aces Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, sxetikos13 said: Εσύ καλά τα λες αλλά αν είναι να ματώσει η τσέπη μας, βολεύομαι προσωπικά και με το απλό το iphone 15 που η τιμή του ξεκινά με 9 μπροστά και όχι με 1.😅😊 Και πάλι υπερβολικά μου φαίνονται... Εντωμεταξύ στο amazon.de η τιμή ξεκινά από 989 € για προπαραγγελίες του iphone 15. Περίεργο μου φαίνεται.... https://www.amazon.de/dp/B0CHXFCYCR Ισως παιρνει καποια προμηθεια το αμαζον. Ε ναι καλα θα κανεις απο τις 10-12 βασικες φημες βγαινουν τα μισα στην επομενη σειρα (κ τα υπολοιπα που φημολογουνται μπαινουν σε μεταγενεστερη σειρα) κ καποιες φημες εσκεμμενα βγαινουν ισως κ απο την ιδια την Apple (το εχουν αναφερει και τα παιδια στο 3 στον αερα) (οπως βλεπε αυξηση τιμων) κ γινεται το αντιθετο..... Φετος ξεραμε για αυξηση τιμων κ μεγαλ,μπαταριες..... Τελικα ουτε το 1 εγινε ουτε το αλλο...... Για αγορα να βασιστεις και στις φημες μόνο για 20% (τι ενδεχεται να βγει) κ στο τι εχει ηδη βγει περισσοτερο 80% κυριως κ ειναι αμεσα διαθεσιμο και αν σε καλυπτει στα περισσοτερα. Ετσι και αλλιως καθε χρονο βγαινει καινουργια σειρα κ απο αυτα που λενε υλοποιουνται περιπου τα μισά σε σπεκς/σχεδιο/υλικό κλπ. αφου η Apple ποτε δεν θα τα δωσει ολα σε 1.......παντα κατι μενει και για την επομενη σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, dhm21911 said: Θα διαφωνήσω εδώ πέρα ! Σίγουρα ένα κινητό των 200 ευρώ δεν κάνει τα ίδια πράγματα με ένα που κάνει 1300. Για πες μου τι παραπάνω κανει ενα κινητο των 1500€ απο ενα με ιδιο μέγεθος οθόνης. amoled, επεξεργαστή με untutu 400.000 των 200€, μπαταρία 5000. Εκτός απο καλύτερες φωτο, και άνοιγμα εφαρμογών μερικά δεκατα του δευτερόλεπτου γρήγοροτερα, τίποτα αλλο. Να ακουσω συγκεκριμένα τι παραπάνω κανει το φτηνό. Και εγω ακριβά κινητά εχω σχετικά, αλλα στην πραγματικότητα τιποτα παραπάνω δεν κάνουν. Καλύτερα να κάνουν κατι ναι, περισσότερα πράγματα να κάνουν οχι. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Φυσικα καταλαβαινεις διαφορα απο τα 60 στα 120 ειδικα στο σκρολαρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NickTG είπε Τι ποσοστό των εξόδων της Apple/Samsung/Χ είναι η μισθοδοσία για την κατασκευή των προϊόντων της? Δεν μπορώ να σου δώσω νούμερο, αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Eνδεικτικά: Σχεδιάζει, αναπτύσσει και συντηρεί δικό της λειτουργικό σύστημα για κινητές συσκευές - iOS Σχεδιάζει, αναπτύσσει και συντηρεί δικό της λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές - MacOS. Γιατί το γράφω αυτό εδώ; Γιατί σου πουλάει πως το 1ο συνεργάζεται με το 2ο άμεσα και ομαλά. Τα 2 αυτά αμέσως-αμέσως κάνουν δουλειά Microsoft (Windows) & Google (Android) μαζί. Σχεδιάζει, αναπτύσσει και συντηρεί πάρα πολλά προγράμματα λογισμικού που υπάρχουν στο iPhone και στο MacOS μόνη της - iMessage, Maps, Photos, Mail κτλ Σου εγγυάται 5 χρόνια ενημερώσεων στο iPhone που σημαίνει πως δεσμεύεται να δουλεύουν και να φροντίζουν όλοι αυτοί πιο πάνω για κάτι που αγόρασες 5 χρόνια πριν. Ας βάλουμε τώρα και τους μηχανικούς υλικού που σχεδιάζουν και αναπτύσσουν τσιπς και επεξεργαστές ανώτατου επιπέδου για το iPhone Ας βάλουμε και εργαζόμενους που ασχολούνται με την εξυπηρέτηση μας για τυχόν προβλήματα Προφανώς υπάρχουν και πολλοί τίτλοι εργαζομένων ακόμα που μου διαφεύγουν και συγγνώμη για εκείνους Το κόστος λοιπόν είναι θα έλεγα τεράστιο για να παραχθεί μια συσκευή σαν το iPhone. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από john_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Upogeios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Αυτό θα πονέσει την αγορά των μεταχειρισμένων. Θα πρέπει να ρίξουν περισσότερο τις τιμές στα 14αρια αυτοί που έχουν σαν συνήθεια την αγορά καινούργιου! Αδιαφορο, πουλας το παλιο για να παρεις το νεο, αφου θα δωσεις λιγοτερο για το νεο, τι σε πειραζει να πουλησεις λιγο φτηνοτερα το παλιο?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Παντως για οσους δεν ηταν ποτε επιλογη τα 128gb ειναι οντως μειωμενες οι τιμες αρκετα. Νομιζω 1700ε ειχε το 256 ελλαδα στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Φυσικα καταλαβαινεις διαφορα απο τα 60 στα 120 ειδικα στο σκρολαρισμα... βασικά μόνο στο γρήγορο scroll… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaberis555 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Zus είπε Έφαγαν τα μούτρα τους με την αύξηση τιμής πέρυσι και λογικεύτηκαν, είναι σαφές. Μιλάμε τώρα για τιτάνιο, διπλάσια χωρητικότητα και 50€ κάτω. Σίγα μην είναι θέμα στρατηγικής, θέμα εξορθολογισμού είναι. Και φυσικά και αποτέλεσμα της ισοτιμίας που επανήλθε σε ρεαλιστικά επίπεδα. αυτο ακριβως ... μα δεν εχεις δει που εδω και ενα εξαμηνο κωστοβολος και τα υπολοιπα καταστηματα πουλανε μονιμα τα 14 pro με εκπτωση και τωρα τα εχουν βαλει χωρις εκπτωση 1279 νομιζω οσο δηλαδη ειχε το 13 pro γιατι προφανως δεν πουλησε καθολου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr3iko Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικα στην μετα covid εποχη νιωθω οτι ζουμε ενα μεγαλο πειραμα. Οι εταιριες ειναι σε φαση, θα το βαλω τοσο, λες να το αγορασουν? Και τσουπ , το αγοραζουν... Γενικα η τεχνολογια πλεον εχει γινει σαν την πρεζα, αν δεν παρουμε τη δοση μας (μαζι με μια δοση γκλαμουριας οταν μιλαμε για ναυαρχιδες και ειδικα για iphone) δεν μπορουμε. Ναι, ειναι ταχυτερα, ναι εχουν καλυτερα βιντεο (στις φωτο την ημερα οι διαφορες με τα φτηνα android ειναι μικρες) αλλα ημαρτον πια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaberis555 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, ADHD είπε Παντως για οσους δεν ηταν ποτε επιλογη τα 128gb ειναι οντως μειωμενες οι τιμες αρκετα. Νομιζω 1700ε ειχε το 256 ελλαδα στην αρχη. 1550 ειχε το 14 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, oldnew είπε Για πες μου τι παραπάνω κανει ενα κινητο των 1500€ απο ενα με ιδιο μέγεθος οθόνης. amoled, επεξεργαστή με untutu 400.000 των 200€, μπαταρία 5000. Εκτός απο καλύτερες φωτο, και άνοιγμα εφαρμογών μερικά δεκατα του δευτερόλεπτου γρήγοροτερα, τίποτα αλλο. Να ακουσω συγκεκριμένα τι παραπάνω κανει το φτηνό. Και εγω ακριβά κινητά εχω σχετικά, αλλα στην πραγματικότητα τιποτα παραπάνω δεν κάνουν. Καλύτερα να κάνουν κατι ναι, περισσότερα πράγματα να κάνουν οχι. Έχεις άλλη γνώμη δεν θα κάτσω να σε πείσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, kaberis555 είπε 1550 ειχε το 14 pro Με χωρητικότητα 128 gb. Με 256 είχε 1700. 1 ώρα πριν, GeorgeVls είπε Αν δεν καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ 60hz και 120hz ακόμα και στη περιήγηση καλύτερα να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου σε έναν γιατρό. Σοβαρά το λέω, κι εσύ και όλοι αυτοί που πάτησαν like από κάτω Όχι, δεν την καταλαβαίνω τη διαφορά και μια χαρά είναι τα μάτια μου. Και τα δικά μου και εκείνων που έκαναν like. Στην τελική το 14άρι Pro έχω και ναι, έχω 120 hz οθόνη. Ωστόσο, λίγο που έχω ασχοληθεί με το Plus με τα 60 hz, δεν είδα καμία τρομερή διαφορά παρά μόνο στο γρήγορο σκρολάρισμα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, oldnew είπε Για πες μου τι παραπάνω κανει ενα κινητο των 1500€ απο ενα με ιδιο μέγεθος οθόνης. amoled, επεξεργαστή με untutu 400.000 των 200€, μπαταρία 5000. Εκτός απο καλύτερες φωτο, και άνοιγμα εφαρμογών μερικά δεκατα του δευτερόλεπτου γρήγοροτερα, τίποτα αλλο. Να ακουσω συγκεκριμένα τι παραπάνω κανει το φτηνό. Και εγω ακριβά κινητά εχω σχετικά, αλλα στην πραγματικότητα τιποτα παραπάνω δεν κάνουν. Καλύτερα να κάνουν κατι ναι, περισσότερα πράγματα να κάνουν οχι. Κάποιες φορές το φθηνότερο κάνει και περισσότερα με χειρότερη απόδοση βέβαια σε κάποιους τομείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boj Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Τα iPhone έχουν διάρκεια ζωής από άποψη υποστήριξης λογισμικού 5-6 χρόνια. Αν το iPhone που έχεις δεν υποστηρίζει το iOS 17 που βγαίνει, δηλαδή έχεις iPhone X και κάτω, θα έλεγα ναι, να σκεφτείς την αναβάθμηση σε νέο κινητό. Το iPhone X που θα μείνει στο iOS 16 θα έχει ακόμα υποστήριξη για τουλάχιστον 1 χρόνο από θέματα ασφαλείας και patches, οπότε και πάλι δε χρειάζεται να βιαστείς. (σκέψου και το περιβάλλον) Εγώ προσωπικά αν είχα πχ iPhone X θα περίμενα φέτος και θα αγόραζα του χρόνου το iPhone 16. Αυτό διότι φέτος δεν είχαμε μεγάλο technology gap μεταξύ iPhone 14 και 15. Ενώ περσι το gap ήταν μεγάλο μεταξύ 13 και 14. Άξιζε το 14, ειδικά το pro με την νέα camera. Έτσι ελπίζοντας ότι του χρόνου το gap θα είναι μεγάλο, θα περίμενα. Φέτος ο μόνος ουσιαστικά λόγος είναι το usb-c που είναι αστείο να το συζητάμε το 2023. Τώρα ο τίτλος του άρθρου είναι αρκετά παραπλανητικός και ουσιαστικά κάνει promotion στα iPhone. Τα iPhone στην Ελλάδα είναι ακριβά, στις ΗΠΑ το απλό iPhone 15 έχει 799$ δηλαδή 749 ευρώ. Τώρα αντί για 1069 ευρώ που θα έδινες πέρσι εδώ, δώσεις 979 ευρώ, είναι πάλι ακριβά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Boj είπε Τα iPhone έχουν διάρκεια ζωής από άποψη υποστήριξης λογισμικού 5-6 χρόνια. Αν το iPhone που έχεις δεν υποστηρίζει το iOS 17 που βγαίνει, δηλαδή έχεις iPhone X και κάτω, θα έλεγα ναι, να σκεφτείς την αναβάθμηση σε νέο κινητό. Το iPhone X που θα μείνει στο iOS 16 θα έχει ακόμα υποστήριξη για τουλάχιστον 1 χρόνο από θέματα ασφαλείας και patches, οπότε και πάλι δε χρειάζεται να βιαστείς. (σκέψου και το περιβάλλον) Εγώ προσωπικά αν είχα πχ iPhone X θα περίμενα φέτος και θα αγόραζα του χρόνου το iPhone 16. Αυτό διότι φέτος δεν είχαμε μεγάλο technology gap μεταξύ iPhone 14 και 15. Ενώ περσι το gap ήταν μεγάλο μεταξύ 13 και 14. Άξιζε το 14, ειδικά το pro με την νέα camera. Έτσι ελπίζοντας ότι του χρόνου το gap θα είναι μεγάλο, θα περίμενα. Φέτος ο μόνος ουσιαστικά λόγος είναι το usb-c που είναι αστείο να το συζητάμε το 2023. Τώρα ο τίτλος του άρθρου είναι αρκετά παραπλανητικός και ουσιαστικά κάνει promotion στα iPhone. Τα iPhone στην Ελλάδα είναι ακριβά, στις ΗΠΑ το απλό iPhone 15 έχει 799$ δηλαδή 749 ευρώ. Τώρα αντί για 1069 ευρώ που θα έδινες πέρσι εδώ, δώσεις 979 ευρώ, είναι πάλι ακριβά. Ως κάτοχος του Χ ακριβώς αυτό έχω σχεδιάσει. Συμφωνώ 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα