Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρω ένα dvd ανάγνωσης pioneer

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη δεν έχει όπως επίσης και το eshop.Ξέρει κανείς κάνα κατάστημα από Θεσσαλονίκη που να έχει Pioneer dvd ανάγνωσης για pc;

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν κυκλοφορουν εδω και μερικους μηνες, τουλαχιστον στην ελλαδα.

Το γιατι δεν το ξερω , ισως εχει σταματησει η παραγωγη , ισως κατι αλλο.

Ακομα και η εισαγωγικη εταιρεια, δεν εχει ουτε να αλλαξει τα χαλασμενα DVD με αλλα , γι'αυτο και τα πιστωνει.

Μαλλον ειναι λιγο δυσκολο να βρεις, τουλαχιστον απ'οσο ξερω εγω.

Ισως καποιος αλλος να ξερει περισσοτερα, οποτε περιμενε απαντησεις.....

Δημοσ.

Einai ena mikro magazi stin ethnikis amynis (kentro) prin apo to british council kai meta apo ena 24h DVD club. Prosexe omws einai mikro kai mporei na min to deis ama peraseis me amaxi! Ekei eixa dei prin apo 1 mina peripou kati Pioneer DVD, elpizw na min exoun teleiwsei! Na xereis omws oti exei mono bulk, alla den nomizw na einai auto problem.

Δημοσ.

Ετσι λοιπον με τα pioneer???Κι εγω εχω ενα 120s (απο αυτα που ειναι σαν το cd του αυτοκινητου ).Αν μου χαλασει τι θα μου πουν στο Πλαισιο που το πηρα??? :?: :?: :?: :?:

Δημοσ.

pioneer φερνει η intersys στην ελλαδα. http://www.intersys.gr απο εκει ισως βρειτε μεταπωλητες.αν δεν βρε8ει ακρη, τοτε στειλτε pm να δουμε μηπως υπαρχει κανενα στο υποκαταστημα της εταιριας που δουλευω, εδω δεν εχουμε κανενα....

Επισκέπτης
Δημοσ.

δυσκολο για Pionner πλεον , σκεψου κατι σε teac

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...