The Crow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Το πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη δεν έχει όπως επίσης και το eshop.Ξέρει κανείς κάνα κατάστημα από Θεσσαλονίκη που να έχει Pioneer dvd ανάγνωσης για pc;
Camel_xp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Η αληθεια ειναι οτι δεν κυκλοφορουν εδω και μερικους μηνες, τουλαχιστον στην ελλαδα. Το γιατι δεν το ξερω , ισως εχει σταματησει η παραγωγη , ισως κατι αλλο. Ακομα και η εισαγωγικη εταιρεια, δεν εχει ουτε να αλλαξει τα χαλασμενα DVD με αλλα , γι'αυτο και τα πιστωνει. Μαλλον ειναι λιγο δυσκολο να βρεις, τουλαχιστον απ'οσο ξερω εγω. Ισως καποιος αλλος να ξερει περισσοτερα, οποτε περιμενε απαντησεις.....
overclocker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Einai ena mikro magazi stin ethnikis amynis (kentro) prin apo to british council kai meta apo ena 24h DVD club. Prosexe omws einai mikro kai mporei na min to deis ama peraseis me amaxi! Ekei eixa dei prin apo 1 mina peripou kati Pioneer DVD, elpizw na min exoun teleiwsei! Na xereis omws oti exei mono bulk, alla den nomizw na einai auto problem.
knightmare Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Crap kai exw pioneer etsi kai xalasei thn poulepsame.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Ετσι λοιπον με τα pioneer???Κι εγω εχω ενα 120s (απο αυτα που ειναι σαν το cd του αυτοκινητου ).Αν μου χαλασει τι θα μου πουν στο Πλαισιο που το πηρα??? :?: :?: :?: :?:
mpentenis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 pioneer φερνει η intersys στην ελλαδα. http://www.intersys.gr απο εκει ισως βρειτε μεταπωλητες.αν δεν βρε8ει ακρη, τοτε στειλτε pm να δουμε μηπως υπαρχει κανενα στο υποκαταστημα της εταιριας που δουλευω, εδω δεν εχουμε κανενα....
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 δυσκολο για Pionner πλεον , σκεψου κατι σε teac
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 logiko na min yparxei... otan me 70euro pleon agorazeis dvd/dvdr/dvdrw/cd/cdr/cdrw kai den symazeuete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.