Προς το περιεχόμενο

Gaming PC 600 euro

agelstavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσό που διαθέτουμε :

600 euro

Χρήση υπολογιστή :

Gaming 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

World of Tanks

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. 

Εχω την LG24gm77

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Κατα προτιμηση ενα, αλλα οχι και απαραιτητα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο .

WIn 10 ή 11

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

rx 6600 (200)

b550 (100)

ryzen 5 3600 (70)

cooler Be Quiet Pure Rock Slim 2  ή κάποια παρόμοια (30)

ram 2X16 στα 3200/16 (60)

nmve 1tb (40)

και σου μένουν 100 ευρώ για psu/case τα οποία είναι οριακά. Αν ανέβεις άλλα 50 ευρώ μπορείς να πας σε πιο ποιοτικά psu / case.

Σε 1080p το σύστημα αυτό παίζει τα πάντα. Υποστηρίζει pcie 4 για μελλοντική αναβάθμιση gpu και τον 5800x3d για cpu upgrade.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 2

2 ώρες πριν, fotaras76 είπε

rx 6600 (200)

b550 (100)

ryzen 5 3600 (70)

nmve 1tb (40)

και σου μένουν 100 ευρώ για psu/case τα οποία είναι οριακά. Αν ανέβεις άλλα 50 ευρώ μπορείς να πας σε πιο ποιοτικά psu / case.

Σε 1080p το σύστημα αυτό παίζει τα πάντα. Υποστηρίζει pcie 4 για μελλοντική αναβάθμιση gpu και τον 5800x3d για cpu upgrade.

Σ' ευχαριστω πολυ!

Εμενα με ενδιαφερει να παιζει το παιχνιδι World of Tanks σε φουλ γραφικα και στα 144Hz (ή εστω εκει κοντα), οσα δλδ ειναι η οθονη μου.

7 λεπτά πριν, agelstavr είπε

Σ' ευχαριστω πολυ!

Εμενα με ενδιαφερει να παιζει το παιχνιδι World of Tanks σε φουλ γραφικα και στα 144Hz (ή εστω εκει κοντα), οσα δλδ ειναι η οθονη μου.

Στο μπάτζετ που έθεσες η rx 6600 είναι μονόδρομος. Μπες στο YouTube και δες πως παίζει το παιχνίδι που θες.

13 ώρες πριν, fotaras76 είπε

rx 6600 (200)

b550 (100)

ryzen 5 3600 (70)

nmve 1tb (40)

Σ' ευχαριστω πολυ!

23 ώρες πριν, agelstavr είπε

Εχεις δικιο! :)

Ευχαριστω πολυ!

Φωταρα, σε κουτι midi και τροφοδοτικο τι προτεινεις; Παντα για τη συνθεση που μου προτεινες μιλαμε.

Δε με ενδιαφερουν φωτακια κλπ, απλα να ειναι ειναι ησυχο το συστημα, οσο γινεται να μη μου παιρνει τα αυτια.

Crucial P3 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0

1234567891011

49,89 €43 coins

Αποθήκευση για αργότερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

System power 10 550w bronze

Barrett No3 ή MAG FORGE 100M

Οικονομικά με καλά specs. Αν έχεις μεγαλύτερο υπόλοιπο διαθέσιμο το συζητάμε για κάτι καλύτερο.

Κουτί μπορείς να δεις και mini. Γενικά το κουτί είναι και λίγο τι θα βρεις πιο εύκολα, δε συμφέρει να πληρώσεις μεταφορικά

Επεξ/σία από nickol-us

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, agelstavr είπε

Σ' ευχαριστω πολυ!

Φωταρα, σε κουτι midi και τροφοδοτικο τι προτεινεις; Παντα για τη συνθεση που μου προτεινες μιλαμε.

Δε με ενδιαφερουν φωτακια κλπ, απλα να ειναι ειναι ησυχο το συστημα, οσο γινεται να μη μου παιρνει τα αυτια.

Από τροφοδοτικά επιλέγω seasonic. Πάρε όποιο είναι μέσα στο μπάτζετ σου και αν πρόκειται στο μέλλον να αλλάξεις gpu προτίμησε ένα με περισσότερα watt αλλιώς και με 500 watt είσαι υπερκαλυμμένος.

https://www.bestprice.gr/cat/2608/trofodotika-ypologiston/f/1_2138/seasonic.html?o=2

Στο κουτί κοιτάς να έχει μπροστά mesh (σίτα)  για καλό airflow και να χωρά την μητρική, το cooler και την gpu σου οπότε διαβάζεις προσεκτικά όλα τα specs πριν τα αγοράσεις.

Στο θέμα του θορύβου κοιτάς να βάλεις ήσυχα ανεμιστηράκια στο κουτί. Αφού δε θες rgb ,τζάμια κτλ πάρε ένα https://www.bestprice.gr/item/2155099010/cougar-mx330-x.html

και πρόσθεσε 2 ήσυχα ανεμιστηράκια μπροστά  (έχει ήδη ένα πίσω που αν σε ενοχλεί το αλλάζεις κι αυτό),της noctua είναι αθόρυβα και δυνατά αλλά κοστίζουν.

Επεξ/σία από fotaras76

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2023 στις 12:20 ΜΜ, fotaras76 είπε

Από τροφοδοτικά επιλέγω seasonic. Πάρε όποιο είναι μέσα στο μπάτζετ σου και αν πρόκειται στο μέλλον να αλλάξεις gpu προτίμησε ένα με περισσότερα watt αλλιώς και με 500 watt είσαι υπερκαλυμμένος.

https://www.bestprice.gr/cat/2608/trofodotika-ypologiston/f/1_2138/seasonic.html?o=2

Στο κουτί κοιτάς να έχει μπροστά mesh (σίτα)  για καλό airflow και να χωρά την μητρική, το cooler και την gpu σου οπότε διαβάζεις προσεκτικά όλα τα specs πριν τα αγοράσεις.

Στο θέμα του θορύβου κοιτάς να βάλεις ήσυχα ανεμιστηράκια στο κουτί. Αφού δε θες rgb ,τζάμια κτλ πάρε ένα https://www.bestprice.gr/item/2155099010/cougar-mx330-x.html

και πρόσθεσε 2 ήσυχα ανεμιστηράκια μπροστά  (έχει ήδη ένα πίσω που αν σε ενοχλεί το αλλάζεις κι αυτό),της noctua είναι αθόρυβα και δυνατά αλλά κοστίζουν.

Φιλε μου, παρηγγειλα τελικα αυτα εδω που ελειπαν:

CoolerMaster MWE 600 Bronze V2 (Retail) 600W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Wired 80 Plus Bronze   66 ευρω

Be Quiet Pure Base 500 Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο   93,5 ευρω

Τελικα εφτασα 700 ευρω, αλλα νομιζω αξιζει. Ο λογος που δεν πηρα Seasonic και το κουτι που μου συστησες, ειναι οτι δεν τα ειχαν τα δυο μαγαζια της παραγγελιας και δεν ηθελα να κανω και τριτη αποστολη.

Στις 17/9/2023 στις 12:19 ΜΜ, nickol-us είπε

System power 10 550w bronze

Barrett No3 ή MAG FORGE 100M

Οικονομικά με καλά specs. Αν έχεις μεγαλύτερο υπόλοιπο διαθέσιμο το συζητάμε για κάτι καλύτερο.

Κουτί μπορείς να δεις και mini. Γενικά το κουτί είναι και λίγο τι θα βρεις πιο εύκολα, δε συμφέρει να πληρώσεις μεταφορικά

Φιλε μου, δεν προλαβα να δω την απαντηση σου, χιλια συγνωμη!!

Επεξ/σία από agelstavr

34 λεπτά πριν, agelstavr είπε

Φιλε μου, παρηγγειλα τελικα αυτα εδω που ελειπαν:

CoolerMaster MWE 600 Bronze V2 (Retail) 600W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Wired 80 Plus Bronze   66 ευρω

Be Quiet Pure Base 500 Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο   93,5 ευρω

Τελικα εφτασα 700 ευρω, αλλα νομιζω αξιζει. Ο λογος που δεν πηρα Seasonic και το κουτι που μου συστησες, ειναι οτι δεν τα ειχαν τα δυο μαγαζια της παραγγελιας και δεν ηθελα να κανω και τριτη αποστολη.

Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις αφού το στήσεις.

• Like 1

6 ώρες πριν, agelstavr είπε

Και ποιός ο λόγος να ζητήσεις συγνώμη; :D

Καλορίζικα, καλά στησίματα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...