Trigger Happy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 ας το παρκάρω εδώ μιας και δεν βλέπω άλλο σημείο στο φόρουμ. μας βρήκαν πρόσφατα (ονομαστικά κιόλας) και με πήραν από τεχνική εταιρεία γιατι λέει θέλουν να κάνουν μετρήσεις στην ταράτσα για εγκατάσταση κεραίας κινητής. τα κλασσικά, 2-3 μηχανήματα, την κοντή κεραία που είναι και καλά κρυμμένη μεσα στην καμινάδα κλπ κλπ. δικά τους τα μερεμέτια, τα ρεύματα και η απόκατάσταση. υπάρχει και ενοίκιο Χ για την πολυκατοικία. όσοι έχετε κάπου εμπειρία - τεχνικοί, όσοι μπορεί να έχετε καμιά κεραία στην ταράτσα πχ για γράψτε εμπειρίες, συνθήκες, κόστη, πώς το πήραν οι γείτονες και οι υπόλοιποι ένοικοι;
csontheline Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Οι από κάτω την βγάζουν πένα. Και τους πληρώνουν και δεν τρώνε ακτινοβολία. Οι τριγύρω τον πίνουν πάντα. Αρχικά να είσαι 1000000% σίγουρος ότι υπάρχει άδεια και ότι είναι νόμιμη. Πληροφορίες από https://www.gov.gr/upourgeia/oloi-foreis/ethnike-epitrope-telepikoinonion-kai-takhudromeion/keraies-kinetes-telephonias
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Θα έχετε προβλήματα με γείτονες δυστυχως. Ακτινοβολια τρωνε όλοι, είτε από τα κινητά τους είτε από άλλες πηγές. Η ακτινοβολία που δέχεται ο καθένας μειώνεται με το τετραγωνο της απόστασης από την πηγή και τα στερεά εμπόδια που μεσολαβούν. Η εταιρεία πρέπει να λάβει άδεια τόσο από την ΕΕΤΤ όσο και από την πολεοδομία. Παραταυτα αν δεν κάνει τα παραπάνω, το πρόβλημα το έχει η εταιρεία και όχι εσείς.
andreas1gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις 5G κεραίες; Τι εμβέλεια έχουν; Μπορούν να μπουν στους πυλώνες και να καλύψουν μια μεγάλη περιοχή; Το ρωτάω γιατί ήμουν στο χωριό μου και είδα ότι έχει 5G Cosmote... Προσπάθησα να δω που υπάρχει νέα κεραία στην ιστοσελίδα της eett αλλά δεν έβγαζε κάποια. Εκτός από την πιο κοντινή γνωστή εδώ και 20 χρόνια και 16km μακριά....
csontheline Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, andreas1gr said: Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις 5G κεραίες; Τι εμβέλεια έχουν; Μπορούν να μπουν στους πυλώνες και να καλύψουν μια μεγάλη περιοχή; Το ρωτάω γιατί ήμουν στο χωριό μου και είδα ότι έχει 5G Cosmote... Προσπάθησα να δω που υπάρχει νέα κεραία στην ιστοσελίδα της eett αλλά δεν έβγαζε κάποια. Εκτός από την πιο κοντινή γνωστή εδώ και 20 χρόνια και 16km μακριά.... Μισό χιλιόμετρο χωρίς εμπόδια. Την ψάχνεις στο λινκ που παρέθεσα παραπάνω. Εναλλακτικά, τηλέφωνο ή email στην ΕΕΤΤ (στο email βάλε και pinpoint, φωτογραφίες και ότι άλλο μπορείς για να τους βοηθήσεις). Τέλος, μπορείς να το κοιτάξεις και μόνος σου https://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php
andreas1gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, csontheline είπε Μισό χιλιόμετρο χωρίς εμπόδια. Την ψάχνεις στο λινκ που παρέθεσα παραπάνω. Εναλλακτικά, τηλέφωνο ή email στην ΕΕΤΤ (στο email βάλε και pinpoint, φωτογραφίες και ότι άλλο μπορείς για να τους βοηθήσεις). Τέλος, μπορείς να το κοιτάξεις και μόνος σου https://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php Σε αυτό το λινκ έκανα τσεκ... Δεν υπάρχει τίποτα στο χωριό... Το επόμενο πιο κοντινό χωριό είναι στα 6km... Η γνωστή κεραία της cosmote με πυλώνα, είναι στα 16km...
Trigger Happy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, andreas1gr είπε Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις 5G κεραίες; Τι εμβέλεια έχουν; Μπορούν να μπουν στους πυλώνες και να καλύψουν μια μεγάλη περιοχή; Το ρωτάω γιατί ήμουν στο χωριό μου και είδα ότι έχει 5G Cosmote... Προσπάθησα να δω που υπάρχει νέα κεραία στην ιστοσελίδα της eett αλλά δεν έβγαζε κάποια. Εκτός από την πιο κοντινή γνωστή εδώ και 20 χρόνια και 16km μακριά.... δυστυχώς κάποιοι τα χωρίζουν σε 2 κατηγορίες.... What is the Range of a 5G Cell Tower? The range of a 5G cell tower is 1 to 3 miles (1.6 to 5 kilometers) when transmitting low- and mid-band spectrum. Examples of the 5G spectrum bands used by cell towers are 600 MHz, 700 MHz, 850 MHz, 2.5 GHz, 3.5 GHz (CBRS), and 3.7 GHz (C-band). READ MORE: Cell Tower Locations – How to Find 4G LTE and 5G Towers What is the Range of a 5G Small Cell? The range of a 5G small cell is 50 to 2,000 feet (15 to 600 meters) when transmitting high-band or millimeter wave (mmWave) spectrum, assuming no obstructions. Examples of the 5G spectrum bands used by small cells are 24 GHz, 27.5 GHz to 31 GHz, 37 GHz, 39 GHz, and 47 GHz. Small cells are low-powered cellular radio access points used for voice, video, and data transmission, which are designed to provide network coverage and capacity to smaller areas than cell towers. Μόλις τώρα, Trigger Happy είπε δυστυχώς κάποιοι τα χωρίζουν σε 2 κατηγορίες.... What is the Range of a 5G Cell Tower? The range of a 5G cell tower is 1 to 3 miles (1.6 to 5 kilometers) when transmitting low- and mid-band spectrum. Examples of the 5G spectrum bands used by cell towers are 600 MHz, 700 MHz, 850 MHz, 2.5 GHz, 3.5 GHz (CBRS), and 3.7 GHz (C-band). READ MORE: Cell Tower Locations – How to Find 4G LTE and 5G Towers What is the Range of a 5G Small Cell? The range of a 5G small cell is 50 to 2,000 feet (15 to 600 meters) when transmitting high-band or millimeter wave (mmWave) spectrum, assuming no obstructions. Examples of the 5G spectrum bands used by small cells are 24 GHz, 27.5 GHz to 31 GHz, 37 GHz, 39 GHz, and 47 GHz. Small cells are low-powered cellular radio access points used for voice, video, and data transmission, which are designed to provide network coverage and capacity to smaller areas than cell towers. εγώ, έχω βρει και αυτό εδώ https://www.b2green.gr/el/post/72635/adeiodotisi-kai-elegchos-kataskevis-keraion-oi-armodiotites-ton-michanikon-neos-anaptyxiakos και λίγο που μίλησα με την εταιρεία κατάλαβα ότι πρόκειται για μικρή που συνήθως κρύβεται από το ίδιο το κτίριο. πχ σαν σωλήνας, φυτό, θερμοσίφωνας κλπ κλπ. πάντως αναφέρθηκε ότι θα έχει ΜΠΕ από το Δημόκριτο.
m3ltd0wn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να κρύψουν κάτι που είναι νόμιμο... Για λόγους αισθητικής; ίσως... Εμένα απέναντι από κεραία για λίγο καιρό. Δεν θέλω να τις βλέπω μπροστά μου ούτε ζωγραφιστες. Όχι ότι μας έκανε κάτι αλλά αυτό θα το δείξει το μέλλον... Δεν είμαι τεχνοφοβικος, το αντίθετο αλλά με τα ραδιοκυματα έχω ένα θέμα γιατί πάντα κλέβουν στις μετρήσεις και γιατί είναι και κάποια watt που σε βομβαρδιζουν...
Trigger Happy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να κρύψουν κάτι που είναι νόμιμο... Για λόγους αισθητικής; ίσως...... να σου θυμίσω ότι κάποτε είχε βγάλει ο δήμος αθήνας ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ για να κατέβουν οι κεραίες τηλεόρασης και οι .... μπαλαντέζες από τα μπαλκονια και να πει ΜΙΑ κεντρική. δεύτερον, σύμφωνοι, η κεραία παίζει σε χαμηλότερη ισχύ για να πάρει πιστοποίηση και μετά, κάνει την αθήνα σουβλάκι. δεν είναι οι μόνοι. με το κινητό, ούτε καν κεραία, εγώ πιάνω Access point του AWMN αρκετά χιλιόμετρα μακριά... 1
JakeKaufman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 17 minutes ago, m3ltd0wn said: Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να κρύψουν κάτι που είναι νόμιμο... Για λόγους αισθητικής; ίσως... Εμένα απέναντι από κεραία για λίγο καιρό. Δεν θέλω να τις βλέπω μπροστά μου ούτε ζωγραφιστες. H 2η φράση απαντάει στην 1η
turbat0s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 14/9/2023 στις 10:35 ΜΜ, Trigger Happy είπε υπάρχει και ενοίκιο Χ για την πολυκατοικία. Πόσο είναι αυτό το Χ, πάντα είχα περιέργεια, τί εισπράττει η πολυκατοικία? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από turbat0s
Trigger Happy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 προφανώς ανάλογα με το τι κάνουν. άλλο να βάλεις μια κεραία άλλο να χτίσεις πυλώνα έτσι; σε γενικές γραμμές, περιορίζεσαι στο να νοικιάζεις χώρο. τα υπόλοιπα είναι δικά τους. και για να σε βγάλω από το δίλλημα, ναι, και για αυτό ανοίχτηκε το τοπικ, να δούμε ένα μέτρο σύγκρισης. πάντως κράτα μικρό καλάθι. αν είσαι πχ μονοκατοικία στην κορυφή σε λόφο, τα παίρνεις όλα, όσα και να είναι. αν είσαι σε πολυκατοικία με 30 διαμερίσματα στους αμπελόκηπους παίρνεις το Χ δια 30. και αυτό, αν είσαι ιδιοκτήτης. οι περισσότεροι, καταλαβαίνουν ότι στην δεύτερη περίπτωση παίρνουν.....2 καφέδες και απλά τα αφήνουν όλοι στο διαχειριστή να πληρώνει κοινόχρηστα.
kage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποσα σας δινουν ? Συνηθως ειναι πανω απο 10κ ανα ετος Τα υψηλα ghz των 5g π απ ότι θυμάμαι δεν είχαν οριστικοποιηθεί από εεττ ..παρολ αυτά, η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια λειτουργεί αθροιστικά(απ όλες τις συσκευές ή ακομη χειροτερα αν έχεις πυλώνα δεη υψηλής τασης διπλα σου) κ αν η ένταση και η διάρκεια είναι πάνω από τα όρια σε κάποιον θα δημιουργήσει θέμα.. συνήθως οι μικρές ηλικίες έχουν σοβαρότερο θέμα Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από kage
vs_skg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 On 14/09/2023 at 20:35, Trigger Happy said: ας το παρκάρω εδώ μιας και δεν βλέπω άλλο σημείο στο φόρουμ. μας βρήκαν πρόσφατα (ονομαστικά κιόλας) και με πήραν από τεχνική εταιρεία γιατι λέει θέλουν να κάνουν μετρήσεις στην ταράτσα για εγκατάσταση κεραίας κινητής. τα κλασσικά, 2-3 μηχανήματα, την κοντή κεραία που είναι και καλά κρυμμένη μεσα στην καμινάδα κλπ κλπ. δικά τους τα μερεμέτια, τα ρεύματα και η απόκατάσταση. υπάρχει και ενοίκιο Χ για την πολυκατοικία. όσοι έχετε κάπου εμπειρία - τεχνικοί, όσοι μπορεί να έχετε καμιά κεραία στην ταράτσα πχ για γράψτε εμπειρίες, συνθήκες, κόστη, πώς το πήραν οι γείτονες και οι υπόλοιποι ένοικοι; Αν κάποιος το ...πάρει στραβά του εξηγείς το πολύ απλό, ότι οι κεραίες αυτές έχουν ένα διάγραμμα ακτινοβολίας (radiation pattern στο χωριό μου) που τις κάνει να εκπέμπουν μακριά από και όχι προς την πολυκατοικία. Οι ισχυρισμοί πιο πάνω ότι τις κεραίες τις βάζουν...στο ρελαντί για τις πιστοποιήσεις και μετά ..ανεβάζουν στροφές είναι λίγο κουλοί αν δεν υποστηριχτούν από καταγεγραμμένα συμβάντα.
Trigger Happy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vs_skg είπε Οι ισχυρισμοί πιο πάνω ότι τις κεραίες τις βάζουν...στο ρελαντί για τις πιστοποιήσεις και μετά ..ανεβάζουν στροφές είναι λίγο κουλοί αν δεν υποστηριχτούν από καταγεγραμμένα συμβάντα. από ίδιο τεχνικό, κινητής τηλεφωνίας... που φυσικά δεν λέει κάτι δημόσια. την θέλει την δουλειά του. συνήθεις εφαρμογές σε μακρινούς ανοιχτούς χώρους πχ φεστιβάλ ή χειρότερα σε σημεία εντός πόλης με λίγη κάλυψη σήματος (και πολύ παράπονο πελατών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα