσει την υποχρεωση του να συνδεσει το ρευμα αμεσως μετα την εξοφληση, θα καθεται ο αλλος να περιμενει χωρις ρευμα ποτε θα του καπνισει του καθε χαραμοφαη να ερθει να κανει την επανασυνδεση; αυτοι ειναι οι οροι που εχεις υπογραψει.ειτε τους δεχεσαι ή παραγεις μονος σου ρευμα. ειναι σαν να λες σου πηραν τις πινακιδες απο το αμαξι επειδη πχ παραβιασες υο κοκκινο.αφου πληρωσα προστιμο γιατι να τις παρω σε ενα μηνα? να βαλω αλλες.διοτι πας με καποιους κανονες που εχουν οριστει (απο την στιγμη που υπογραφεις για μια υπηρεσια) πχ ρευμα.αλλιως δεν υπογραφεις και δεν εχεις την χ υπηρεσια 3
warewolf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Βασικά το ρολόι είναι δικιά σου ευθύνη, οπότε θεωρητικά αν δεις ότι είναι σπασμένες οι σφραγίδες, πρεπει να ενημερώσεις Μεγάλη κουβέντα αυτή. Είναι συστηματικό κόλπο όσων κάνουν ρευματοκλοπή, να σπάνε τις εξωτερικές σφραγίδες σε πολλούς μετρητές, ώστε να μην δίνουν στόχο για το δικό τους μετρητή. Έρχεται ο ΔΕΔΔΗΕ και τους βλέπει όλους μπάχαλο και τους αγνοεί. Άλλοι αναγκάζονται να σπάσουν τη σφραγίδα τους επειδή έπεσε η ασφάλεια στο μετρητή και ανοίγουν το καπάκι για να τη σηκώσουν. 1
Black Demis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, korakios said: δεν υπάρχει πάντως αυτόματο σύστημα που να δίνεται εντολή διακοπής μετά τη λήξη πληρωμής λογαριασμού σε πάροχο αλλιώς θα είχε βουίξει ο τόπος .... το οτι κάνανε μεμονωμένα χοντράδα και γερή μιας και θα μπορούσες να κινηθείς νομικά , άλλο θέμα τοτε απλά μου ειπαν μπαρουφα τπτ παραπάνω... νομικά τι θα κέρδιζα? να πηδούσα την ψυχολογία μου? και στην τελική ειχαν και δίκαιο τους χρωστούσα 3 ευρώ και μου το έκοψαν.... απλά ελαστικότητα μηδέν και ανοχή
korakios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Black Demis είπε και στην τελική ειχαν και δίκαιο τους χρωστούσα 3 ευρώ και μου το έκοψαν.... απλά ελαστικότητα μηδέν και ανοχή όχι , δίκαιο δεν είχαν αλλά βαριέμαι να εξηγώ ξανά, το ανέφερα πριν .... 1
tarantules Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, takoulou said: Γι'αυτό πολλοί πελάτες έχουν μεταπεσει στην καθολικοί υπηρεσία.. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό ; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από tarantules
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, lector said: Εγω να ρωτησω, γιατι χαρακτηριζετε ολοι την επανασυνδεση "παρανομη" απο τη στιγμη που το χρεος εχει εξοφληθει; Αμα ο ΔΕΔΔΗΕ δε μπορει ή δε θελει να εκπληρωσει την υποχρεωση του να συνδεσει το ρευμα αμεσως μετα την εξοφληση, θα καθεται ο αλλος να περιμενει χωρις ρευμα ποτε θα του καπνισει του καθε χαραμοφαη να ερθει να κανει την επανασυνδεση; 1 hour ago, lector said: Δυσκολευομαι λιγο να δω την αντιστοιχια Πάμε μία τότε χωρίς αντιστοιχίες μια και σε μπερδεύουν. Ο χαρακτηρισμός "παράνομη" δεν είναι αυθαίρετος, προκύπτει από την νομοθεσία, επειδή υπάρχει κάποιος νόμος ο οποίος απαγορεύει στον χρήστη να βάλει χέρι στον μετρητή για οποιοδήποτε λόγο. Επίσης ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει υποχρέωση να συνδέσει το ρεύμα αμέσως μετά την καθυστερημένη εξόφληση όπως νομίζεις, έχει υποχρέωση να το συνδέσει το αργότερο μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή που θα λάβει εντολή επανασύνδεσης από τον πάροχο. Ο κακοπληρωτής πελάτης ας πλήρωνε έγκαιρα τους λογαριασμούς του αν δεν ήθελε να μείνει ούτε ένα λεπτό χωρίς ρεύμα. 2 2
Ducatista Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω εχω να πω ότι ειδικά σε ένα αγαθό όπως είναι το ρεύμα με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας καλό είναι μερικοί να μην τα βλέπουν όλα μαύρο ασπρο... κάνεις δεν θέλει να μένει χωρίς ρεύμα ούτε έχει όρεξη να κοιμούνται τα παιδιά του στο σκοτάδι κλπ κλπ δυστυχώς η ευτυχώς πρέπει να είναι ελαστικοί σαν υπηρεσία.. δεν νομίζω να έκοβαν το ρεύμα σε κάποιον υπουργό η ξενοδόχο η καποιον επιφανή με πρόφαση κάποιον μαλακισμενο αυτοματισμο... (και μην μου πείτε ότι αυτοί τα πληρώνουν στην ώρα τους) Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από Ducatista 6 1
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, spinemm είπε Σε γνωστο μου ζευγαρι τους το εκοψαν (ΔΕΗ+ΔΕΔΔΗΕ) για χρωστουμενο ποσο γυρω στα 110Ε, οταν απλα το πληρωσαν με την εκδοση του επομενου λογαριασμου ΚΟΙΝΩΣ μετα απο ενα μηνα (πληρωνουν οπως οι περισσοτεροι απο εμας με το μηνα), σε γνωστη μου επισης η οποια χρωσταει κοντα στα 18000, ΟΧΙ δεν ειναι ορθογραφικο λαθος ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω, επειδη και καλα ειναι μακροχρονια ανεργη σφυρανε αδιαφορα....το συνδεει μονη της (φανταζομαι με τη βοηθεια ηλεκτρολογου) και ουτε γατα ουτε ζημια καθε φορα που ερχονται και βρισκουν τις μολυδοσφραγιδες κομμενες!!! Έχω αφήσει για πάνω από έναν μήνα απλήρωτα ποσα ακόμα και για 500 ευρω σε λογαριασμό. Κατι δεν σου είπε καλά το ζευγάρι. Είτε αυτά τα 100 ευρώ τα άφησαν για πολύ καιρό έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ για 100 ευρώ επειδή άργησες 1 μήνα να πληρώσεις. Όσο και για την άλλη με τα 18k. Μάλλον έκανε παράνομη επανασύνδεση, έλα να σου δείξω οικογένειες με οφειλές μερικά χιλιάρικα που τους το κόβουν συνέχεια και πάνε σε καθολική υπηρεσία. Δεν ενδιαφέρει την ΔΕΗ αν είσαι άνεργος, το μόνο που κοιτάνε είναι αν είσαι στο ΚΟΤ, εκεί έχουν μια λίγο πιο ήπια στάση και περίοδο χάριτος σε σχέση με όσους δεν έχουν ΚΟΤ. 2 ώρες πριν, lector είπε Εγω να ρωτησω, γιατι χαρακτηριζετε ολοι την επανασυνδεση "παρανομη" απο τη στιγμη που το χρεος εχει εξοφληθει; Αμα ο ΔΕΔΔΗΕ δε μπορει ή δε θελει να εκπληρωσει την υποχρεωση του να συνδεσει το ρευμα αμεσως μετα την εξοφληση, θα καθεται ο αλλος να περιμενει χωρις ρευμα ποτε θα του καπνισει του καθε χαραμοφαη να ερθει να κανει την επανασυνδεση; Απαγορεύεται από τον οποιονδήποτε πέραν του ΔΕΔΔΗΕ να κόψει τις σφραγίδες του μετρητή, μοναδική εξαίρεση και μετά από ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ είναι το άνοιγμα από ηλεκτρολόγο για πέρασμα νέου η έλεγχο του παροχικου αγωγού. Οτιδήποτε άλλο είναι παρανομία. Τώρα για το θέμα που θίγεις. Καλό θα ήταν αν είχε λεφτά ο καταναλωτής, να πάει σε δικαστήριο κατά του ΔΕΔΔΗΕ με την συγκεκριμένη αιτιολογία, εγώ πλήρωσα και δεν μπορώ να περιμένω καθόλου. Να δούμε τι θα αποφασιστεί εκεί κι αν είχε δίκιο. 2
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Εφερες ηλεκτρολογο και σε συνδεσε παρανομα το ρευμα? Βλεπω σε λιγες μερες να το τραγουδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις