elgol Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Ειναι που δεν το εχουν πολλοι αμα το κανουν ολα τα παλιοτερα θα γινει μετα ασυμφορο ή τουλαχιστο μη ανταγωνιστικο 1
mais stathis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Καταρχήν ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας ή αλήθεια είναι ότι εφόσον με ενδιαφέρει μόνο η οικονομία και όχι η αναβάθμιση του αυτοκινήτου το λογικό είναι το αέριο το αμάξι είναι 1 χέρι και τα πάντα στην ώρα τους και με το παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι μου κάθεται κάπως να πουλήσω αυτό όσο πιάσει και να δώσω 10.000€ για να πάρω κάτι 2με4 χρόνια νεότερο με περισσότερα χιλιόμετρα από το δικό μου. Απλά λόγω των ανοιχτών χιλιομέτρων που κάνω το disel δεν θα μου έβγαζε τα γνωστά dpfκλπ αλλά πού να το βρεις. Για το αέριο εάν ξέρετε να προτείνετε κάποιον καλό εγκαταστάτη στην Αθήνα στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα ο κινητήρας μού είναι λίγο δύστροπος για αέριο έτσι Διαβάζω τουλάχιστον τα συστήματα που μου πρότειναν όλοι είναι το brc για το αμάξι μού..
meletis_m Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, mais stathis είπε Καταρχήν ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας ή αλήθεια είναι ότι εφόσον με ενδιαφέρει μόνο η οικονομία και όχι η αναβάθμιση του αυτοκινήτου το λογικό είναι το αέριο το αμάξι είναι 1 χέρι και τα πάντα στην ώρα τους και με το παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι μου κάθεται κάπως να πουλήσω αυτό όσο πιάσει και να δώσω 10.000€ για να πάρω κάτι 2με4 χρόνια νεότερο με περισσότερα χιλιόμετρα από το δικό μου. Απλά λόγω των ανοιχτών χιλιομέτρων που κάνω το disel δεν θα μου έβγαζε τα γνωστά dpfκλπ αλλά πού να το βρεις. Για το αέριο εάν ξέρετε να προτείνετε κάποιον καλό εγκαταστάτη στην Αθήνα στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα ο κινητήρας μού είναι λίγο δύστροπος για αέριο έτσι Διαβάζω τουλάχιστον τα συστήματα που μου πρότειναν όλοι είναι το brc για το αμάξι μού.. Γράψε εδώ : Μοντέλο - αριθμό κινητήρα Περιοχή που είσαι . Brc seq32 ή plug/drive Επιπλέον έχει μηχανικές βαλβίδες το ξέρεις ; ή υδραυλικές ; https://www.insomnia.gr/forums/topic/185683-αυτοκίνητα-με-υγραέριο-γνώμες/#comment-1580514
mais stathis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, meletis_m είπε Γράψε εδώ : Μοντέλο - αριθμό κινητήρα Περιοχή που είσαι . Brc seq32 ή plug/drive Επιπλέον έχει μηχανικές βαλβίδες το ξέρεις ; ή υδραυλικές ; https://www.insomnia.gr/forums/topic/185683-αυτοκίνητα-με-υγραέριο-γνώμες/#comment-1580514 Hyundai i30 2009 κωδικός κίνητρα G4FA κατά 99% έχει μηχανικές αυτές που δεν ρυθμίζονται μόνες τους μου πρότειναν το seq 32 όλοι περιοχή ταύρος...
meletis_m Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, mais stathis είπε Hyundai i30 2009 κωδικός κίνητρα G4FA κατά 99% έχει μηχανικές αυτές που δεν ρυθμίζονται μόνες τους μου πρότειναν το seq 32 όλοι περιοχή ταύρος... Καλό σύστημα είναι αρκεί να τοποθετηθεί με τα σωστά μπεκ υγραερίου και να βάλεις οπωσδήποτε μεικτό ψεκασμό στα φορτία . Έχει καλή στρατηγική αυτολιπανσης το BRC . Να κάνεις έλεγχο διακενων βαλβίδων κάθε 30,000 1
imr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Θεωρητικα το diesel ειναι καλυτερο αλλα με 9000 (+1000-2000 χιλ που πρεπει να εχεις στην ακρη για οποιοδηποτε μεταχειρισμενο) δυσκολα θα βρεις κατι αξιολογο εκει που εχουν φτασει οι τιμες. Προσοχη στην εγκατασταση γιατι αρκετα αυτοκινητα εχουν θεματα με το αεριο, πρεπει να ψαξεις λιγο αν το δικο σου εχει θεματα 1
agnostos13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Αν εμπιστεύεσαι τις μετατροπές βάλε lpg. Αλλιώς diesel... 1
Trikala_city Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 14/9/2023 στις 8:54 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Aυτό θα έκανα εγώ. Γενικά ξέρω ότι τα hyundai από 2003- 2007 συνεργάζονται άψογα με το υγραέριο, για τους νεώτερους κινητήρες δεν έχω άποψη. Ρωτα σε εγκαταστάτη γνώστη για τον κινητήρα σου και αν δώσει το ok και το αυτοκίνητο είναι καλά συντηρημένο, προχώρα. Τα huyndai είναι σκυλιά. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από Trikala_city 1
stel106 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 15/9/2023 στις 9:46 ΠΜ, Dinos1973 είπε Ξέχνα τα αέρια, εάν ήταν καλά θα είχαμε όλοι! Σορρυ π το λεω αλλα αν ειχετε μυαλό σίγουρα θα ειχατε ολοι οι περίεργοι αεριο Κ οσο αφορα το hyundai του θέματος ναι βαλε αεριο αν δεν βαρεθηκες πχ το αμαξι για αλλαγη κλπ και μεχρι να το πουλησεις δεν θα εχει βγάλει καποιο πρόβλημα με τα χλμ που εισαι τωρα!
korakios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Spoiler 28 λεπτά πριν, stel106 είπε Σορρυ π το λεω αλλα αν ειχετε μυαλό σίγουρα θα ειχατε ολοι κοίτα , η βρώμα βγήκε δικαιολογημένα για το lpg , όταν βάζανε άσχετα μαστόρια και δεν ξέρανε να ρυθμίσουν το σύστημα μετά , στα άμεσου ψεκασμού τα πρώτα συστήματα ψεκάζανε υπερβολικά ποσοστά βενζίνης οπότε ξενερώνανε (βάλε και περιπτώσεις που δεν έλεγε το μαστόρι οτι θα σου καίει και 30%+ βενζίνη) γενικά δε νομίζω να σου είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί ο κόσμος φοβάται τη μετατροπή και νομίζει ακόμα οτι το υγραέριο χαλά το μοτέρ κατα τα άλλα ,(σε σωστό εγκαταστάτη) όποιος κάνει πάνω απο 5000χλμ/έτος έχει βγει κερδισμένος , ειδικά τα τελευταία χρόνια
stel106 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων κοίτα , η βρώμα βγήκε δικαιολογημένα για το lpg , όταν βάζανε άσχετα μαστόρια και δεν ξέρανε να ρυθμίσουν το σύστημα μετά , στα άμεσου ψεκασμού τα πρώτα συστήματα ψεκάζανε υπερβολικά ποσοστά βενζίνης οπότε ξενερώνανε (βάλε και περιπτώσεις που δεν έλεγε το μαστόρι οτι θα σου καίει και 30%+ βενζίνη) γενικά δε νομίζω να σου είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί ο κόσμος φοβάται τη μετατροπή και νομίζει ακόμα οτι το υγραέριο χαλά το μοτέρ κατα τα άλλα ,(σε σωστό εγκαταστάτη) όποιος κάνει πάνω απο 5000χλμ/έτος έχει βγει κερδισμένος , ειδικά τα τελευταία χρόνια Ισχύουν ολα οσα λες επειδή ειχε ψωμακι το υγραεριο περνούσε κ ο καθε πικραμένος! αλλα και παλι περα απο καποια αυτοκίνητα ford nissan κλπ δεν βγαζανε προβλήματα στο σύνολο τους! Οποτε εγω επειδή τα βλέπω καθε μερα στην δουλεια ένα αμαξι π εχει κανει 100. 000χλμ χονδρικα εχει κανει σχεδον αποσβεση ολο το αμαξι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα