oldnew Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, Lefteris1993s said: Ποιες ακριβώς είναι αυτές οι συσκευές των 150-200€;;; Γιατι πλέον τα αξιοπρεπή mid ranger τα βλέπω όλα γύρω στα 400-500€ Και έχοντας αγοράσει για δεύτερο το φτηνό OnePlus Νord CE 2 lite σε προσφορά στα 260€ πριν κάνα 7-8μηνο, το βρίσκω ανυπόφορα αργό και με ένα σωρό κολλήματα και προβλήματα στο software που ήρθε να αντικαταστήσει iPhone 8 που τσούλαγε απροβλημάτιστα. Οπότε ναι, μπορούμε να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας, όχι όμως στα 200€ Κύριο έχω το 13 pro από day one το οποίο δεν έχω ούτε ένα λόγο να αλλάξω για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο Έχω πάρει xiaomi με amoled 100hz οθόνη, 5000 μπαταρία, 6.5 οθόνη αν θυμάμαι, επεξεργαστή mediatek που βγάζει 450.000 untutu, 6 γιγα ραμ, προσφορά best price 150€ πριν κάνα 3 μηνό. Για άλλον το πηρα και τόσα παρόμοια μοντέλα που βγάζει η xiaomi ούτε που θυμάμαι ποιο ηταν xiaomi redmi note 11 ή 10? Κάτι τέτοιο. Αλλά πχ και τώρα redmi note 11, 146€ έχει.. Εντωμεταξύ από ποιότητα κατασκευής, κοίταγες πως κουμπώνε η οθόνη στο μεταλλικό περίβλημα και ήτανε καρα αψογο. Γελάστε τώρα, αλλά σου έδινε εντύπωση κορυφαίας ποιότητας. Αμα είχε και κάνα μιλαρακι πάνω θα έγραφε ένα 700€ και δε θα μίλαγε κανενας. Το δοκίμασα στα πάντα και ήταν εξαιρετικοτατο. Ένιωσα και λιγο μ... κας που το δικό μου σαμσουνγκ των 800€ ηταν χειρότερο και ποιο αργο, πλην κάμερας. Όλοι θέλουμε το καλύτερο. Και εγω όταν ξανά αλλάξω κινητό θα πάω σε κάτι καλύτερο απ το συγκεκριμένο xiaomi γιατί είμαι λίγο Power user, και θέλω κατι καλύτερο πχ σε οθόνη ελάχιστα ποιο μεγάλη, επεξεργαστή 2πλασιων επιδόσεων, και ας μη μου χρειάζεται και ένα καλύτερο ui. Αλλά για αυτά τα λίγα θα πληρώσω υπεραξίες χ7. Εν γνώση μου όμως και επειδή εχω λεφτά για πέταμα. Αν δεν είχα, μια χαρα θα βολευόμουν με το xiaomi. Κανει ακριβώς τα ίδια με οποιονδήποτε αλλο, πλην fold, ξανά λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντικειμενικός Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 On 15/09/2023 at 21:23, AristidisZ said: Πες μου κάτι που είναι 7% φτηνότερο από την ίδια περίοδο πέρυσι αυτο ηταν ηδη 100% ακριβοτερο (μην λεω και λιγα), οποτε τωρα πηγε στο 93% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 On 15/09/2023 at 09:36, Arkin said: Πάντως πλάκα πλάκα με τις τιμές των 15αριων θα βρίσκουμε 13αρια pro max στα 4 5 κατοστάρικα σιγά σιγά. Δεν είναι άσχημα. Και δεν έχουν και μεγάλες διαφορές με τα καινούργια πέρα από soc κυρίως και λιγο κάμερες. Έπεσε και το δολάριο έπαιξε μεγάλο ρόλο και αυτό στις καλύτερες τιμές. Άλλο 1.10 του ευρου άλλο 0.94 13 pro max στα 450 ευρω?Τι ωρα?Τι ονειρα κανετε μερικοι ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 760 το σκοτωνει,αν περιμενεις δεν ειναι η μεση αξια,η μεση αξια στα μεταχειρισμενα ειναι τα ακριβα και τα χαμηλα και η μεση τιμη Ενας το δινει 760 επειδη μπορει να εχει αναγκη τα λεφτα η μην τον νοιαζει,δεν σημαινει οτι ειναι αυτη η τιμη του Βρες μου αλλο στα 760 λοιπον αφου ειναι αυτη η τιμη του Το πολυ πολυ στα μεσα φεβρουαριου 2024 μεταχειρισμενο να το δεις 700-750 και 14 pro max στα 850-900 και τα αλλα 15 pro max 1000+ 12 max παιρνεις με 550 τωρα Apple ειναι ,δεν ειναι samsung να χανουν αξια κατευεθειαν,και σου μιλαει κατοχος s23 ultra Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από SOCRATIS1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 15/9/2023 στις 3:45 ΜΜ, GeorgeVls είπε Διαβάζω την είδηση από οθόνη 120hz του ταπεινού μου galaxy s21 fe 😆 το ξερεις οτι στο διαβασμα και γενικα σε σταθερες εικονες, δεν εχει σημασια ποσα hz εχεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, oldnew είπε Έχω πάρει xiaomi με amoled 100hz οθόνη, 5000 μπαταρία, 6.5 οθόνη αν θυμάμαι, επεξεργαστή mediatek που βγάζει 450.000 untutu, 6 γιγα ραμ, προσφορά best price 150€ πριν κάνα 3 μηνό. Για άλλον το πηρα και τόσα παρόμοια μοντέλα που βγάζει η xiaomi ούτε που θυμάμαι ποιο ηταν xiaomi redmi note 11 ή 10? Κάτι τέτοιο. Αλλά πχ και τώρα redmi note 11, 146€ έχει.. Εντωμεταξύ από ποιότητα κατασκευής, κοίταγες πως κουμπώνε η οθόνη στο μεταλλικό περίβλημα και ήτανε καρα αψογο. Γελάστε τώρα, αλλά σου έδινε εντύπωση κορυφαίας ποιότητας. Αμα είχε και κάνα μιλαρακι πάνω θα έγραφε ένα 700€ και δε θα μίλαγε κανενας. Το δοκίμασα στα πάντα και ήταν εξαιρετικοτατο. Ένιωσα και λιγο μ... κας που το δικό μου σαμσουνγκ των 800€ ηταν χειρότερο και ποιο αργο, πλην κάμερας. Όλοι θέλουμε το καλύτερο. Και εγω όταν ξανά αλλάξω κινητό θα πάω σε κάτι καλύτερο απ το συγκεκριμένο xiaomi γιατί είμαι λίγο Power user, και θέλω κατι καλύτερο πχ σε οθόνη ελάχιστα ποιο μεγάλη, επεξεργαστή 2πλασιων επιδόσεων, και ας μη μου χρειάζεται και ένα καλύτερο ui. Αλλά για αυτά τα λίγα θα πληρώσω υπεραξίες χ7. Εν γνώση μου όμως και επειδή εχω λεφτά για πέταμα. Αν δεν είχα, μια χαρα θα βολευόμουν με το xiaomi. Κανει ακριβώς τα ίδια με οποιονδήποτε αλλο, πλην fold, ξανά λεω. 100Ηz οθόνη; Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο μοντέλο. Δες ακριβώς ποιο είναι και γράψε πιο συγκεκριμένα. Επιπλέον, μεταλλικό περίβλημα στα 150€ δε νομίζω να υπάρχει κινητό. Παρόλα αυτά θα σου δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Γράψε, σε παρακαλω ΑΚΡΙΒΩΣ ποιο μοντέλο ήταν. Στα υπόλοιπα: 1) 450.000 Antutu βγάζουν iphones πριν από το 2018. Οπότε δε θα το έβλεπες σε κανένα iphone με 700€ σήμερα. 2) Ποιο Samsung των 800€ έχεις που είναι χειρότερο από Xiaomi των 150€; Για ακόμα μία φορά δεν αναφέρεις μοντέλο. Σε όλα τα υπόλοιπα θα διαφωνήσω, εκτός από τα γούστα σου, που είναι υποκειμενικό θέμα. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάρεις δύο κινητά με τόσο μεγάλη διαφορά χρημάτων και να είναι κοντά σε κάποιο τομέα. Είτε σε iphone, είτε σε Android. 17 ώρες πριν, Radiatedsoul είπε το ξερεις οτι στο διαβασμα και γενικα σε σταθερες εικονες, δεν εχει σημασια ποσα hz εχεις Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2023 στις 6:35 ΜΜ, markos9 είπε Αλήθεια, καταλαβαίνεις την διαφορά... θέλεις να μας πεις, στο κινητό από τα 60-90 κτλπ στα 120-144; Γιατί να μην το καταλαβαίνεις; Στις 15/9/2023 στις 6:35 ΜΜ, markos9 είπε Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από dhm21911 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 22 hours ago, oldnew said: Έχω πάρει xiaomi με amoled 100hz οθόνη, 5000 μπαταρία, 6.5 οθόνη αν θυμάμαι, επεξεργαστή mediatek που βγάζει 450.000 untutu, 6 γιγα ραμ, προσφορά best price 150€ πριν κάνα 3 μηνό. Για άλλον το πηρα και τόσα παρόμοια μοντέλα που βγάζει η xiaomi ούτε που θυμάμαι ποιο ηταν xiaomi redmi note 11 ή 10? Κάτι τέτοιο. Αλλά πχ και τώρα redmi note 11, 146€ έχει.. Εντωμεταξύ από ποιότητα κατασκευής, κοίταγες πως κουμπώνε η οθόνη στο μεταλλικό περίβλημα και ήτανε καρα αψογο. Γελάστε τώρα, αλλά σου έδινε εντύπωση κορυφαίας ποιότητας. Αμα είχε και κάνα μιλαρακι πάνω θα έγραφε ένα 700€ και δε θα μίλαγε κανενας. Το δοκίμασα στα πάντα και ήταν εξαιρετικοτατο. Ένιωσα και λιγο μ... κας που το δικό μου σαμσουνγκ των 800€ ηταν χειρότερο και ποιο αργο, πλην κάμερας. Όλοι θέλουμε το καλύτερο. Και εγω όταν ξανά αλλάξω κινητό θα πάω σε κάτι καλύτερο απ το συγκεκριμένο xiaomi γιατί είμαι λίγο Power user, και θέλω κατι καλύτερο πχ σε οθόνη ελάχιστα ποιο μεγάλη, επεξεργαστή 2πλασιων επιδόσεων, και ας μη μου χρειάζεται και ένα καλύτερο ui. Αλλά για αυτά τα λίγα θα πληρώσω υπεραξίες χ7. Εν γνώση μου όμως και επειδή εχω λεφτά για πέταμα. Αν δεν είχα, μια χαρα θα βολευόμουν με το xiaomi. Κανει ακριβώς τα ίδια με οποιονδήποτε αλλο, πλην fold, ξανά λεω. Εντάξει κόψε κάτι. Δεν υπαρχει περίπτωση android των 150 ευρώ να έχει ολα αυτά που λες και να είναι καλύτερο απο κινητό 800 ευρώ! Πες μας ποιό μοντέλο είναι να δούμε τα χαρακτηριστικά του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Tlykog & @koutsis λογικά ο @oldnew αναφέρεται σε κάποιο Poco που το πιθανότερο να είχε LCD οθόνη με ανανέωση στα 120 hz… Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, AtiX said: @Tlykog & @koutsis λογικά ο @oldnew αναφέρεται σε κάποιο Poco που το πιθανότερο να είχε LCD οθόνη με ανανέωση στα 120 hz… Γιατί προσπαθήτε να με ερμήνευσετε οταν τα εχω γράψει? Γράφω πουθενά για poco. Είπα ότι ηταν ενα απο τα xiaomi και δε θυμάμαι ακριβώς ποιο μοντέλο 3 μηνες μετα. Ενα απο τα 2 που γραφω ηταν. Παρόμοια χαρακτήριστικα εχουν. Εβγαζε ενα με snapdragon και ενα με mediamark. Ειχα παρει αυτό με το mediatek γιατί είχε amoled, και ηταν 100 hz. Αμα δεν πιστεύετε, πρόβλημα σας, δε θα κάτσω να σας αποδείξω τίποτα. Googlαρετε και θα βρείτε το μοντέλο, έτσι και αλλιώς με το ρυθμό που τα άλλαζει η Xiaomi κάποια άλλο παρόμοιο θα βγαίνει τωρα. Το κινητο το συγκρίνα με το galaxy s10 lite (snapdragon 855, untutu v9 450.000). 60hz οθόνη. Το xiaomi ήταν και ενα κλικ γρήγοροτερο. Μη γράφω τα ιδια. Απλα είχε 2 γιγα λιγότερα 6 αντί 8. Για τα λεφτα που κόστισε ηταν η απόλυτη κλοπη. Και δεν το συνεχίζω γιατι βαριέμαι. Προφανώς δε θέλετε να πιστέψετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, oldnew είπε Γιατί προσπαθήτε να με ερμήνευσετε οταν τα εχω γράψει? Γράφω πουθενά για poco. Είπα ότι ηταν ενα απο τα xiaomi και δε θυμάμαι ακριβώς ποιο μοντέλο 3 μηνες μετα. Ενα απο τα 2 που γραφω ηταν. Παρόμοια χαρακτήριστικα εχουν. Εβγαζε ενα με snapdragon και ενα με mediamark. Ειχα παρει αυτό με το mediatek γιατί είχε amoled, και ηταν 100 hz. Αμα δεν πιστεύετε, πρόβλημα σας, δε θα κάτσω να σας αποδείξω τίποτα. Googlαρετε και θα βρείτε το μοντέλο, έτσι και αλλιώς με το ρυθμό που τα άλλαζει η Xiaomi κάποια άλλο παρόμοιο θα βγαίνει τωρα. Το κινητο το συγκρίνα με το galaxy s10 lite (snapdragon 855, untutu v9 450.000). 60hz οθόνη. Το xiaomi ήταν και ενα κλικ γρήγοροτερο. Μη γράφω τα ιδια. Απλα είχε 2 γιγα λιγότερα 6 αντί 8. Για τα λεφτα που κόστισε ηταν η απόλυτη κλοπη. Και δεν το συνεχίζω γιατι βαριέμαι. Προφανώς δε θέλετε να πιστέψετε. Και τα Poco ή τα Redmi, Xiaomi είναι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, AtiX said: Και τα Poco ή τα Redmi, Xiaomi είναι… Σ αυτό εχεις δίκιο.. Δεν το σκέφτηκα καν. Για την ιστορία ο κοτσοβολος το είχε 220€. Το ειχα παρει bestPrice. Ακόμα και ακριβώς μοντέλο να γράψω, σκέψου μονο οτι με ακριβώς την ίδια ονομασία έβγαζε 2 μοντέλα με διαφορετικο επεξεργαστη. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, oldnew είπε Σ αυτό εχεις δίκιο.. Δεν το σκέφτηκα καν. Για την ιστορία ο κοτσοβολος το είχε 220€. Το ειχα παρει bestPrice. Ακόμα και ακριβώς μοντέλο να γράψω, σκέψου μονο οτι με ακριβώς την ίδια ονομασία έβγαζε 2 μοντέλα με διαφορετικο επεξεργαστη. Μιας και το έψαξα, λογικά μιλάς για το Redmi Note 11s με amoled, 90hz, 6gb ram, 64gb, helio g62 και τιμή κάπου στα 190€, σήμερα το βρίσκεις μόνο στα 128gb και 230€… ο helio g62 πιάνει κάπου στα 250.000 στο antutu, σκορ χαμηλό για κάποιον που θέλει κάτι περισσότερο από ένα τηλεφωνώ και λίγο social… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, AtiX said: Μιας και το έψαξα, λογικά μιλάς για το Redmi Note 11s με amoled, 90hz, 6gb ram, 64gb, helio g62 και τιμή κάπου στα 190€, σήμερα το βρίσκεις μόνο στα 128gb και 230€… ο helio g62 πιάνει κάπου στα 250.000 στο antutu, σκορ χαμηλό για κάποιον που θέλει κάτι περισσότερο από ένα τηλεφωνώ και λίγο social… https://unite4buy.com/el/cpu/MediaTek-Helio-G96-antutu/ Μπορεί να έχεις και δίκιο,γιατί ολόιδιο ήταν εμφανισιακά, θυμόμουν για παραπάνω untutu αλλα και πάλι ο συγκεκριμένος mediatek βγάζει 350.000 Μια χαρα παει σε πληροφορώ. Στα παντα σφαίρα πήγαινε. Μονο στην κάμερα υστερούσε. Ίσως μπερδεύτηκα και έγραψα 450.000, γιατί αν δεις την ανάλυση του σκορ, βγαζει παραπανω απο snapdragon 855, απλα υστερεί στην καρτα γραφικών και πέφτει το συνολικό σκορ κατω απο αυτον. Στη χρήση όμως σε εφαρμογες ηταν γρήγοροτερο, πλην παιχνίδια. Επίσης βρήκα την τιμή, την εχω ακόμα σημειωμένη στο notepad. 135€ το ειχα παρει σε προσφορά. Ένιωθα οτι τους έκλεψα.. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε @Tlykog & @koutsis λογικά ο @oldnew αναφέρεται σε κάποιο Poco που το πιθανότερο να είχε LCD οθόνη με ανανέωση στα 120 hz… Ποιο poco ή xiaomi έχει μεταλλικό πλαίσιο, επεξεργαστή με 450.000 βαθμούς στο Antutu, κοστίζει περίπου 150€ και βάζει κάτω σε κάποιους, έστω, τομείς ένα κινητό των 800€ ταυτόχρονα; Όποιος το βρει, θέλω και εγώ ένα... 53 λεπτά πριν, oldnew είπε https://unite4buy.com/el/cpu/MediaTek-Helio-G96-antutu/ Μπορεί να έχεις και δίκιο,γιατί ολόιδιο ήταν εμφανισιακά, θυμόμουν για παραπάνω untutu αλλα και πάλι ο συγκεκριμένος mediatek βγάζει 350.000 Μια χαρα παει σε πληροφορώ. Στα παντα σφαίρα πήγαινε. Μονο στην κάμερα υστερούσε. Ίσως μπερδεύτηκα και έγραψα 450.000, γιατί αν δεις την ανάλυση του σκορ, βγαζει παραπανω απο snapdragon 855, απλα υστερεί στην καρτα γραφικών και πέφτει το συνολικό σκορ κατω απο αυτον. Στη χρήση όμως σε εφαρμογες ηταν γρήγοροτερο, πλην παιχνίδια. Επίσης βρήκα την τιμή, την εχω ακόμα σημειωμένη στο notepad. 135€ το ειχα παρει σε προσφορά. Ένιωθα οτι τους έκλεψα.. Ποιο Xiaomi τον έχει, που κάνει 150€ με μεταλλικό πλαίσιο; Με ποιο Android των 800€ το σύγκρινες και ήταν γρηγορότερο; Σε τί βγάζει παραπάνω από τον 855; Ούτε σε gpu, ούτε σε cpu. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-855-vs-mediatek-helio-g96 To galaxy s10 lite, που αναφέρεις, είναι συνολικά καλύτερο σε όλους σχεδόν τους τομείς, βγήκε 03/01/2020, δηλαδή είναι ένα πολύ παλιό μοντέλο (για τα δεδομένα των κινητών Android) και στην Ελλάδα δεν κόστισε ποτέ 800€. Για την ακρίβεια βγήκε περίπου 25 μήνες πριν το Xiaomi redmi note 11s. https://nanoreview.net/en/phone-compare/xiaomi-redmi-note-11s-vs-samsung-galaxy-s10-lite εκτός από οθόνη δεν κερδίζει πουθενά αλλού. Η τιμή που έπαιζε στο skroutz ήταν περίπου 350€ : https://www.skroutz.gr/s/21517645/Samsung-Galaxy-S10-Lite-8GB-128GB-Prism-Blue.html Η 6gb έκδοση ήταν ακόμα χαμηλότερα στα 310€: https://www.skroutz.gr/s/23153218/Samsung-Galaxy-S10-Lite-6GB-128GB-Prism-Blue.html το οποίο είναι και πιο δίκαιη σύγκριση, μιας και το Xiaomi έχει 6GB. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από Tlykog 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα