sp3cial Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tzavardin είπε 3 ανεμιστήρες (δύο μπροστά, ένας πίσω), παραμένουν μια χαρά για τα tdp του συστήματος που έχουμε. Στο μέλλον αν σε ενδιαφέρει ο θόρυβος μπορείς να σκεφτείς μια ψύκτρα, αλλά και η stock του 5600 -5500 κάνει τη δουλειά, έστω κι αν το κάνει θορυβωδώς. Κοίταξα το κουτί για επιβεβαίωση ναι έχω εναν πίσω και δυο μπροστά ανεμιστήρες. Καλά η κάρτα γραφικών για τη τιμή της πιστεύω πως αξίζει η επένδυση. Νόμιζα ότι θα πήγαινε κάπου 400+ ευρώ μόνο η κάρτα. Ο θόρυβος πιστεύεις ακούγεται δυνατά ως ένα δίπλα ή παραδίπλα δωμάτιο; Η μόνο στον χώρο που βρίσκεται ο υπολογιστής;
tzavardin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, sp3cial είπε Κοίταξα το κουτί για επιβεβαίωση ναι έχω εναν πίσω και δυο μπροστά ανεμιστήρες. Καλά η κάρτα γραφικών για τη τιμή της πιστεύω πως αξίζει η επένδυση. Νόμιζα ότι θα πήγαινε κάπου 400+ ευρώ μόνο η κάρτα. Ο θόρυβος πιστεύεις ακούγεται δυνατά ως ένα δίπλα ή παραδίπλα δωμάτιο; Η μόνο στον χώρο που βρίσκεται ο υπολογιστής; Όσο θα κάνεις απλά τη δουλειά σου office, browsing κλπ, αν οι ανεμιστήρες που έβαλες δεν είναι θορυβώδεις από μόνοι τους, το pc θα είναι αρνάκι, ούτε δίπλα δεν θα το ακούς. Τώρα κάτω από φορτίο (gaming), η 6650xt σίγουρα θα ακούγεται, γιατί επί της ουσίας είναι πολύ ψηλά clockαρισμένη 6600xt. Η ψύκτρα η stock του 5600 σίγουρα ακούγεται πολύ κάτω από φορτίο. Αλλά το δεύτερο θα το κρίνεις και μόνη σου αφού τον πάρεις. Διορθώνεται εύκολα με aftermarket ψύκτρα. Το σύστημα ψύξης της κάρτας από την άλλη, το παντρεύεσαι με την κάρτα. Αν θα ενοχλεί άλλους σε δίπλα δωμάτιο; Δε νομίζω, δεν είναι σαν κάτι παλιά pc που είχαν ανεμιστηράκια 80άρια που κάνανε σαν αεροπλάνο στην απογείωση. Αν θα ενοχλεί εσένα εντός δωματίου; Με ακουστικά σίγουρα όχι, χωρίς ακουστικά είναι εξαιρετικά υποκειμενικό θέμα και πάλι. Εμένα με ενοχλεί τόσο ο θόρυβος, που έχω πάρει μια 6700 σκέτη για να έχω την ίδια απόδοση, αλλά με λιγότερο θόρυβο (είναι underclocked το 6700 xt chip), πληρώνοντας 30-40 παραπάνω. Aλλά δε θα το πρότεινα σε κάποιον, είναι στα όρια του βίτσιου αυτό. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από tzavardin 1
sp3cial Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μια σύντομη απορία. Τροφοδοτικό δεν βλέπω στη λίστα. Κάνω ή βλεπω λάθος; 1
tzavardin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, sp3cial είπε Μια σύντομη απορία. Τροφοδοτικό δεν βλέπω στη λίστα. Κάνω ή βλεπω λάθος; Δεν κάνεις λάθος, ξεχάστηκα. Πρέπει να υπολογίσεις ένα πενηντάρικο περίπου. https://www.skroutz.gr/s/38950707/Be-Quiet-System-Power-10-550W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html Κάτι τέτοιο θα σε καλύψει σε αυτό το build. Αυτό μας αλλάζει το budget, οπότε ή πρέπει σίγουρα να πάμε σε οθόνη λίγο πιο φτηνή, ή στο αρχικό b450 και 5500, ή να ψάξουμε τα ίδια -αντίστοιχα και από άλλα μαγαζιά φτηνότερα, ή μη ετοιμοπαράδοτα για τα ίδια λεφτά. 1
sp3cial Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτά που λένε παραλαβή σε 4-10 μέρες είναι σίγουρο ότι θα έρθουν; Έχω ακούσει από διάφορους ότι έφαγαν ήττα με τέτοιες αναμονές. Είναι καλύτερο να προπληρώσεις ή να πληρώσεις με αντικαταβολή σε αυτές τις περιπτώσεις; Κοιτα να είμαι ειλικρινής τον υπολογιστή δεν τον βιάζομαι καθόλου. Θέλω να τον φτιάξω αλλά φοβάμαι αυτές τις παραγγελίες που λένε 4-10 μέρες… είναι σίγουρο ότι θα έρθουν; Σκεφτόμουν σιγά σιγά κομματι ανά δεκαπέντε μέρες παραγγελία. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο λες; Έχω δει άτομα που κάνουν πολλή υπομονή και τα παίρνουν ένα ένα κομματι για να το στήσουν. Για αυτό έγραψα στην φόρμα μου ετοιμοπαράδοτα. Πάντως αυτά που λένε 30 μέρες δεν τα πλησιάζω καν. EDIT: Επειδή γενικώς η DELL δεν με ξετρελαίνει σαν εταιρεία (είχα προηγούμενα θέματα με laptop) και ούτε με ξετρελαίνει η Xiaomi που πρότεινες, έχεις να προτείνεις κάτι άλλο σε οθόνη; Να τη σημειωσω για αργότερα (ίσως κάνω νέο ποστ κάποια στιγμή). Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από sp3cial
Chris2756 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Διστυχως, φιλε μου, στο πατριδα μας, ποτε δεν ειναι σηγουρη η ημερομηνια παραδοσης. Μου εχει τυχει να μου πουν παραδοση σε 5 εργασιμες και να μου ερθει σε2. Επισης παραδοση σε 3 εργασημες και να ερθει σε 10 η καθολου. Παραγγελια σε Κωτσο, ενα blue ray player, πριν 2 μηνες κι ακομα η παραγγελια ειναι σε εξελιξη. Φυσικα το πηρα απο αλλο κατ/μα, και τους αφηνω να την εξεληξουν. Φιλικα σου λεω, ΠΟΤΕ ! προπληρωμη, σε κανεναν. Μονο αντικαταβολη κι ας χρεωνεσαι 1-2 Ε. Τουλαχιστον δεν ψαχνεις τα χρηματα σου για μηνες. Ευτυχως υπαρχουν ακομα αρκετα μικροτερα η μεγαλυτερα αξιοπιστα μαγαζια. Πρεπει εκτος απο τα εξαρτηματα να ψαξεις και το καταληλο καταστημα 1
Chris2756 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αφου, δεν βιαζεσαι, για οθονη ριξε μια ματια και στην σειρα ultragear της LG 2
tzavardin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, sp3cial είπε Αυτά που λένε παραλαβή σε 4-10 μέρες είναι σίγουρο ότι θα έρθουν; Έχω ακούσει από διάφορους ότι έφαγαν ήττα με τέτοιες αναμονές. Είναι καλύτερο να προπληρώσεις ή να πληρώσεις με αντικαταβολή σε αυτές τις περιπτώσεις; Κοιτα να είμαι ειλικρινής τον υπολογιστή δεν τον βιάζομαι καθόλου. Θέλω να τον φτιάξω αλλά φοβάμαι αυτές τις παραγγελίες που λένε 4-10 μέρες… είναι σίγουρο ότι θα έρθουν; Σκεφτόμουν σιγά σιγά κομματι ανά δεκαπέντε μέρες παραγγελία. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο λες; Έχω δει άτομα που κάνουν πολλή υπομονή και τα παίρνουν ένα ένα κομματι για να το στήσουν. Για αυτό έγραψα στην φόρμα μου ετοιμοπαράδοτα. Πάντως αυτά που λένε 30 μέρες δεν τα πλησιάζω καν. EDIT: Επειδή γενικώς η DELL δεν με ξετρελαίνει σαν εταιρεία (είχα προηγούμενα θέματα με laptop) και ούτε με ξετρελαίνει η Xiaomi που πρότεινες, έχεις να προτείνεις κάτι άλλο σε οθόνη; Να τη σημειωσω για αργότερα (ίσως κάνω νέο ποστ κάποια στιγμή). Για τις παραλαβές. Αυτά που λένε 10 μέρες και πάνω εννοούν προφανώς εργάσιμες και σίγουρα παραγγέλνουν από εξωτερικό σε χονδρέμπορο. Υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα να μην το πάρεις καν εντός μήνα (10 εργάσιμες = 15 μέρες με τα ΣΚ, έως 30 εργάσιμες σημαίνει εντός περίπου ενάμιση μήνα). Αυτό γιατί η χονδρική λειτουργεί διαφορετικά, μπορεί και να μην το είχε τελικά και ο χονδρέμπορος και να περιμένεις έξτρα το χρόνο να το παραλάβει αυτός. Δεν έχει νόημα να πας για ένα pc part σε τέτοια αγορά για 10% μικρότερη τιμή στα 50-100 ευρώ, δηλαδή για 5 με 10 ευρώ έκπτωση. Τέτοια διαδικασία έχω ακολουθήσει σε ηχόμπαρα που πήρα στα 570 αντί για 700, από Jmctech, και την παρέλαβα ακριβώς ένα μήνα μετά. Αλλά πρέπει να ψιλοεμπιστεύεσαι και το μαγαζί, γιατί όλο αυτό το διάστημα θα έχει τα λεφτά σου. Μόνο με gpu θα σκεφτόμουνα να το κάνω, που κάνει κανά χιλιάρικο. 4-10 μέρες και 1-3 συνήθως εννοούν ότι το προϊόν βρίσκεται σε χονδρέμπορο εντός Ελλάδας ή σε κοντινή χώρα της ΕΕ και μπορούν να το παραγγείλουν και να έρθει πιο άμεσα. Πάλι μπορεί να έχεις μια μικρή ανάλογη καθυστέρηση. Εγώ προσπάθησα να στείλω άμεσα διαθέσιμες τιμές και από scroutz plus, που πάντα μπορείς να ακυρώσεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν αργήσουν. (Υπόψιν, μπορεί να έχουν αλλάξει οι τιμές σε δύο μήνες, τόσο στις κάρτες γραφικών όσο και στο συνδυασμό επεξεργαστή - motherboard. Κράτα τα ονόματα των επεξεργαστών που είπαμε, μπορεί ας πούμε με την 14η γενιά Intel που βγαίνει ο 13100f, ή ο 14100f, ή ο 12400f να πέσουνε σε τιμή και να χωράνε στο build σου με την μητρική που έστειλα ή παρόμοια, ή η RX 7600 που δε σου πρότεινα να πέσει 40 ευρώ και να αξίζει σε σχέση με την 6650xt και να προσαρμόσεις την αγορά σου). Για τις οθόνες: Γενικά μην ψωνίσεις βάσει μάρκας, γιατί όλες έχουν διάφορες σειρές. Και η φτηνή σειρά της καλής μάρκας (γιατί εδώ κοιτάμε σε τιμή) μπορεί να μην είναι καλή. Επίσης ειδικά στις οθόνες σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν αισχρό aftermarket, οι περισσότερες δεν καλύπτουν 1 καμμένο pixel out of the box, γενικά θέλει διάβασμα. Στα Monitor γενικά καλό όνομα και στις πιο χαμηλές τιμές έχουν οι AOC και οι LG, όχι περιοριστικά βέβαια. Αλλά αυτό που σε νοιάζει είναι κριτική του συγκεκριμένου μοντέλου περισσότερο. Θα παραθέσω κάποιες που έχω σε shortlist από έρευνα που έκανα αρχή της χρονιάς, αρκεί να μην έχουν ακραία αύξηση τιμής, αλλά δε σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι value αυτή τη στιγμή. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες που έχει πέσει η τιμή τους. https://www.skroutz.gr/s/21850734/AOC-Q27G2U-VA-Monitor-27-QHD-2560x1440-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html Εδώ μια αξιοπρεπής για τα λεφτά της VA οθόνη από τις φτηνές τις AOC, εγώ γενικά προτιμάω τις IPS και για gaming, και για όποια εργασία έχει σχέση με πιστότητα χρωμάτων. Αλλά πολλοί προτιμάνε VA πλέον. https://www.skroutz.gr/s/33113193/AOC-Q27G2S-IPS-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html#reviews Το αντίστοιχο low range μοντέλο με IPS πανελ, στα 280 ευρώ. Θα την προτιμούσα στα 250 να πω την αλήθεια, αλλά αυτό είναι και θέμα πότε θα την πετύχεις. https://www.skroutz.gr/s/40947631/LG-UltraGear-27GN800P-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Κι αυτό είναι από τα πιο φτηνά LG, δεν το έχω δει από κοντά, μου φαίνεται οκ. Αρνητικό μεγάλο είναι ότι δεν είναι ρυθμιζόμενο το ύψος. Θα πρότεινα να δεις review συγκριτικό από το rtings πριν το πάρεις με τις υπόλοιπες όπως και να ΄χει. Στα 250 όμως μου φαίνεται καλή επιλογή. https://www.skroutz.gr/s/42623796/LG-UltraGear-27GR75Q-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Σε σχέση με το από πάνω, θα προτιμούσα αυτό, που είναι και φετινό μοντέλο, ίδια σειρά της LG. Αλλά κάνει 300. Γενικά από 300 και πάνω έχεις πολλές παραπάνω επιλογές. Το ζητούμενο όμως ήταν να πάμε κοντά στα 250. 1
sp3cial Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα και πάλι, συγνώμη για την εξαφάνιση. Σύμφωνα με τις συμβουλές σας και το ψάξιμο που ρίξαμε λέμε για τα παρακάτω. Θα κουμπώσει και η Sapphire Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6 Pulse καλά για 2k gaming; Όσον αφορά την οθόνη δεν έχω αποφασίσει ακόμα... (Αν και τίνω προς την LG UltraGear 27GR75Q-B IPS μιας και έχω και PS5 και XBOX Series X σε περίπτωση που θελήσω να τα μεταφέρω μέσα στο δωμάτιο). Αλλά ας περιμένει γιατί με την κάρτα θα πάει στα 870 ευρώ εκτός αν περιμένω και την βάλω αργότερα μόνη μου. Πόσο δύσκολο να είναι... H Kingston NV2 Που προτείνατε έχει μεγάλη διαφορά με την Seagate Firecuda στους χρόνους ανταπόκρισης. Πήγαμε σε χρυσό PSU για να σηκώσει άνετα και μακροχρόνια ένα καινούργιο σύστημα, εκτός αν επιμείνετε στο bronze. (Απλώς κόλλησα στο "ό,τι πληρώνεις -παίρνεις"). Ευχαριστώ και ελπίζω να μη σας ζαλίζω. Τελειώνουμε!
Teddy77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 @sp3cial Θα έλεγα ότι ο firecuda είναι overkill για το pc που φτιάχνεις. Ένας Western Digital 770 είναι ό,τι πρέπει για τέτοιο σύστημα. Πιο αργός αλλά περίπου ίδιο claimed durability. Στην πραγματικότητα δεν θα καταλάβεις διαφορά. Τα λίγα χρήματα που θα γλιτώσεις, θα σου συνιστούσα να πάνε για 5700X. Φοβάμαι ό,τι 6πυρήνες δεν θα κρατήσουν για πολύ. Η LG οθόνη είναι φανταστική. Σκέψου εγώ είδα live το φτηνό μοντέλο και ενθουσιάστηκα. Σε γενικές γραμμές η 6650xt σηκώνει αξιοπρεπώς 1440p gaming, ειδικά σε παλαιότερους τίτλους. Μην περιμένεις σε όλα να πλησιάζεις τα max Hz της οθόνης όμως, χωρίς συμβιβασμούς σε ρυθμίσεις ποιότητας. Κάποια παιχνίδια δε (βλ.Starfield), είναι τόσο σκουπίδια στο optimization που θα σε εκνευρίσουν. Το μείον της 6650xt, που κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου, είναι τα 8GB. Αλλά σ'αυτά τα χρήματα είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή αυτό τον καιρό, αν πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις κάρτα. 1
sp3cial Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Teddy77 είπε @sp3cial Θα έλεγα ότι ο firecuda είναι overkill για το pc που φτιάχνεις. Ένας Western Digital 770 είναι ό,τι πρέπει για τέτοιο σύστημα. Πιο αργός αλλά περίπου ίδιο claimed durability. Στην πραγματικότητα δεν θα καταλάβεις διαφορά. Τα λίγα χρήματα που θα γλιτώσεις, θα σου συνιστούσα να πάνε για 5700X. Φοβάμαι ό,τι 6πυρήνες δεν θα κρατήσουν για πολύ. Η LG οθόνη είναι φανταστική. Σκέψου εγώ είδα live το φτηνό μοντέλο και ενθουσιάστηκα. Σε γενικές γραμμές η 6650xt σηκώνει αξιοπρεπώς 1440p gaming, ειδικά σε παλαιότερους τίτλους. Μην περιμένεις σε όλα να πλησιάζεις τα max Hz της οθόνης όμως, χωρίς συμβιβασμούς σε ρυθμίσεις ποιότητας. Κάποια παιχνίδια δε (βλ.Starfield), είναι τόσο σκουπίδια στο optimization που θα σε εκνευρίσουν. Το μείον της 6650xt, που κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου, είναι τα 8GB. Αλλά σ'αυτά τα χρήματα είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή αυτό τον καιρό, αν πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις κάρτα. OK το σκέφτομαι ακόμα πολύ σοβαρά για τη κάρτα γραφικών γιατί ειναι μεγάλη η διαφορά τιμής. Μήπως περιμένω να πέσει σε τιμή η ίδια ή κάποια καλύτερη. Οι εξι πυρήνες εννοείς ότι δεν θα κρατήσουν μακροπρόθεσμα στα παιχνίδια; Θα κρατήσουν όμως μακροπρόθεσμα για ερασιτεχνικό photoshop & illustrator; Προσπαθώ να κόψω, να συμβιβαστώ όπου μπορώ, μάλλον θα μείνω στους 6 πυρήνες. Πιστεύω ότι θα βολευτώ για την επόμενη 5ετία και βλέπουμε. Να τονίσω ότι έχω PS5 & XBOX Series X και αρκετά παιχνίδια τα παίζω εκεί. (Ο κύριος λόγος που θα ήθελα να παίξω παιχνίδια στο PC είναι η ελευθερία των mods). Οι Western Digital μου αρέσουν γενικά έχω μείνει ευχαριστημένη. Τον σημείωσα!
Teddy77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 @sp3cial αν δεν θα αναβαθμίζεις σε νέες version τις επαγγελματικές εφαρμογές (επειδή οι νέες ίσως έχουν παραπάνω features) , δεν πρέπει να περιμένεις ιδιαίτερη πτώση απόδοσης σε βάθος χρόνου...αλλά ο χρόνος είναι χρήμα 🤗...αν είναι ερασιτεχνικό, δεν πρέπει να σ'απασχολεί. Σε παιχνίδια 6πυρήνες θα έλεγα είναι πλέον το απόλυτο minimum αν θες να φτιάξεις pc για να κρατήσει, ναι. Είναι παράξενη περίοδος για αγορά κάρτας γραφικών.... δεν πωλούνται εύκολα οι καινούργιες, υπάρχει πολύ στοκ απ'τις παλιές (γιατί οι νέες δεν είναι και τίποτα φοβερό για τα λεφτά που ζητάνε). Και γενικώς οι τιμές είναι πτωτικές. Δε σου λέω να περιμένεις, άλλωστε έκτος απροόπτου, όσο περιμένεις, καλύτερα πράγματα (τεχνολογίας) θα πάρεις με τα ίδια χρήματα 😜. 1
sp3cial Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ. Έψαξα πολύ και με παράδοση 4-10 ημερών έκοψα και 60 ευρώ. Τα καταστήματα είναι κοντά μου και θα πάω πρώτα απο εκεί να μιλήσω μαζί τους. Θα ήθελα αν μπορείς να προτείνεις έναν απλό εσωτερικό card reader εως 15 ευρώ με τα έξοδα αποστολής; Δεν με ενδιαφέρουν οι μεγάλες ταχύτητες, κυρίως περνάω μικρά αρχεία αν και όποτε χρειαστεί. Έχω έναν εξωτερικό με καλώδιο αλλά το DVD-Rom δεν το χρησιμοποιώ καθόλου! Έλεγα να το βγάλω και στη θέση του να βάλω card reader που και αυτό δεν χρησιμοποιώ πολύ, αλλιώς θα μείνει μια... τρύπα... Κάτι τέτοιο λέω : https://www.skroutz.gr/s/13501499/LC-Power-Esoteriko-Card-Reader-USB-2-0-gia-SD-MemoryStick-CompactFlash-xD-LC-CR-2.html Εκτός εαν έχεις καμία ωραία ιδέα; Κανένα panel με θερμοκρασίες για να το καλύψω κάπως; Υπάρχουν τέτοια; Κάτι τέτοιο για την φάση , που να μπαίνει στην θέση του DVD ROM? https://www.aliexpress.com/item/32575585846.html 1
Teddy77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 @sp3cialυπάρχουν κάποια 5 1/4 πανελς που βγάζουν κι εξτρά USB μπροστά και έχουν και card readers. Σαν αυτό. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο για να σου συστήσω όμως, πόσω μάλλον για τσαχπινιές με θερμοκρασίες. Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει! 1
sp3cial Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Καλά θα το κρατήσω ακόμα το DVD αν και δε χρειάζεται, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκάσει μπροστά μου από αναμνήσεις! Οπότε ήρθα στο τελικό αυτό, με έξτρα την Sapphire Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6 Pulse στα επιπλέον 266 ευρώ που θα το αποφασίσω τελευταίο τελευταίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα