Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο γείτονας μου εχει δέντρο καρυδιάς κολλητά με το οικοπεδο μου. Το δέντρο ειναι πανω απο 4 μετρα και περναει τη σκεπη μου σε ύψος. Ολα τα φύλλα πέφτουν στην σκεπη και μου βουλώνουν τα Λούκια με αποτέλεσμα να βαζω νερά 1-2 φορες το χρονο. Τα νερά που βαζω ειναι αρκετα για να μου κανουν τεράστια ζημιά αμα τύχει και λείπω απο το σπιτι εκεινη την ωρα. Με ολα αυτα που έγιναν άρχισα να φοβάμαι του εχω κανει παρατήρηση με πολυ ευγενικό τρόπο 3 φορες και συνεχεια μου λεει θα το διευθετήσει αλλα στην πράξη δεν κανει τιποτα. Τι μπορω να κανω; 

Επεξ/σία από gianniss13
Δημοσ.

Δικηγόρος, εξώδικο, νομικά μετρα. 

Είναι υποχρεωμένος για το δεντρο, είτε να το κλαδέψει, είτε να το κόψει, είτε να σου αποκαταστήσει ζημιες προβλήματα και φθορες με δικά του έξοδα. 

• Like 1
Δημοσ.

το τμήμα του δέντρου στο οικόπεδο σου μπορείς να το κλαδέψεις εσυ, του το λες απλά ενημερωτικά. Αν για να κόψει τελείως το δέντρο ζορίζεται οικονομικά πες να τα πληρώσετε μισά μισά να φεύγει, περισσότερα θα γλιτώσεις. Μη σου πω κ μόνος σου να πληρώσεις την κοπή σε συμφέρει. Άδικο μεν αλλά κοιτάς το συμφέρον σου εδώ. 

Δημοσ.

Μα το εχουμε συζητήσει τόσες φορες και περιμενω απαντηση ακομα . Το θεμα δεν ειναι οικονομικό απλα απο οτι καταλαβα δεν θελει να το κοψει. Να μπω μονος μου σε ξένο οικοπεδο; Ή να κανω κρούση με δικηγόρο; 

Δημοσ.

σε παρομοια περιπτωση εφοσον ειχε γινει ενημερωση (και ο ιδιοκτητης στα @@$@#$) σε ενα τεραστιο δεντρο οργανωσαμε με δικα μας λεφτα κλαδεμα. Ο #@$ας φωναξε αστυνομια πυροσβεστικη (μονο στρατο δε καλεσε) και δεν εγινε τιποτα ισα ισα οι πυροσβεστες του την ειπαν

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση , τα κλαδιά ήταν πολύ κοντά στα καλώδια της ΔΕΗ . Καλέσαμε τον ΔΕΔΔΗΕ  και τα έκοψε εκείνος χωρίς να πει το παραμικρό ο ιδιοκτήτης του δέντρου . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gianniss13 είπε

Μα το εχουμε συζητήσει τόσες φορες και περιμενω απαντηση ακομα . Το θεμα δεν ειναι οικονομικό απλα απο οτι καταλαβα δεν θελει να το κοψει. Να μπω μονος μου σε ξένο οικοπεδο; Ή να κανω κρούση με δικηγόρο; 

Σε ξένο οικόπεδο δεν μπαίνεις. 

Θα κλαδέψεις εσύ τα κλαδιά και το μέρος του δέντρου που είναι μέσα στο οικόπεδο σου. Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, αν καλέσει αστυνομία τους λες ότι υπάρχει κίνδυνος πτώσης κλαδίων η ότι κιόλας έπεσε κανένα στον κήπο σου και τίθεται θέμα ασφάλειας. 

Απλα ο κηπουρός δεν θα είναι και φθηνός να ξέρεις ειδικά αν πρέπει να ανέβει σε μεγαλο ύψος. 

2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

σε παρομοια περιπτωση εφοσον ειχε γινει ενημερωση (και ο ιδιοκτητης στα @@$@#$) σε ενα τεραστιο δεντρο οργανωσαμε με δικα μας λεφτα κλαδεμα. Ο #@$ας φωναξε αστυνομια πυροσβεστικη (μονο στρατο δε καλεσε) και δεν εγινε τιποτα ισα ισα οι πυροσβεστες του την ειπαν

Κατι τέτοια ζώα να είχαμε λιγότερα στις πόλεις και τις γειτονιές μας η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη. Κανονικά σε αυτόν έπρεπε να του κάνετε και αγωγή για να πάρετε πίσω αυτά που κανονικά έπρεπε να πληρώσει αυτός. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...