Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, takoulou said: Νομίζω υπάρχει και το κόστος της επανασύνδεσης του ρεύματος.. Απάντησα σε κάτι πολύ συγκεκριμένο που έγραψε ο φίλος, δλδ το "Και μονο που ανοιξες το κουτι", το σπάσιμο της εξωτερικής σφραγίδας από μόνο του δεν έχει καμία σχέση με επανασύνδεση.
Black Demis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Ukforthemoment said: Πόσο τους πήρε να σε επανασυνδέσουν; 2 μισή μέρες 1 hour ago, korakios said: λίγο χλωμό έως αδύνατον , όχι για το ποσό μιας και είναι θέμα μηχανογράφησης και αυτοματισμού αν υπάρχει μείον πχ 10 λεπτά και ίσως φύγει εντολή αλλά, πρώτα πρέπει να υπάρξει ειδοποίηση στο λογαριασμό οτι χρωστάς ποσό και θα κοπεί και φυσικά η διακοπή έρχεται μετά τη λήξη του λογαριασμού (που έχει την ειδοποίηση) Όταν έλεγε λήξη ο λογαριασμός μια μέρα μετά το κόψανε, βέβαια μου ζήτησαν συγγνώμη καθος ήταν αυτόματη διαδικασία ουσιαστικά καθος ακόμη και 1 λεπτό να μην πλυρωσεις θεωρείτε απλήρωτο αλλά και πάλι από μένα άκυρο έφαγαν. Δεν ξέρω αν μετά από τόσο καιρό έχουν αλλάξει τα πράγματα εγώ πάλι στην ΔΕΗ γύρισα όπου δεν είχα τέτοια θέματα 2
korakios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Black Demis είπε Όταν έλεγε λήξη ο λογαριασμός μια μέρα μετά το κόψανε, βέβαια μου ζήτησαν συγγνώμη καθος ήταν αυτόματη διαδικασία ουσιαστικά καθος ακόμη και 1 λεπτό να μην πλυρωσεις θεωρείτε απλήρωτο σωστά θεωρείται απλήρωτο αλλά σου εξήγησα τι ισχύει
Rubble Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xp-user είπε Και μονο που ανοιξες το κουτι πας εισαγγελεα και δικαστηριο Σιγουρα η οποια ποινη θα ειναι με αναστολη αλλα μονο ο δικηγορος και οι οποιες αναβολες που σημαινει χαμενα μεροκαματα θα σου στοιχισει ο κουκος αηδονι. το σκεφτόσουν ώρα;😂 τελικά ποια εταιρεία είναι;
valadsk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) να κάνω μια παραπλήσια ερώτηση. Σε σπίτι Α με κομμένο το ρεύμα από τη Δεη λόγω οφειλών, (δεν κατοικεί κανείς) κάνω μεταφορά στην Ηρών. Η Ηρών μου στέλνει μήνυμα ότι συνδέθηκα και η παροχή ενεργοποιήθηκε. Το αφήνω 10 ημέρες και το κόβω και από την Ηρών. Εκεί άραγε να πήγαν και να έκοψαν σφραγίδες; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από valadsk
Black Demis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 10 minutes ago, korakios said: σωστά θεωρείται απλήρωτο αλλά σου εξήγησα τι ισχύει Προφανος ξέρω μου εξήγησαν και αυτοί, ότι είναι καθαρά ατέλεια αυτόματου συστήματος αλλά δεν παύει να έφαγα ταλαιπωρία για κάτι ψιλά και σχεδόν 3 μέρες χωρίς ρεύμα 😉 1
korakios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Black Demis είπε Προφανος ξέρω μου εξήγησαν και αυτοί, ότι είναι καθαρά ατέλεια αυτόματου συστήματος δεν υπάρχει πάντως αυτόματο σύστημα που να δίνεται εντολή διακοπής μετά τη λήξη πληρωμής λογαριασμού σε πάροχο αλλιώς θα είχε βουίξει ο τόπος .... το οτι κάνανε μεμονωμένα χοντράδα και γερή μιας και θα μπορούσες να κινηθείς νομικά , άλλο θέμα 1
spinemm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, takoulou said: Φανταζομαι οτι ηταν σε καποιον παροχο... Γιατι συνηθως αυτο το ποσο δεν το κοβει η ΔΕΗ... Σε γνωστο μου ζευγαρι τους το εκοψαν (ΔΕΗ+ΔΕΔΔΗΕ) για χρωστουμενο ποσο γυρω στα 110Ε, οταν απλα το πληρωσαν με την εκδοση του επομενου λογαριασμου ΚΟΙΝΩΣ μετα απο ενα μηνα (πληρωνουν οπως οι περισσοτεροι απο εμας με το μηνα), σε γνωστη μου επισης η οποια χρωσταει κοντα στα 18000, ΟΧΙ δεν ειναι ορθογραφικο λαθος ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω, επειδη και καλα ειναι μακροχρονια ανεργη σφυρανε αδιαφορα....το συνδεει μονη της (φανταζομαι με τη βοηθεια ηλεκτρολογου) και ουτε γατα ουτε ζημια καθε φορα που ερχονται και βρισκουν τις μολυδοσφραγιδες κομμενες!!! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από spinemm
korakios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, spinemm είπε Σε γνωστο μου ζευγαρι τους το εκοψαν (ΔΕΗ+ΔΕΔΔΗΕ) για χρωστουμενο ποσο γυρω στα 110Ε, οταν απλα το πληρωσαν με την εκδοση του επομενου λογαριασμου ΚΟΙΝΩΣ μετα απο ενα μηνα (πληρωνουν οπως οι περισσοτεροι απο εμας με το μηνα) και εκεί κινείσαι νομικά , αμφιβάλλω αν τα λένε σωστά πάντως 3 λεπτά πριν, spinemm είπε σε γνωστη μου επισης η οποια χρωσταει κοντα στα 18000, ΟΧΙ δεν ειναι ορθογραφικο λαθος ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω, επειδη και καλα ειναι μακροχρονια ανεργη σφυρανε αδιαφορα....το συνδεει μονη της (φανταζομαι με τη βοηθεια ηλεκτρολογου) και ουτε γατα ουτε ζημια καθε φορα που ερχονται και βρισκουν τις μολυδοσφραγιδες κομμενες!!! και η γνωστή σου απο αλλού παίρνει ρεύμα μιας και δεν έχει ρολόι για να συνδέσει , ίσως απο καμιά κολόνα παίρνει ...
spinemm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τ ινα σου πω...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ/ΒΡΕΘΟΥΜΕ ποτε στη θεση αυτη... Δε νομιζω οτι κλεβει απο κολωνα, ρολοι εχει κανονικα απλα δεν εχει προσβαση αμεση οποιος/-οι ερχεται(?) ερχονταν(?) για το κοψιμο... 3 minutes ago, korakios said: και εκεί κινείσαι νομικά , αμφιβάλλω αν τα λένε σωστά πάντως και η γνωστή σου απο αλλού παίρνει ρεύμα μιας και δεν έχει ρολόι για να συνδέσει , ίσως απο καμιά κολόνα παίρνει ... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από spinemm
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 7 minutes ago, dkstopo said: συνηθως στην διακοπή αυτοό που κανουν ειναι κατεβάζουν ενα αυτοματακι σαν αυτά που εχει ο πίνακας σου ή να ξεβιδώνουν την ασφάλεια και να την αφήνουν δίπλα. Μπορείς να ισχυριστείς ότι η μολυβοσφραγίδα είναι σπασμένη από πάντα. Δεν κάνει διαφορά το εάν η εξωτερική σφραγίδα είναι από καιρό σπασμένη ή αν την έσπασες εσύ, και στις δύο περιπτώσεις παράνομη επανασύνδεση είναι. 1
takoulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, spinemm είπε Σε γνωστο μου ζευγαρι τους το εκοψαν (ΔΕΗ+ΔΕΔΔΗΕ) για χρωστουμενο ποσο γυρω στα 110Ε, οταν απλα το πληρωσαν με την εκδοση του επομενου λογαριασμου ΚΟΙΝΩΣ μετα απο ενα μηνα (πληρωνουν οπως οι περισσοτεροι απο εμας με το μηνα), σε γνωστη μου επισης η οποια χρωσταει κοντα στα 18000, ΟΧΙ δεν ειναι ορθογραφικο λαθος ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω, επειδη και καλα ειναι μακροχρονια ανεργη σφυρανε αδιαφορα....το συνδεει μονη της (φανταζομαι με τη βοηθεια ηλεκτρολογου) και ουτε γατα ουτε ζημια καθε φορα που ερχονται και βρισκουν τις μολυδοσφραγιδες κομμενες!!! Σε πολλές παροχές οι πελάτες το συνδέουν απο μόνοι τους.. Και πάει ο Δεδδηε και το ξανά κόβει... Και πάλι τα ίδια.. Πληρώνουν κάτι και μετά δεν έχουν να πληρωσουν.. Και πάλι στέλνεται εντολή αποκοπής.. Σε μερικά σπίτια δεν έχει πρόσβαση ο Δεδδηε.. Δεν ανοίγουν.. Γι'αυτό πολλοί πελάτες έχουν μεταπεσει στην καθολικοί υπηρεσία.. 1
sdikr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Ακόμα και η ΔΕΗ κόβει ρεύμα αν υπάρχουν 2 απλήρωτοι λογαριασμοί Μπορείς πάντα να κάνεις διακανονισμό ή έστω να πληρώσεις τον 1 απλήρωτο
takoulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, sdikr είπε Ακόμα και η ΔΕΗ κόβει ρεύμα αν υπάρχουν 2 απλήρωτοι λογαριασμοί Μπορείς πάντα να κάνεις διακανονισμό ή έστω να πληρώσεις τον 1 απλήρωτο Ναι και με δυο απλήρωτους λογαριασμούς το κόβει... Αν είναι το ποσό πάνω απο 250-280 ευρώ !!
sdikr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, takoulou said: Ναι και με δυο απλήρωτους λογαριασμούς το κόβει... Αν είναι το ποσό πάνω απο 250-280 ευρώ !! Να τους το πεις τότε για να μην στέλνουν και ειδοποίηση διακοπής απο τα 150
Προτεινόμενες αναρτήσεις