Προς το περιεχόμενο

Ertflix και default γλώσσα

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tarantules,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς πως μπορώ να αναγκάσω το συγκεκριμένο site να φορτώνει με ελληνικά μενού; Παρόλο που γράφω στο browser το url www.ertflix.gr αυτόματα μου το γυρνάει σε www.ertflix.gr/en.

Και το κορυφαίο σπάσιμο είναι οτι την επιλογή gr/en την έχει κάτω κάτω στο site και πρέπει να σκρολάρεις , σου σταματάει το σκρολάρισμα στη μέση μέχρι να φορτώσει τα thumbnails με τις φωτογραφίες των ταινιών/σειρών , να ξανασκρολάρεις κοκ μέχρι να καταφέρεις να φτάσεις τέρμα κάτω που έχει την επιλογή.

Το κάνει και σε Firefox που είναι ο default browser μου αλλά και σε Opera που δοκίμασα.

Υποψιάζομαι οτι μάλον έχει να κάνει με τη χώρα που έχω δηλώσει στο λειτουργικό , δηλαδή US αλλά δεν θέλω να το πειράξω, δηλαδή να του αλλάξω τη default χώρα.

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tarantules είπε

Ξέρει κανείς πως μπορώ να αναγκάσω το συγκεκριμένο site να φορτώνει με ελληνικά μενού; Παρόλο που γράφω στο browser το url www.ertflix.gr αυτόματα μου το γυρνάει σε www.ertflix.gr/en.

Και το κορυφαίο σπάσιμο είναι οτι την επιλογή gr/en την έχει κάτω κάτω στο site και πρέπει να σκρολάρεις , σου σταματάει το σκρολάρισμα στη μέση μέχρι να φορτώσει τα thumbnails με τις φωτογραφίες των ταινιών/σειρών , να ξανασκρολάρεις κοκ μέχρι να καταφέρεις να φτάσεις τέρμα κάτω που έχει την επιλογή.

Το κάνει και σε Firefox που είναι ο default browser μου αλλά και σε Opera που δοκίμασα.

για δοκιμασε www.ertflix.gr/el

• Λύση
Δημοσ.
1 minute ago, Titos301 said:

για δοκιμασε www.ertflix.gr/el

Έτσι το έχω στα bookmark μου και το γυρνάει στο αγγλικό.

Οκ το βρήκα.Το αφήνω εδώ να υπάρχει μήπως το συναντήσει και κανείς άλλος :

Για τον Firefox πάντα , πάμε Ρυθμίσεις , Γενικά και εκεί που λέει Γλώσσα έχει επιλογή Choose your preferred language for displaying pages και επιλέγουμε ως πρώτη τα Ελληνικά.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tarantules είπε

Έτσι το έχω στα bookmark μου και το γυρνάει στο αγγλικό.

αχα, εγω το δοκιμασα σε chrome και microsoft edge και λειτουργει κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...