sp3cial Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα αυτή δεν είναι η οθόνη που λέμε; https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/lg-ultragear-27gr75q-27-qhd-ips-165hz-1ms/1828361 Να το επιβεβαιώσω γιατί δεν το πιστεύω ακόμα. Έβγαλε προσφορά το public μείον 25 ευρώ στα εκατό. Και έψαχνα να δω pc parts αλλά πλέον δεν πουλάει! και λέω κάτσε να δω για την οθόνη! Τη χτύπησα στα 254€!! Φτηνότερη τιμή Σκρουτζ 296€! Αρχίζει να μου αρέσει η διαδικασία για τον υπολογιστή. Φτου φτου να πάει καλά όλο αυτό! 🥹🥲☺️☺️ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, sp3cial said: Καλημέρα αυτή δεν είναι η οθόνη που λέμε; https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/lg-ultragear-27gr75q-27-qhd-ips-165hz-1ms/1828361 Να το επιβεβαιώσω γιατί δεν το πιστεύω ακόμα. Έβγαλε προσφορά το public μείον 25 ευρώ στα εκατό. Και έψαχνα να δω pc parts αλλά πλέον δεν πουλάει! και λέω κάτσε να δω για την οθόνη! Τη χτύπησα στα 254€!! Φτηνότερη τιμή Σκρουτζ 296€! Αρχίζει να μου αρέσει η διαδικασία για τον υπολογιστή. Φτου φτου να πάει καλά όλο αυτό! 🥹🥲☺️☺️ Κι εγώ όταν το έγραψες, πήγα στην σελίδα να δω τι στραβά πάει, γιατί βασικά το Public δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αρχικές τιμές, εκτός από προϊόντα κράχτες. Καλά έκανες, μπράβο και μεγειά. Η καλή οθόνη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μπορεί λόγω των προστίμων που έφαγε να έκανε μια ανατίμηση στις τιμές του.. μπορεί! Ας μη ξεφεύγω από το θέμα. Να βάλω λύση και να το κλείσω; Έχουμε καταλήξει στο build με αυτά που είπαμε! Πιστεύω πως θα είναι διασκεδαστικό το κυνηγητό των pc parts! Χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα!! Λοιπόν πήρα την οθόνη που λέγαμε. Τη σύνδεσα. Έχει και ένα καλώδιο μέσα που δεν είναι HDMI (μοιάζει αλλά δεν είναι, και δεν ξέρω τι είναι. Θα βγάλω φωτό και θα το δείξω άλλη στιγμή γιατί δεν είμαι μπροστά τώρα). Ρυθμιστηκε αυτομάτως στα 1440p! Η κάρτα γραφικών δηλαδή τα υποστηρίζει. Πριν ήταν στα 1920*1080. Βασικά επειδή δεν έχω κάνει αναβάθμιση στον υπολογιστή ακόμα και θα αργήσω λίγο.. πως θα μπορούσα να τη τεστάρω καλύτερα; Να δω ότι τρέχει κομπλέ να δω στα παιχνίδια τι παιζει; Θα δω διαφορά χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα στον υπολογιστή; Να συνδέσω το PS5? Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, sp3cial said: Καλησπέρα!! Λοιπόν πήρα την οθόνη που λέγαμε. Τη σύνδεσα. Έχει και ένα καλώδιο μέσα που δεν είναι HDMI (μοιάζει αλλά δεν είναι, και δεν ξέρω τι είναι. Θα βγάλω φωτό και θα το δείξω άλλη στιγμή γιατί δεν είμαι μπροστά τώρα). Ρυθμιστηκε αυτομάτως στα 1440p! Η κάρτα γραφικών δηλαδή τα υποστηρίζει. Πριν ήταν στα 1920*1080. Βασικά επειδή δεν έχω κάνει αναβάθμιση στον υπολογιστή ακόμα και θα αργήσω λίγο.. πως θα μπορούσα να τη τεστάρω καλύτερα; Να δω ότι τρέχει κομπλέ να δω στα παιχνίδια τι παιζει; Θα δω διαφορά χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα στον υπολογιστή; Να συνδέσω το PS5? Καμία ιδέα; Μεγειά! Το καλώδιο θα'ναι λογικά displayport , κάπως έτσι |====/ και όχι \====/ σαν τα hdmi.😛 Εάν δεν έχεις αγοράσει κάνα σούπερ γουάου επίχρυσο HDMI, το displayport θα'ναι λογικά καλύτερο απ'αυτό που έχεις γιατί έχει μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Κάποια features της κάρτας, όπως G-Sync, μπορεί να μην δουλεύουν κάν με το HDMI, ακόμα κι αν είναι "ακριβό". Τώρα από τεστς με το υφιστάμενο σύστημα, σκέψου ότι στην μεγαλύτερη ανάλυση θα έχεις χαμηλότερο frame rate. Κάποια πιο παλιά παιχνίδια μπορείς να τα δεις πως δουλεύουν... αν ήξερες ότι πριν πήγαιναν σφαίρα δηλαδή, τώρα θα έχοιυν χαμηλότερο αλλά αποδεκτό framerate. Επίσης την ποιότητα της εικόνας, μπορείς να την ελέγξεις.... δες πχ αν έχεις παιχνίδια που να υποστηρίζουν HDR και ενεργοποίησέ το από τα windows (αν έχεις πάνω από 1 οθόνη ταυτόχρονα πάνω μπορεί να μην παίζει). Για το PS5 επίσης μπορείς να συγκρίνεις, αναλόγως με τι το είχες συνδεδεμένο πριν... αν πχ το είχες με 4Κ τηλεόραση στο σαλόνι, θα έχεις μικρότερη ανάλυση, καλύτερο framerate αλλά η σύγκριση της εικόνας εξαρτάται από το τι είχες πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα δυσκολεύτηκα παρα πολύ να βάλω μια επισήμανση ως λύση, γιατί όλες οι απαντήσεις σας ήταν πολύ βοηθητικές. Ωστόσο τελικά θα το αρχίσω από Γενάρη 2024 όλο αυτό το στήσιμο. Ας κλείσει εδώ το θέμα και αν χρειαστώ κάτι θα σας ρωτήσω. Και πάλι ευχαριστώ!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Στις 21/10/2023 στις 12:05 ΜΜ, sp3cial είπε Καλησπέρα δυσκολεύτηκα παρα πολύ να βάλω μια επισήμανση ως λύση, γιατί όλες οι απαντήσεις σας ήταν πολύ βοηθητικές. Ωστόσο τελικά θα το αρχίσω από Γενάρη 2024 όλο αυτό το στήσιμο. Ας κλείσει εδώ το θέμα και αν χρειαστώ κάτι θα σας ρωτήσω. Και πάλι ευχαριστώ!! Θυμήσου να ξανατσεκαρεις τιμές πριν κανεις τις αγορές. Μην διστάσεις να ξαναρωτησεις στο ιδιο θέμα για βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλησπέρα! Τι κάνετε? Ευτυχώς το αφήσαμε ανοιχτό το νήμα. Λόγω εξαιρετικών δυσκολιών δεν μπόρεσα να φτιάξω τον υπολογιστή! Επανήλθα γιατί τώρα πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Τώρα το πρόβλημα μου είναι ότι το παλικάρι που θα μου το έφτιαχνε εξαφανίστηκε και δεν κράτησα ούτε τηλέφωνο ούτε email ! Χρειάζομαι κάποιον από Αθήνα νοτια προάστια .. κάποιον αξιόπιστο. να πάω να δώσω τα εξαρτήματα .. να μου τα φτιάξει να μου βάλει windows από κλειδαδικο κτλ.. έχετε καμία ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 3 hours ago, sp3cial said: Καλησπέρα! Τι κάνετε? Ευτυχώς το αφήσαμε ανοιχτό το νήμα. Λόγω εξαιρετικών δυσκολιών δεν μπόρεσα να φτιάξω τον υπολογιστή! Επανήλθα γιατί τώρα πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Τώρα το πρόβλημα μου είναι ότι το παλικάρι που θα μου το έφτιαχνε εξαφανίστηκε και δεν κράτησα ούτε τηλέφωνο ούτε email ! Χρειάζομαι κάποιον από Αθήνα νοτια προάστια .. κάποιον αξιόπιστο. να πάω να δώσω τα εξαρτήματα .. να μου τα φτιάξει να μου βάλει windows από κλειδαδικο κτλ.. έχετε καμία ιδέα? Ξαναγράψε από την αρχή τι εχεις, πόσα θέλεις να δώσεις και το θέλεις να δουλέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αναβάθμιση υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : γύρω 600 ευρώ χωρίς την κάρτα γραφικών την οποία αγοράζω αργότερα. Τώρα έχω την 1050ti και θα τη βάλω. Χρήση υπολογιστή : Gaming παιχνιδιών 5ετίας και πιο παλιά. Έχω ήδη PS5 και XBOX Series X. Τα πιο πολλά και βαριά παιχνίδια τα παίζω εκεί να είμαι ειλικρινής. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Λόγω δουλειάς ερασιτεχνικό Photoshop, Illustrator, Office και online meetings. Οθόνη: LG UltraGear 27GR75Q 27" QHD IPS 165Hz 1ms Δεν με ενδιαφέρουν τα high end graphics. Δεν κοιτάζω λεπτομέρειες στα παιχνίδια, κοιτάζω να περνάω καλά! Δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο, ούτε ποντίκι, ούτε ηχεία. Βρίσκομαι Νέα Σμύρνη και ψάχνω άτομο να μου το φτιάξει. Η αγορά μπορεί να γίνει και απο διαφορετικά καταστήματα –προτιμώ να έχουν άμεσα διαθέσιμα τα προιόντα τους ή μέχρι 10 μέρες. Θα αγοράσω σύστημα με κλειδάκι. Αυτή τη στιγμή έχω τα παρακάτω Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 750 @ 2.67GHz - Lynnfield 45nm Technology RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) (αναβαθμισμένες το 2017) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P7H55-V (LGA1156) (ελλατωματική) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (Gigabyte) (αναβαθμίστηκε το 2017) Storage 111GB Samsung SSD 850 EVO 120GB ATA Device (SATA (SSD)) 698GB Western Digital WDC WD7501AALS-00E3A0 ATA Device (SATA ) 465GB TOSHIBA DT01ACA050 ATA Device (SATA ) Optical Drives Optiarc DVD RW AD-7240S ATA Device Audio NVIDIA High Definition Audio Κουτί: Έχω ένα mid-tower της corsair (αγορασμένο το 2020) με υποδοχή DVD που σκέφτομαι να το βγάλω.. αν όμως δεν ενοχλεί, δεν με πειράζει να παραμείνει. Εκτός αν γίνεται να το βγάλω και στη θέση του να μπουν υποδοχές USB & card reader. Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου… https://www.corsair.com/us/en/p/pc-cases/cc-9011183-ww/110R-tempered-glass-mid-tower-atx-case-cc-9011183-ww Ο υπολογιστής είναι αγορασμένος το 2011.. με ελλατωματική μητρική (δεν το γνωρίζα). Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον CPU, τη μητρική και τις RAM να τις πάω 32GB. Δεν βιάζομαι να αλλάξω τη κάρτα γραφικών. Ο βασικός SSD γεμίζει γρήγορα και θα ήθελα έναν μεγαλύτερο. Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό έχω και πως να το δω αλλά θέλω να μπει καινούργιο καλό με προοπτική μα κουμπώσω μια δυνατή κάρτα γραφικών μελλοντικά. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Στις 15/9/2023 στις 6:08 ΜΜ, sp3cial είπε Καλησπέρα Νίκο! Έμεινα έκπληκτη που υπάρχει budget στα 500 ευρώ. Μου έδωσες μια αισιοδοξία ότι θα φτιάξω κάτι καλό αφού μπορώ να διαθέσω και παραπάνω. Βρήκα το κουτί και είναι αυτό : 110R Tempered Glass Mid-Tower ATX Case Θέλω να παίζει παιχνίδια 5ετίας με σκοπό να τον κρατήσω και άλλα δέκα χρόνια ας πούμε. Θέλω να τρέχω Photoshop, Illustrator και Office. Κάνω και online meetings για μαθήματα. Ουσιαστικά είχα φτιάξει ένα gaming PC το 2011 και ακολούθησαν τα προγράμματα γραφιστικής μια χαρά αφού τα σήκωνε. καλημέρα σας, είδα στο κουτί που έχετε ότι έχει από το πάνω μέρος του κουτιού θύρες usb(2 usb 3.0) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, panagossss13 είπε καλημέρα σας, είδα στο κουτί που έχετε ότι έχει από το πάνω μέρος του κουτιού θύρες usb(2 usb 3.0) Καλημερα σωστά είδατε! Αλλα δεν δουλεύουν. Θεωρώ ότι είναι λόγω της ελλατωματικης μητρικής κάρτας. Ούτε στο προηγούμενο κουτί δούλευαν οι μπροστά θύρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 hours ago, sp3cial said: Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αναβάθμιση υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : γύρω 600 ευρώ χωρίς την κάρτα γραφικών την οποία αγοράζω αργότερα. Τώρα έχω την 1050ti και θα τη βάλω. Χρήση υπολογιστή : Gaming παιχνιδιών 5ετίας και πιο παλιά. Έχω ήδη PS5 και XBOX Series X. Τα πιο πολλά και βαριά παιχνίδια τα παίζω εκεί να είμαι ειλικρινής. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Λόγω δουλειάς ερασιτεχνικό Photoshop, Illustrator, Office και online meetings. Οθόνη: LG UltraGear 27GR75Q 27" QHD IPS 165Hz 1ms Δεν με ενδιαφέρουν τα high end graphics. Δεν κοιτάζω λεπτομέρειες στα παιχνίδια, κοιτάζω να περνάω καλά! Δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο, ούτε ποντίκι, ούτε ηχεία. Βρίσκομαι Νέα Σμύρνη και ψάχνω άτομο να μου το φτιάξει. Η αγορά μπορεί να γίνει και απο διαφορετικά καταστήματα –προτιμώ να έχουν άμεσα διαθέσιμα τα προιόντα τους ή μέχρι 10 μέρες. Θα αγοράσω σύστημα με κλειδάκι. Αυτή τη στιγμή έχω τα παρακάτω Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 750 @ 2.67GHz - Lynnfield 45nm Technology RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) (αναβαθμισμένες το 2017) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P7H55-V (LGA1156) (ελλατωματική) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (Gigabyte) (αναβαθμίστηκε το 2017) Storage 111GB Samsung SSD 850 EVO 120GB ATA Device (SATA (SSD)) 698GB Western Digital WDC WD7501AALS-00E3A0 ATA Device (SATA ) 465GB TOSHIBA DT01ACA050 ATA Device (SATA ) Optical Drives Optiarc DVD RW AD-7240S ATA Device Audio NVIDIA High Definition Audio Κουτί: Έχω ένα mid-tower της corsair (αγορασμένο το 2020) με υποδοχή DVD που σκέφτομαι να το βγάλω.. αν όμως δεν ενοχλεί, δεν με πειράζει να παραμείνει. Εκτός αν γίνεται να το βγάλω και στη θέση του να μπουν υποδοχές USB & card reader. Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου… https://www.corsair.com/us/en/p/pc-cases/cc-9011183-ww/110R-tempered-glass-mid-tower-atx-case-cc-9011183-ww Ο υπολογιστής είναι αγορασμένος το 2011.. με ελλατωματική μητρική (δεν το γνωρίζα). Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον CPU, τη μητρική και τις RAM να τις πάω 32GB. Δεν βιάζομαι να αλλάξω τη κάρτα γραφικών. Ο βασικός SSD γεμίζει γρήγορα και θα ήθελα έναν μεγαλύτερο. Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό έχω και πως να το δω αλλά θέλω να μπει καινούργιο καλό με προοπτική μα κουμπώσω μια δυνατή κάρτα γραφικών μελλοντικά. Το τροφοδοτικό σου είναι εποχής i750?Εάν ναι καλό θα ήταν να το αλλάξεις.Εαν είναι πιο φρέσκο ίσως θα μπορούσες να το κρατήσεις μέχρι να αλλάξεις την 1050 και ανάλογος σε ποια κάρτα θα πας παίρνεις το αναλογο(υποψην για να "εκμεταλλευτείς" την οθόνη σου 2κ και 165hz πρέπει να πας σε κάρτες 500ευρου+) Nvme μαλλον θα πρέπει να κοιτάς για 1-2tb εάν σκοπεύεις να του φορτώσεις παιχνίδια. Τωρα υπάρχουν 2 επιλογές στην επιλογή επεξεργαστή/πλατφόρμας εφόσων διαθέτεις ~400-500ευρω(-100 για τον nvme και ανάλογος το psu που έχεις πιθανών αλλά -100 για τροφοδοτικό). Ένας 13500/14500 είναι ο καλύτερος -midrange- cpu ως προς το vfm.Εαν σκέφτεσαι να το στήσεις και να μην τον αλλάξεις για την διάρκεια ζωής του μηχανήματος πας εκεί. Εάν θέλεις να έχεις την δυνατότητα να τον αναβαθμίσεις σε 3-4 χρόνια πήγαινε σε am5 7600/7600x.Η περίμενε ακόμα λίγο για να δεις τον 9600x που θα βγει την επόμενη εβδομάδα(αν και πιθανολογον πως θα είναι αρκετά ακριβότερος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα @topos ευχαριστώ για την απάντηση! Κοίταξε δεν γνωρίζω το τροφοδοτικό μου αλλά δεν το έχω αλλάξει από το 2011. Και επειδή είχα κάποια θέματα με το ρεύμα λέω να το αλλάξω μια και καλή τώρα, ώστε αργότερα να κουμπώσω μόνη μου κάρτα γραφικών που το κάνω με ευκολία μέσω YouTube χαχα. Nvme μια χαρά είναι στο 1tb δεν φορτώνω μεγάλα παιχνίδια ούτε παίζω πολλά ταυτόχρονα. Επειδή δεν το έχω καλά με τα ονόματα αυτό που λες το 13500/14500 είναιAMD? Σκεφτόμουν κάτι σε AMD DDR5 ώστε να κρατήσει και χρονια! Για 9600 δεν νομίζω, δεν το χρειάζομαι με υψηλές απαιτήσεις. Για να καταλάβεις τα παιχνίδια που παίζω είναι είτε Roblox , είτε adventure point and click games είτε among us. αλλα θα ήθελα πχ να παίξω Skyrim VI που θα βγει αν θυμάμαι καλά το 2026. Θα μου πεις ίσως είμαι overpriced στην άποψη μου αλλα θα ήθελα να μη δώσω ξανά λεφτά (πέρα από τη κάρτα) για πολλά χρονια όπως έκανα τώρα από το 2011. Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι κολλάει και δεν σηκώνει με άνεση τις ερασιτεχνικες γραφιστικες μου δουλειές photoshop και illustrator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Aν ανοιξεις το πλαινο καπακι του κουτιου θα δεις τα στοιχεια του στο πλαι του τρφοδοτικου. Οι 13500/14500 ειναι intel. Αν σκοπευεις σε μελλοντικη αναβαθμιση, καλυτερα να πας σε ΑΜ5 συστημα. Ο ssd samsung ειναι καλος δισκος, αλλα μικρος για τις σημερινες αναγκες. Εχω τον ιδιο μαζυ με δυο HDD σε παλαοτερο PC και μονο το λειτουργικο εχω βαλει σε αυτον. Να εχεις υπ οψην σου οτι οι ssd και Μ2 δισκοι πρεπει να γεμιζουν μεχρι τα 2/3 της χωρητικοτητας τους. Η καινουργια μητρικη που θα βαλεις θα εχει 2-3 θεσεις για nvme, oποτε θα χρειαστεις και δισκο, 1-2 ΤΒ. Μπορεις να κρατησεις και τον WD, σαν δευτερο για αποθηκη. Να υπολογισεις τι εξαρτηματα θα βαλεις τωρα, αλλα και στο μελλον, ωστε το τροφοδοτικο που θα παρεις να ειναι αρκετο για να τα καλυψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα