Προς το περιεχόμενο

Huawei mate 50 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...έχω δει και με ενδιαφέρει άμεσα η αγορά του παραπάνω τηλεφώνου μιας και η τιμή του έχει πέσει αρκετά και βλέπω ότι με το gbox έχουμε και κανονικά της εφαρμογές google...

Το θέμα μου είναι γνωρίζει κάποιος εάν δουλεύουν κανονικά όλες οι εφαρμογές από τράπεζες και το nfc?

Κάθε βοήθεια για το τηλέφωνο θα μου είναι χρήσιμες μιας και δεν έχω βρει κάπου λεπτομέρειες... ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
47 minutes ago, petran07 said:

Καλησπέρα σας...έχω δει και με ενδιαφέρει άμεσα η αγορά του παραπάνω τηλεφώνου μιας και η τιμή του έχει πέσει αρκετά και βλέπω ότι με το gbox έχουμε και κανονικά της εφαρμογές google...

Το θέμα μου είναι γνωρίζει κάποιος εάν δουλεύουν κανονικά όλες οι εφαρμογές από τράπεζες και το nfc?

Κάθε βοήθεια για το τηλέφωνο θα μου είναι χρήσιμες μιας και δεν έχω βρει κάπου λεπτομέρειες... ευχαριστώ πολύ 

Άντε και κάποιος σου λέει ότι δουλεύουν όλα (που δεν το βλέπω) Ξέρεις αν θα δουλεύουν και τον επόμενο μήνα η το επόμενο εξάμηνο;; 

Δημοσ.

Σας παρακαλώ ήθελα απάντηση σε όσους έχουν άποψη του τηλεφώνου και του gbox....

Κατά τάλα ευχαριστώ για της απάντησης...

Δημοσ.

Τραπεζικές εφαρμογές λειτουργούν όλες, για NFC λειτουργεί απλα θα χρησιμοποιείς το CURVE η κάποια άλλη εφαρμογή που περνάς τις κάρτες σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Χρησιμοποιόντας ως κύρια συσκευή ένα P40 Pro εδώ και 2 χρόνια θα σου πω λίγα πράγματα μιας και το ίδιο θα ισχύει και με το Mate 50 Pro.

Μέχρι και πριν 2 μήνες προσπαθούσα να το δουλεύω χωρίς GBOX αλλά είχε καταντήσει κουραστικό μιας και κάποιες εφαρμογές δεν δούλευαν με τίποτα χωρίς Google Services. Κάποιες απο αυτές είναι το GMAIL, WOLT, FREENOW, GOOGLEDRIVE, MyEway App, Youtube. Σίγουρα θα υπάρχουν κιάλλες αλλά δεν τις χρησιμοποιούσα.

Όλες οι παραπάνω εφαρμογές με την χρήση του GBOX δουλεύουν κανονικά. Επίσης το google map μέσω του GBOX  μπορείς να βάλει και τον google λογαριασμό σου και κλειδώνει τοποθεσία σχετικά άμεσα, μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα που θα ανοίξεις την εφαρμογή.

Το μόνο θέμα με το GBOX είανι οτι έχει πολλές διαφημίσεις σε σημείο να σου σπάει τα νεύρα. Φυσικά πληρώνοντας την Pro έκδοση σταματάνε. Ενας δωρεαν τρόπος που βρήκα εγώ ώστε να απαλαγώ δωρεαν απο τις διαφημίσεις. Είναι μέσα στις ρυθμίσεις DNS της συσκευής. Εκεί που λέει για Ιδιωτικί διακομιστή DNS να βάλω το dns.adguard-dns.com. Με αυτό τον τρόπο όμως απενεργοποιείς τις διαφημίσεις απο παντού μέσα στην συσκευή και όχι μόνο στην εφαρμογή GBOX. Οπότε θέλει προσοχή. Επίσης την μόνη εφαρμογή που δεν κατάφερα με τίποτα να εγκαταστήσω ούτε μέσω GBOX είναι το πορτοφόλι GOOGLE

Σε περίπτωση που δεν θες να χρησιμοποιήσεις GBOX, μπορείς να πορευτείς με το marketplace της συσκευής συν οτι εφαρμογή χρειάζεσαι να κατεβάζεις απο αλλα marketplace όπως Aurora Store.

Εφαρμογές όπως Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp μπορείς να κατεβάσεις μέσω Aurοra ή ApkPure και να δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις.

Εφαρμογές όμως όπως Yahoo Mail, Skype, Teams, Discord, BOX Food Delivery, Eko Smile, Avin, allSmart, Paypal, AB κ.α. χρειάζονται Googe Services για να έχουν ειδοποιήσεις. Οπότε τις κατεβάζεις απο Aurora ή APK Pure αλλα δεν έχεις ειδοποιήσεις ή τις ανοίγεις μέσω GBOX ώστε να χεις ειδοποιήσεις αλλά με διαφημίσεις.

Τέλος στο κομμάτι των τραπεζών.  Ολες οι τράπεζες έχουν πλέον εφαρμογή στο AppGallery. Για πληρωμή όμως με το κινητό μόνο η εφαρμογή της Εθνικής ξέρω οτι έχει λειτουργία, Οι υπόλοιπες δουλεύουν μόνο με Google Wallet (άρα άκυρο για συσευές Huawei) ή τις βάζει μέσα στην Curve.

Κλείνοντας αυτό που θέλω να πω είναι οτι μετά απο 2 χρόνια χρήσης συσκευής χωρίς Google Services, συνεχίζουν να μου λειπουν. Οπότε η επόμενη συσκευή θα είνια σίγουρα με Google Services. Οσο καλές και να είναι οι εναλλάκτικές μέσω εικονικών εφαρμογών ώστε να δουλεύουν τα google services, συνεχίζει να σου λείπει η αίσθηση οτι θα ανοιξω μόνο ένα Store θα κτεβάσω την εφαρμογή και θα ξέρω οτι θα παίζει σίγουρα. Ομως σαν λειτουργικό σύστήμα αυτό που φοράνε τα κινητά της Huawei  σε σχέσγη με τα υπόλοιπα android το θεωρώ απο τα πιο καλά σε διαχείριση ενέργειας, διαχείριση επιδοσεων και διαχειριση πόρων. Με 8gb ram που έχει το P40 Pro συνηθώς είανι δεσμευμένα 4,5 με 5 GB. Οσες εφαρμογές και να έχω βάλει στο παρασκήνιο (εκτός απο παιχνίδια καθώς δεν παίζω στο κινητό οπότε δεν έχω γνωμη) όταν τις ανοιίγω ξανά συνεχίζω απο εκεί που έχω σταματήσει χωρίς να ξανα ανοίγουν απο την αρχή, κάτι που μόνο σε συσκευές με IOS έχω δει να δουλεύει τόσο καλά.

• Like 3
  • Thanks 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/9/2023 στις 10:37 ΜΜ, petran07 είπε

Σας παρακαλώ ήθελα απάντηση σε όσους έχουν άποψη του τηλεφώνου και του gbox....

Κατά τάλα ευχαριστώ για της απάντησης...

Δουλεύουν όλα τέλεια με το gbox..δεν έχω θέμα....nfc δεν το δοκίμασα..δε πληρώνω με κινητό ποτέ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...