Basilhs23___ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, takoulou είπε Οι πάροχοι το κόβουν το ρεύμα και για μικρότερα ποσά.. Και για 80-90 Ευρώ.. Απλά θα του χρεώσουν την κομμένη σφραγίδα και την παράνομη επανασύνδεση.. Λίγα είναι σχετικά.. Θυμάμαι σε άλλα thread ότι ο ΔΕΔΔΗΕ για παράνομη επανασύνδεση χρεώνει κανένα 400αρι. Εφόσον δεν έχει κλέψει και ρεύμα δεν θα του χρεώσουν κατανάλωση, αλλά και μόνο για την επανασύνδεση είναι πολλά.
takoulou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Θυμάμαι σε άλλα thread ότι ο ΔΕΔΔΗΕ για παράνομη επανασύνδεση χρεώνει κανένα 400αρι. Εφόσον δεν έχει κλέψει και ρεύμα δεν θα του χρεώσουν κατανάλωση, αλλά και μόνο για την επανασύνδεση είναι πολλά. Δεν θεωρείται πλέον ρευματοκλοπή... Άλλαξε αυτό.. 1
Raylan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, Sofiave είπε Για δύο λογαριασμούς έγινε διακοπη του ρεύματος και όταν ενημερώθηκα ότι θέλει δύο ημέρες από τον ΔΕΔΗΕ για επανασύνδεση κάλεσα ηλεκτρολόγο όπου το ένωσε αλλά μετά μου ήρθε επιστολή από τον ΔΕΔΗΕ ότι υπήρχαν κομμένες σφραγίδες όπου άφησε ο ίδιος ο ηλεκτρολόγος. Πώς να το χειριστώ; Την βοήθεια σας Μην σκας, στην Ελλάδα είσαι δεν έγινε και τίποτα, με ένα τηλέφωνο στην ΔΕΔΗΕ θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες.
StamTheMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 18 hours ago, Basilhs23___ said: Μου κάνει εντύπωση ότι έκοψαν ρεύμα για 146 ευρώ. Δεν ηταν στη ΔΕΗ. Οι εταιριες το κοβουν αμεσως. 1 1
Dinos1973 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 On 16/09/2023 at 07:28, Sofiave said: Για δύο λογαριασμούς έγινε διακοπη του ρεύματος και όταν ενημερώθηκα ότι θέλει δύο ημέρες από τον ΔΕΔΗΕ για επανασύνδεση κάλεσα ηλεκτρολόγο όπου το ένωσε αλλά μετά μου ήρθε επιστολή από τον ΔΕΔΗΕ ότι υπήρχαν κομμένες σφραγίδες όπου άφησε ο ίδιος ο ηλεκτρολόγος. Πώς να το χειριστώ; Την βοήθεια σας Δυστυχώς υπάρχουν επιπτώσεις, 1ον για την ασυνέπεια, 2ον για το κάνω ότι θέλω η με βολεύει. Υπάρχει και το τίμημα γιαυτο. 23 hours ago, NikosKallithea said: Παρε τηλέφωνο να σου πουν τι θα κάνεις ΥΓ Χρωστάς ηδη το ρεύμα θα φας τώρα και ενα παχυλό πρόστιμο και θα λήξει το θεμα. Εσυ: Λεφτα για τον λογαριασμό δεν είχες αλλά στον ηλεκτρολόγο τα εδωσε. Ηλεκτρολόγος: σύνδεσε κομμένη παροχή Αυτο τα κράτος ειναι τερμα διαλυμένο απο τους πολίτες μεχρι τους επαγγελματίες κλπ ολους, μην γραψω ποιους γιατι θα φαω βαν, για αυτο έχουμε αυτα τα χάλια που εχουμε, οτι γουστάρει ο καθε ενας κανει. Δυστυχώς σαν πολίτες έχουμε το κράτος που μας αξίζει, υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας. 21 hours ago, Ukforthemoment said: Εχεις μείνει χωρίς ρευμα 2 μέρες;Εχεις δει τι ωραία ειναι;Και εγώ ήρεμα ρωτάω. Οτι ήταν λάθος να επέμβει ηλεκτρολόγος συμφωνώ. Σε έχει αφήσει κάποιος απλήρωτο για δυο μήνες? Έχεις δει τι ωραία είναι? Ήρεμα μιλάμε όλοι….. 4 1
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Η ts ρωτησε κατι συγκεκριμενο.απαντηστε μονο σε αυτο και αφηστε τα κυρηγματα αλλα judge dread. σβηστηκαν τα ασχετα 4 1
Black Demis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Παράνομη επανασύνδεση μεγάλο θέμα άνετα σε πάνε δικαστήριο. Πάντος σε τρίτο παροχο με έχουν κόψει για 3 ευρώ από λάθος μου είπαν μετά. Ουσιαστικά λογαριασμός ήταν 193 ευρώ. Είχα μια κάρτα που είχε μέσα 190 ευρώ είπα να την αδειάσω και να δώσω από εκεί και τα 3 ευρώ θα δώσω στον επόμενο (αν θυμάμαι καλά στην ΔΕΗ προσθήκη έκαναν) Με λίγα λόγια πληρώνω από την κάρτα 190 ευρώ και αφινω τα 3 για τον επόμενο λογαριασμό. Περνάνε 15 μέρες έρχομαι σπίτι δεν έχω ρεύμα κοιτάω ασφάλειες όλα καλά πάω στην χελώνα έβαλαν αυτοκόλλητο κομμένο λόγο μη πληρωμής., Λεω μάλλον δεν πέρασε πληρωμή παίρνω τηλ μου λένε τα ίδια, και ρωτάω πόσα χρωστάω να πληρώσω και μετά από δευτερόλεπτα η φωνή λει 3 ευρώ με έπιασε νευρικό γέλιο, προφανος και εφιγα από αυτούς μετά
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε Παράνομη επανασύνδεση μεγάλο θέμα άνετα σε πάνε δικαστήριο. Πάντος σε τρίτο παροχο με έχουν κόψει για 3 ευρώ από λάθος μου είπαν μετά. Ουσιαστικά λογαριασμός ήταν 193 ευρώ. Είχα μια κάρτα που είχε μέσα 190 ευρώ είπα να την αδειάσω και να δώσω από εκεί και τα 3 ευρώ θα δώσω στον επόμενο (αν θυμάμαι καλά στην ΔΕΗ προσθήκη έκαναν) Με λίγα λόγια πληρώνω από την κάρτα 190 ευρώ και αφινω τα 3 για τον επόμενο λογαριασμό. Περνάνε 15 μέρες έρχομαι σπίτι δεν έχω ρεύμα κοιτάω ασφάλειες όλα καλά πάω στην χελώνα έβαλαν αυτοκόλλητο κομμένο λόγο μη πληρωμής., Λεω μάλλον δεν πέρασε πληρωμή παίρνω τηλ μου λένε τα ίδια, και ρωτάω πόσα χρωστάω να πληρώσω και μετά από δευτερόλεπτα η φωνή λει 3 ευρώ με έπιασε νευρικό γέλιο, προφανος και εφιγα από αυτούς μετά Πόσο τους πήρε να σε επανασυνδέσουν;
korakios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε Παράνομη επανασύνδεση μεγάλο θέμα άνετα σε πάνε δικαστήριο. Πάντος σε τρίτο παροχο με έχουν κόψει για 3 ευρώ από λάθος μου είπαν μετά. Ουσιαστικά λογαριασμός ήταν 193 ευρώ. Είχα μια κάρτα που είχε μέσα 190 ευρώ είπα να την αδειάσω και να δώσω από εκεί και τα 3 ευρώ θα δώσω στον επόμενο (αν θυμάμαι καλά στην ΔΕΗ προσθήκη έκαναν) Με λίγα λόγια πληρώνω από την κάρτα 190 ευρώ και αφινω τα 3 για τον επόμενο λογαριασμό. Περνάνε 15 μέρες έρχομαι σπίτι δεν έχω ρεύμα κοιτάω ασφάλειες όλα καλά πάω στην χελώνα έβαλαν αυτοκόλλητο κομμένο λόγο μη πληρωμής., Λεω μάλλον δεν πέρασε πληρωμή παίρνω τηλ μου λένε τα ίδια, και ρωτάω πόσα χρωστάω να πληρώσω και μετά από δευτερόλεπτα η φωνή λει 3 ευρώ με έπιασε νευρικό γέλιο, προφανος και εφιγα από αυτούς μετά λίγο χλωμό έως αδύνατον , όχι για το ποσό μιας και είναι θέμα μηχανογράφησης και αυτοματισμού αν υπάρχει μείον πχ 10 λεπτά και ίσως φύγει εντολή αλλά, πρώτα πρέπει να υπάρξει ειδοποίηση στο λογαριασμό οτι χρωστάς ποσό και θα κοπεί και φυσικά η διακοπή έρχεται μετά τη λήξη του λογαριασμού (που έχει την ειδοποίηση) 1
xp-user Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Και μονο που ανοιξες το κουτι πας εισαγγελεα και δικαστηριο Σιγουρα η οποια ποινη θα ειναι με αναστολη αλλα μονο ο δικηγορος και οι οποιες αναβολες που σημαινει χαμενα μεροκαματα θα σου στοιχισει ο κουκος αηδονι.
Rubble Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 πως κατάντησαν έτσι την χώρα. έκοψαν το ρεύμα για 146 ευρώ 😳 πες μας και την εταιρεία
takoulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Black Demis είπε Παράνομη επανασύνδεση μεγάλο θέμα άνετα σε πάνε δικαστήριο. Πάντος σε τρίτο παροχο με έχουν κόψει για 3 ευρώ από λάθος μου είπαν μετά. Ουσιαστικά λογαριασμός ήταν 193 ευρώ. Είχα μια κάρτα που είχε μέσα 190 ευρώ είπα να την αδειάσω και να δώσω από εκεί και τα 3 ευρώ θα δώσω στον επόμενο (αν θυμάμαι καλά στην ΔΕΗ προσθήκη έκαναν) Με λίγα λόγια πληρώνω από την κάρτα 190 ευρώ και αφινω τα 3 για τον επόμενο λογαριασμό. Περνάνε 15 μέρες έρχομαι σπίτι δεν έχω ρεύμα κοιτάω ασφάλειες όλα καλά πάω στην χελώνα έβαλαν αυτοκόλλητο κομμένο λόγο μη πληρωμής., Λεω μάλλον δεν πέρασε πληρωμή παίρνω τηλ μου λένε τα ίδια, και ρωτάω πόσα χρωστάω να πληρώσω και μετά από δευτερόλεπτα η φωνή λει 3 ευρώ με έπιασε νευρικό γέλιο, προφανος και εφιγα από αυτούς μετά Αν διαβασετε πολυ παραπανω δεν ισχυει αυτο που λετε... Επειδη ανηκει σε καποιον παροχο και εχει κοπει λογω χρεους δεν θεωρειται πλεον ρευματοκλοπη... Απλα εχει παρανομα επανασυνδεθει..
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 38 minutes ago, xp-user said: Και μονο που ανοιξες το κουτι πας εισαγγελεα και δικαστηριο Σιγουρα η οποια ποινη θα ειναι με αναστολη αλλα μονο ο δικηγορος και οι οποιες αναβολες που σημαινει χαμενα μεροκαματα θα σου στοιχισει ο κουκος αηδονι. Υπερβάλλεις, και μόνο που άνοιξες το κουτί έχεις μια χρέωση της τάξεως των 16€ (κόστος αλλαγής σφραγίδας), εισαγγελείς και δικαστήρια δεν γίνονται για το τίποτα.
takoulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπερβάλλεις, και μόνο που άνοιξες το κουτί έχεις μια χρέωση της τάξεως των 16€ (κόστος αλλαγής σφραγίδας), εισαγγελείς και δικαστήρια δεν γίνονται για το τίποτα. Νομίζω υπάρχει και το κόστος της επανασύνδεσης του ρεύματος..
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Νομίζω υπάρχει και το κόστος της επανασύνδεσης του ρεύματος.. Και αλλάζει και η εγγύηση αν είναι παλιά η σύνδεση με εγγύηση απο τότε που είχαμε δραχμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις