Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είμαι ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ πρόσφατα μου ήλθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ εκκαθαριστικος 3350 ευρώ και κατανάλωση σχεδόν 19000 kvw στο τετράμηνο έχω 6 ψυγεία αιρκοντίσιον φωτισμό κλπ αλλά και πάλι 19000 kvw στο τετράμηνο δεν είναι πολύ ? Θεωρείται φυσιολογική αυτή η κατανάλωση η πρέπει να το ψάξω μήπως συμβαίνει κάτι ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelioscos είπε

Γεια σας είμαι ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ πρόσφατα μου ήλθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ εκκαθαριστικος 3350 ευρώ και κατανάλωση σχεδόν 19000 kvw στο τετράμηνο έχω 6 ψυγεία αιρκοντίσιον φωτισμό κλπ αλλά και πάλι 19000 kvw στο τετράμηνο δεν είναι πολύ ? Θεωρείται φυσιολογική αυτή η κατανάλωση η πρέπει να το ψάξω μήπως συμβαίνει κάτι ?

Προηγουμενες καταναλωσεις? Χαρακτηριστικα συσκευων? Συντηρησεις εχουν γινει (καθαρισμοι, υγρα κτλ?). Περυσι ποσο εκανες (υποψιν τουλαχιστον περυσι δεν ειχε το ιδιο ζεστη). Αφηνες τα βραδια μηπως κλιματισμο?

Δημοσ.

Μιλάμε για πάνω από 150 κιλοβατώρες τη μέρα.... Ούτε 6 αιρκοντίσιον να δουλεύουν 24/7 δεν πιάνουν τέτοια νούμερα... τώρα τι συσκευές έχεις στο μαγαζί εσύ ξέρεις 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, stelioscos είπε

Θα δεις τις προηγούμενες καταναλώσεις.. Τα ποσά... Έχεις πολυ μεγάλες καταναλώσεις βέβαια.. Οι συσκευές  σου είναι Α++... Led λάμπες.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...