Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ που του δίνετε ακόμα συμβουλές, ενώ έχει παραδεχτεί πως εργάζοταν στον συγκεκριμένο εργοδότη και ταυτόχρονα εισέπραττε παρανόμως το επίδομα του ΟΑΕΔ...

• Like 4
  • Thanks 2
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narayan είπε

Απορώ που του δίνετε ακόμα συμβουλές, ενώ έχει παραδεχτεί πως εργάζοταν στον συγκεκριμένο εργοδότη και ταυτόχρονα εισέπραττε παρανόμως το επίδομα του ΟΑΕΔ...

Μιλας για ατομα που διναν συμβουλες σε καποιον που προκαλεσε ατυχημα με ανασφαλιστη και δηλωμενη κλεμμενη μηχανη.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Υπαρχουν μονο κακα σε αυτο.
Θες απλα να κανεις αντιλογο,ή οντως το εννοεις αυτο;

Φυσικα και το εννοω, αν παιρνεις ενα αξιοπρεπες ποσο μαυρα και τσιμπας και το ταμειο, που ειναι το προβλημα; 

10 ώρες πριν, Narayan είπε

Μιλησε μας λιγο και για τις τυροπιτες που πωλουνται χωρις αποδειξη...

Επεξ/σία από lector
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Φυσικα και το εννοω, αν παιρνεις ενα αξιοπρεπες ποσο μαυρα και τσιμπας και το ταμειο, που ειναι το προβλημα; 

11 ώρες πριν, Narayan είπε

Και μαυρα και ταμειο και δε βλεπεις που ειναι το προβλημα..

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lector είπε

Ξέρω γω, στο ότι τα λεφτά πηγαίνουν σε κάποιον που έχει δουλειά αντί σε αυτούς που είναι άνεργοι και τα χρειάζονται; 

Στο ότι δηλώνεις ψευδώς πως είσαι άνεργος, ενώ δεν είσαι;

Στο ότι κλέβεις το κράτος, και μετά παραπονιέσαι για τις παροχές που δε σου προσφέρει;

Αυτά έτσι στα γρήγορα..

• Like 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnieXoX είπε

αντί σε αυτούς που είναι άνεργοι και τα χρειάζονται; 

Νομίζω εξακολουθούν να τα παίρνουν και οι πραγματικά άνεργοι (αν πληρούν τις προϋποθέσεις).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lector είπε

Και κλέβεις ταμείο και κλέβεις και εισφορές.

Ολα τέλεια.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία σε μία νέα βάση βάζοντας στην μπάντα το παρελθόν.

Από όσα διάβασα στην προηγούμενη συνεργασία και οι δύο κανατε λάθη τα οποία οδήγησαν στη σύγκρουση η οποία τελικά διευθετήθηκε αφού συμβιβαστήκατε και οι δύο. Από τη στιγμή που σου προτείνει τίμια νέα συνεργασία με άμεση επίσημη πρόσληψη , άρα εκτιμά τις ικανότητές σου, δεν νομίζω πως σκέφτεται να πιάσεις δουλειά να σου τη φέρει γιατί κάτι τέτοιο και αυτόν δεν τον συμφέρει γιατί θα μπλέξει. Αν είναι να ξεκινήσεις σκεφτόμενος ολα τα παραπάνω βρες κάτι άλλο ή κατσε ταμείο.😜

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία σε μία νέα βάση βάζοντας στην μπάντα το παρελθόν.

Από όσα διάβασα στην προηγούμενη συνεργασία και οι δύο κανατε λάθη τα οποία οδήγησαν στη σύγκρουση η οποία τελικά διευθετήθηκε αφού συμβιβαστήκατε και οι δύο. Από τη στιγμή που σου προτείνει τίμια νέα συνεργασία με άμεση επίσημη πρόσληψη , άρα εκτιμά τις ικανότητές σου, δεν νομίζω πως σκέφτεται να πιάσεις δουλειά να σου τη φέρει γιατί κάτι τέτοιο και αυτόν δεν τον συμφέρει γιατί θα μπλέξει. Αν είναι να ξεκινήσεις σκεφτόμενος ολα τα παραπάνω βρες κάτι άλλο ή κατσε ταμείο.😜

Aκόμα δεν έχει πάρει τα χρωστούμενα απο την παλιά συνεργασία και του λες να ξεκινήσει σε νέα βάση;

Δημοσ.

Πολύ ζήλια, πολύ φθόνος, πολύ κόμπλεξ 

Πόλοι αναμάρτητοι εδω στο σαμπ που ήδη έχουν ετοίμασει τις πέτρες τους

Ο καθένας που δουλεύει μαύρα κάτι κερδίζει κάτι χάνει, είναι όπως το βλέπει ο καθένας 

7 και κάτι  στους 10 φορολογούμενους δηλώνουν ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ και το παίζουν κακομοίρηδες...... Που από τους υπόλοιπους 3 οι 2 είναι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι δηλαδή άτομα που δεν μπορούν να κρύψουν λεφτά και να το θέλουν...... 

Ο καθένας κλέβει το κράτος όπως μπορει απο απλά πράγματα και σε πιο σύνθετα, απλά μην αρχίζετε την υποκρισία... 

Τώρα για τον φίλο μια παρατήρηση σε πολλά σαμπ μιλάνε γενικά και αόριστα για δουλειές και τον μάνατζερ τάδε του μάνατζερ τάδε 

Μάνατζερ μόνο στα σαμπ ακούω... Κάποιοι δεν έχουν επαφή με την πιάτσα πραγματικά 

Αμα θέλεις να μάθεις τα εργασιακά σου δικαιώματα δε ρώτας τα φορούμ φίλος για μασημένη τροφή.... 

Πηγαίνεις στην επιθεώρηση εργασίας είτε φυσικά είτε ηλεκτρονικά και αρχίζεις το διάβασμα 

• Like 1
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...