oldnew Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 16 minutes ago, sprkrt said: Η τιμη φετος ειναι μειωμενη γιατι αλλαξε η ισοτιμια του €/$. Για τον ιδιο λογο ειχαν ανεβει περυσι οι τιμες. Φθηνο δεν ειναι, αλλα δυστυχως πολλοι κατασκευαστες πουλανε πλεον στα 1100+, οποτε συγκριτικα δεν ειναι τοσο ακριβο. Οπως καθε χρονο η αναβαθμιση αξιζει αν εχεις iphone 2 χρονων και πανω. Αν ηταν λόγω ισοτιμίας, θα ηταν όλα φθηνότερα, android, laptop, tv κλπ. Δεν είναι ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosaero Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Φτάσαμε να συγκρίνουμε το κοστος ενος ολόκληρου λειτουργικού συστήματος με ενα απλό skin για android….🤣 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, oldnew είπε Αν ηταν λόγω ισοτιμίας, θα ηταν όλα φθηνότερα, android, laptop, tv κλπ. Δεν είναι ομως. Πέρσι είχαμε ανατιμήσεις μόνο στα προϊόντα που αγοράζαμε με ισοτιμία €/$, σε όλα τα αλλά νομίσματα δεν υπήρχαν αυτές οι αυξήσεις και για αυτό δεν είδαμε ανατιμήσεις σε όλα τα ήδη, πχ οι κινεζικές εταιρίες πουλάνε σε ¥… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KPNY Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, charalampos21 είπε Έβαλα προπαραγγελια istorm 15·06, υπάρχει ελπίδα να παραλάβω πρώτη μέρα; Δεν αποκλείεται, ο Κωτσόβολος βέβαια ξεκίνησε τις προπαραγγελίες από την Τετάρτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, giorgosaero είπε Φτάσαμε να συγκρίνουμε το κοστος ενος ολόκληρου λειτουργικού συστήματος με ενα απλό skin για android….🤣 Δεν λέω δυστυχώς, αλλά σίγουρα ζούμε σε μια εποχή που όλα μας φαίνονται δεδομένα. Σαν με κάποιο μαγικό τρόπο απλά να υπάρχουν, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος πότε που γιατί τα έφτιαξε. Στις μέρες μας έτσι φαίνεται να είναι και ένα λειτουργικό σύστημα γιατί περνάει ίσως(;) απαρατήρητο. Όταν μιλάμε για ένα λειτουργικό σύστημα μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια γραμμές κώδικα. Για να μπορέσει να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος, αν κάποιος ήθελε να εκτυπώσει αυτόν τον κώδικα σε βιβλίο, θα χρειαζόταν 2,500 βιβλία, με τη διαφορά πως θα δυσκολευόταν να διαβάσει έστω και 10 γραμμές από αυτά, αφού θα του διαφεύγει είτε κατανόηση της γλώσσας προγραμματισμού χαμηλού επιπέδου, είτε των concepts του να αναπτύσσεις ένα τέτοιο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 12 hours ago, Arkin said: Δεν ξέρω πιο ακριβώς είναι το κόστος σε όλα αυτά κανείς από τον απλό κόσμο δεν ξέρει ξέρουμε σίγουρα όμως ότι βγάζουν υπερκέρδη από την πώληση των iPhone που σίγουρα κάτι λέει στο πιο είναι το πραγματικό τους συνολικό κόστος. Εταιρία 2 3 τρις με κέρδη πολλών δις το χρόνο σημαίνει πώληση τρελά υπερτιμημένων προϊόντων είναι η απλή λογική του χρήματος πουλάω κάτι 1500 ευρώ που η ορσγ του αξία είναι 500. Σχολιάζει ο Έλληνας ότι τα iPhone είναι ακριβά σε σχέση κόστους, όταν αγοράζει τα Nike €100 όταν το κόστος τους είναι €10……αξία ανεκτίμητη και άνευ σχολιασμού ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Σχολιάζει ο Έλληνας ότι τα iPhone είναι ακριβά σε σχέση κόστους, όταν αγοράζει τα Nike €100 όταν το κόστος τους είναι €10……αξία ανεκτίμητη και άνευ σχολιασμού ! Αν μιλάς για μένα τα Nike μου τα περνω από την επίσημη σελίδα στις προσφορές μισή τιμή και κάτω από Ελλάδα. Κάπως έτσι πήρα πέρσι 2 παπουτσαρες από 220 ευρώ στα 80 από την επίσημη σελίδα της Nike. Οπότε προσοχή που αναφέρεστε όταν σχολιάζετε γιατί σας γυρνάει boomerang. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Arkin said: Αν μιλάς για μένα τα Nike μου τα περνω από την επίσημη σελίδα στις προσφορές μισή τιμή και κάτω από Ελλάδα. Κάπως έτσι πήρα πέρσι 2 παπουτσαρες από 220 ευρώ στα 80 από την επίσημη σελίδα της Nike. Οπότε προσοχή που αναφέρεστε όταν σχολιάζετε γιατί σας γυρνάει boomerang. Οι «παπούτσαρες» made in Indonesia η made in Vietnam έχουν κόστος €10! Τόσο είναι το best offer που έδωσαν τα φασόν εργοστάσια στην Κορετικη εταιρία που διαχειρίζεται τα συμβόλαια … όποτε πάλι ακριβά πλήρωσες σε σχέση με το κόστος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Οι «παπούτσαρες» made in Indonesia η made in Vietnam έχουν κόστος €10! Τόσο είναι το best offer που έδωσαν τα φασόν εργοστάσια στην Κορετικη εταιρία που διαχειρίζεται τα συμβόλαια … όποτε πάλι ακριβά πλήρωσες σε σχέση με το κόστος! Παπούτσια για 5 6 χρόνια. Το κινητό πόσο θα σε πάει? Και πόσα θα χάσεις στην πώληση 500 600? Ωραίες συγκρίσεις. Των οπισθίων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Παπούτσια για 5 6 χρόνια. Το κινητό πόσο θα σε πάει? Και πόσα θα χάσεις στην πώληση 500 600? Ωραίες συγκρίσεις. Των οπισθίων. Μάλλον δεν κατάλαβες το κατα αναλογία παράδειγμα ή δε σε συμφέρει να το καταλάβεις… Γενικά πάντως πιο πολλά χρονιά “κρατάνε” το Apple πάρα τα Nike… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, AtiX είπε Μάλλον δεν κατάλαβες το κατα αναλογία παράδειγμα ή δε σε συμφέρει να το καταλάβεις… Γενικά πάντως πιο πολλά χρονιά “κρατάνε” το Apple πάρα τα Nike… Είσαι σίγουρος? Επειδή κόβω χιλιόμετρα 800 900 το χρόνο μου βγάζουν 5 6 χρόνια τα καλα που περνω. Και under Armour σκυλιά και αυτα. Τι συγκρίνουμε τώρα δεν καταλαβαίνω. Παπούτσι που στηρίζει όλο το σώμα με κάτι τόσο αναλώσιμο όσο το κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Είσαι σίγουρος? Επειδή κόβω χιλιόμετρα 800 900 το χρόνο μου βγάζουν 5 6 χρόνια τα καλα που περνω. Και under Armour σκυλιά και αυτα. Τι συγκρίνουμε τώρα δεν καταλαβαίνω. Παπούτσι που στηρίζει όλο το σώμα με κάτι τόσο αναλώσιμο όσο το κινητό? Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά μου κάνει εντύπωση να αντέχουν τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα ένα ζευγάρι παπούτσια σε καθημερινή χρήση… ίσως να πέφτω σε ελαττωματικά τα τελευταία 35 χρόνια… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Arkin είπε τόσο αναλώσιμο όσο το κινητό Δηλαδή τα υλικά ενός κινητού δεν κρατάνε πάνω από 5 χρόνια? Τα παπούτσια φίλε μου, δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά τα υλικά τους και στο ράφι να μείνουν μετά την 5ετια ξερενοντε.Επειδη έχω πάρει και εγώ παπούτσια που ήταν στοκ απο παλιά μοντέλα, στην θέση σου θα πρόσεχα και δεν θα έγραφα ότι πήρα παπουτσάρες... Δεν είναι του θέματος τα σχόλια όπως πάντα, αλλά καλο είναι προσέχουμε, γιατί διαβάζουν κάποιοι που ίσως βρεθούν με την σόλα στο χέρι επειδή κάποιοι έγραψαν ότι τα φτηνά παπούτσια είναι και ασφαλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 30 minutes ago, Arkin said: Είσαι σίγουρος? Επειδή κόβω χιλιόμετρα 800 900 το χρόνο μου βγάζουν 5 6 χρόνια τα καλα που περνω. Και under Armour σκυλιά και αυτα. Τι συγκρίνουμε τώρα δεν καταλαβαίνω. Παπούτσι που στηρίζει όλο το σώμα με κάτι τόσο αναλώσιμο όσο το κινητό? Συνεχίζεις να εκτίθεστε …. Ο έξυπνος σταματά ο άλλος συνεχίζει, μεγαλύτερη διαφορά ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω παντως απο 11 pro με μια αλλαγη μπαταριας γνησιας, φετος θα παω στο 15 pro. Τωρα οσο γι αυτους που λενε οτι το 16 θα ειναι major αλλαγη,κραταω μικρο καλαθι.Ετσι ελεγαν πολλοι οτι το 14 θα ειναι μεγαλη αλλαγη σε σχεση με το 13 το οποιο ηταν πολυ κοντα στο 12. Κι ετσι θα πραττω κιολας απο εδω και περα.Θα αλλαζω μια μπαταρια γνησια (σερβις στεγανοποιηση,το ειχα παει στη Document) να παιρνει ενα χρονο ζωης ακομα και θα αλλαζω ανα 3 μοντελα, οσο gadgetακιας κι αν ειμαι.Ειναι πολλα τα λεφτα πλεον για καθε χρονο τηλ, σε μια περιοδο που το μεσο σουπερ μαρκετ εχει αυξηθει ηδη πολυ. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από rallistas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα