Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Babis_allos είπε

Κινηση στρατηγικης ειναι, για το λογο που λες ομως δε νομιζω.. Να μειώσουν τις τιμές τώρα για να τις αυξήσουν του χρόνου (πίσω δηλαδή στα επίπεδα του 14). Μπορούσαν άνετα να τις κρατήσουν εκεί που είναι και του χρόνου να τις ξανακρατήσουν εκεί που είναι και να λένε "δεν αλλάξαμε τις τιμές 3 χρόνια". 

Στρατηγική είναι κατά τη γνώμη μου για να φέρουν πιο πολύ κόσμο στο ecosystem και επειδή κομμάτι της αύξησης ηταν λόγω ισοτιμίας ευρώ/δολλάριο περσι που άλλαξε δραστικά και τώρα ισορρόπησε.

Του χρόνου θα ανεβάσουν τις τιμές με σχετική βεβαιότητα και μπορεί αυτό φυσικά να σε κάνει να πείς 'είχα δίκιο' αλλά δε νομίζω ότι ο λόγος είναι αυτός που περιγράφεις.

Δεν διαφωνώ αλλά γιατί να έρχεται πχ το xiaomi 13 στα 999 € και  να φέρνει η apple το 15 στα 969 € ούτε καν 999, που πάλι μείωση θα ήταν σε σχέση με το iphone14???

Δηλαδή του χρόνου θα ψιλοαλλαξει και λίγο το μέγεθος + τα νέα specs θα κολλήσει και την αύξηση της τιμής και θα είναι και καβάλα στο άλογο που έδωσε μείωση στα 15... Και έχει και καβατζα το 16αρι το απλό να διατηρήσει την τιμή στα ίδια επίπεδα.  Στα pro όμως θα ανέβει αρκετά πιστεύω η τιμή στη βάση της νέας οθόνης με μεγαλύτερες ίντσες, καλύτερη μπαταρία, καμερα κτλ...

Από marketing γνωρίζουν καλά αν μη τι άλλο στην apple.

Επεξ/σία από sxetikos13
  • Like 1
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι το έκλεισα το Pro 128gb από you.gr με άτοκες δόσεις. Καιρόc να πάρω την βαριά και να κάνω σκόνη το lagdroid που με βασάνιζε από αρχή της χρονιάς!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GeorgeVls είπε

Διαβάζω την είδηση από οθόνη 120hz του ταπεινού μου galaxy s21 fe 😆

Και ποια διαφορά καταλαβαίνεις ακριβώς; Μήπως παίζεις κανένα παιχνίδι να πιάσουν τόπο τα hz; Αν όχι, να είχαμε να λέγαμε.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
2 hours ago, Babis_allos said:

Κινηση στρατηγικης ειναι, για το λογο που λες ομως δε νομιζω.. Να μειώσουν τις τιμές τώρα για να τις αυξήσουν του χρόνου (πίσω δηλαδή στα επίπεδα του 14). Μπορούσαν άνετα να τις κρατήσουν εκεί που είναι και του χρόνου να τις ξανακρατήσουν εκεί που είναι και να λένε "δεν αλλάξαμε τις τιμές 3 χρόνια". 

Στρατηγική είναι κατά τη γνώμη μου για να φέρουν πιο πολύ κόσμο στο ecosystem και επειδή κομμάτι της αύξησης ηταν λόγω ισοτιμίας ευρώ/δολλάριο περσι που άλλαξε δραστικά και τώρα ισορρόπησε.

Του χρόνου θα ανεβάσουν τις τιμές με σχετική βεβαιότητα και μπορεί αυτό φυσικά να σε κάνει να πείς 'είχα δίκιο' αλλά δε νομίζω ότι ο λόγος είναι αυτός που περιγράφεις.

Έφαγαν τα μούτρα τους με την αύξηση τιμής πέρυσι και λογικεύτηκαν, είναι σαφές. Μιλάμε τώρα για τιτάνιο, διπλάσια χωρητικότητα και 50€ κάτω. Σίγα μην είναι θέμα στρατηγικής, θέμα εξορθολογισμού είναι.

Και φυσικά και αποτέλεσμα της ισοτιμίας που επανήλθε σε ρεαλιστικά επίπεδα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sxetikos13 είπε

Δεν διαφωνώ αλλά γιατί να έρχεται πχ το xiaomi 13 στα 999 € και  να φέρνει η apple το 15 στα 969 € ούτε καν 999, που πάλι μείωση θα ήταν σε σχέση με το iphone14???

Δηλαδή του χρόνου θα ψιλοαλλαξει και λίγο το μέγεθος + τα νέα specs θα κολλήσει και την αύξηση της τιμής και θα είναι και καβάλα στο άλογο που έδωσε μείωση στα 15... Και έχει και καβατζα το 16αρι το απλό να διατηρήσει την τιμή στα ίδια επίπεδα.  Στα pro όμως θα ανέβει αρκετά πιστεύω η τιμή στη βάση της νέας οθόνης με μεγαλύτερες ίντσες, καλύτερη μπαταρία, καμερα κτλ...

Από marketing γνωρίζουν καλά αν μη τι άλλο στην apple.

Μεγάλυτερη.οθόνη 6.3/6.9 σημαίνει χωρος για μεγάλ. μπαταρία στα 16 pro αρα αναπροσαρμογή τιμής αυτόματα σε σχέση με τα τωρινά πλέον. Αν βάλει κ stacked battery technology ακόμη καλύτερα για περισσότερη αυτονομία :)

Θα σου έχει κ τα απλά στα ίδια μεγέθη (ίδια τιμή λογικα) backup 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, inetien12 είπε

Ε όχι εγώ αν δεν πλερώσω δεν το περνώ!

Να με λένε στη γειτονία τσιγουνι μετά ?

Γιατί και που το παίρνω ξέρω τι τεχνολογίες έχει ? Τι χρήσεις ?

Ή απλά για να πουλάω μούρη και να μπαίνω IG FB και Insomnia ,να το παίζω της τεχνολογίας ?

Θα εκτεθώ απαπαπα

Γτ ρε φιλε τα αλλα μαρκας κινητα που περνεις ξερεις να τα χρησιμοποιεις;Οχι δεν ξερεις αρα αυτο που λες ειναι απλα για να πεις.Κλασσικα.

• Like 1
Δημοσ.

κακώς κατέβηκαν οι τιμές από Γενάρη και να δούμε για διαθεσιμότητα... προσπάθησα να κάνω προπαραγγελία απο istorm στις 15:00 και είχε πέσει το site 

Δημοσ.
4 hours ago, aces said:

Μεγάλυτερη.οθόνη 6.3/6.9 σημαίνει χωρος για μεγάλ. μπαταρία στα 16 pro αρα αναπροσαρμογή τιμής αυτόματα σε σχέση με τα τωρινά πλέον. Αν βάλει κ stacked battery technology ακόμη καλύτερα για περισσότερη αυτονομία :)

Θα σου έχει κ τα απλά στα ίδια μεγέθη (ίδια τιμή λογικα) backup 

Εσύ καλά τα λες αλλά αν είναι να ματώσει η τσέπη μας, βολεύομαι προσωπικά και με το απλό το iphone 15 που η τιμή του ξεκινά  με 9 μπροστά και όχι με 1.😅😊

Και πάλι υπερβολικά μου φαίνονται...

Εντωμεταξύ στο amazon.de η τιμή ξεκινά από 989 € για προπαραγγελίες του  iphone 15. Περίεργο μου φαίνεται....

https://www.amazon.de/dp/B0CHXFCYCR

Δημοσ.
5 ώρες πριν, oldnew είπε

Κανενας δε "χρειάζεται" τέτοια συσκευή. Ολοι μπορούν να κάνουν τα πάντα και με ενα κινητό android των 150-200€.  Έχουν γίνει πλέον τόσο γρήγορα, με μεγάλες οθόνες κλπ ακομα και τα πολύ φθηνά που ακριβώς την ίδια δουλειά κάνεις. Απλά πολλοί έχουμε τη μανία να παίρνουμε το καλύτερο.. Εν γνώση οτι δεν αξίζει με την καμία τα λεφτα του. 

Το μόνο κινητό που είναι διαφορετικό απ τα υπόλοιπα και καλύπτει ανάγκες που τα άλλα δεν μπορούν, οπότε απο αυτή την άποψη δικαιολογεί τα λεφτά του, είναι τα fold. 

Θα διαφωνήσω εδώ πέρα ! Σίγουρα ένα κινητό των 200 ευρώ δεν κάνει τα ίδια πράγματα με ένα που κάνει 1300.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Έβαλα προπαραγγελια istorm 15·06, υπάρχει ελπίδα να παραλάβω πρώτη μέρα;

σιγά σιγά παιδιά μην σπρώχνεστε! :rolleyes:

Δημοσ.
5 ώρες πριν, john_ είπε

Έχεις δίκιο εν μέρει, αλλά να δώσω μερικά ενδιαφέρον σημεία ακόμα.

Προφανώς μιλάς για τους βασικούς μισθούς Ελλάδας που τυγχάνει τριγύρω στις τιμές αυτών των συσκευών. Σε άλλες χώρες ο βασικός μισθός είναι αρκετά υψηλότερος (2-3 φορές πάνω), σε άλλες αρκετά χαμηλότερος (2-3 φορές κάτω). Όμως οι τιμές τον ηλεκτρονικών δεν καθορίζονται διαφορετικά σε κάθε χώρα ανάλογα την αγοραστική δύναμη της χώρας. Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες για όλες τις χώρες. Για αυτό τέτοιες εταιρείες καταφεύγουν στα "φθηνά εργατικά χέρια" που λέμε, για να πέσει το κόστος και μπορούν και άλλοι άνθρωποι να αγοράσουν τέτοια προϊόντα. Για παράδειγμα φαντάσου εάν μια συσκευή σαν το iPhone κατασκευαζόταν από 1,000 άτομα στην Ελβετία το καθένα άτομο με μισθό τουλάχιστον 8,000 ευρώ το μήνα. Η τιμή του Χ/Ψ smartphone θα ήταν μόνο για άλλα πορτοφόλια, προσαρμοσμένα σε τιμές Ελβετίας / Σιγκαπούρης κτλ.

Θεωρώ πως οι άνθρωποι με χαμηλότερα εισοδήματα θέλουν να κοιτούν τη ζωή τους να κυλάει ευχάριστα γιατί μία ζωή έχουμε. Μέρος της ευχαρίστησης ίσως είναι να έχουν και μια τέτοια προηγμένη συσκευή να κάνουν το χαβαλέ τους, εξάλλου τι νοήμα έχουν τα λεφτά στο τέλος αν τα έχεις στο τραπέζι να τα κοιτάς; 

Πάντα για Ελλάδα μιλάω ναι. Εδώ πέρα είμαστε τα κορόιδα της υπόθεσης και στο λεω εγώ που έχω Samsung. Στην Αμερική η Samsung έχει trade in παλιάς συσκευής δίνεις και ένα 100ρικο και πήρες το επόμενο. Εδώ πέρα σου παίρνουν την παλιά συσκευή για 350-400 ευρώ και πρέπει να δώσεις και άλλα 800 900 . 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zus είπε

Και ποια διαφορά καταλαβαίνεις ακριβώς; Μήπως παίζεις κανένα παιχνίδι να πιάσουν τόπο τα hz; Αν όχι, να είχαμε να λέγαμε.

Αν δεν καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ 60hz και 120hz ακόμα και στη περιήγηση καλύτερα να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου σε έναν γιατρό. Σοβαρά το λέω, κι εσύ και όλοι αυτοί που πάτησαν like από κάτω

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, GeorgeVls είπε

Αν δεν καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ 60hz και 120hz ακόμα και στη περιήγηση καλύτερα να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου σε έναν γιατρό. Σοβαρά το λέω, κι εσύ και όλοι αυτοί που πάτησαν like από κάτω

Αλήθεια, καταλαβαίνεις την διαφορά... θέλεις να μας πεις, στο κινητό από τα 60-90 κτλπ στα 120-144; 

Επεξ/σία από markos9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...