Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, alexpap said:

Τί είδηση κι αυτή αφού τα IPHONE είναι σαν τις TESLA δεν τις βλέπεις πουθενά.

Σημείωση:

Ανέκδοτο:

Τί κοινό έχουν οι TESLA  και τα IPHONE.

Απάντηση:

Στην Ελλάδα δεν τα βλέπεις πουθενά. 

Τι διαφορά έχουν οι TESLA και τα IPHONE.

Δεν τα βλέπεις πουθενά μέχρι να γεμίσει ο τόπος επειδή είναι φθηνά.

Keep your day job...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

To SAR δηλαδή μετρούν όποτε να δούμε αν υπάρχουν έγκυρα αποτελέσματα και για ποια μοντέλα παρακαλώ 

Δημοσ.

μια χαζη ερωτηση

γιατι ανακληση και απαγορευση στα μαγαζια?

δεν αρκουσε μια ενδειξη που να προειδοποιει?

αν καθε τι που ειναι επικυνδυνο απαγορευεται γιατι επιτρεπουν πωληση τσιγαρων στη γαλλια??

μυριζει μουφα το θεμα με τα specs που αυθαιρετα θεσαν οι γαλλοι

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mants118 είπε

Παίρνω το θάρρος μέσα από το insomnia και καταγγελω-ζητάω και την απαγόρευση πωλήσεων του iPhone 3G.. έχει ακτινοβολία! 

😛

Πάρε το iPhome 3GS.

😄

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mitch.dask είπε

ή κάποιος πληρωνόταν καλά, ή κάποιος πληρώθηκε από αλλού καλά ή κάποιος σταμάτησε να πληρώνεται καλά.

Αν αναφέρεται στο sar (σαν άσχετος που είμαι), υπάρχουν άλλα πόσα με μεγαλύτερο από το 12!

Υποτίθεται πως αν είχαν κάποτε αυξημένο sar δεν επιτρεπόταν πώληση.

Μην κουράζω, θα σας ενημερώσω μελλοντικά αν αποκτήσω ουρά από το 12 pro max μου.

Συγκρίνεις το sar που δηλώνει η apple με των άλλων κατασκευαστων. Εδώ μιλάμε πως εκπέμπει παραπάνω ακτινοβολία από την δηλωμένη ενώ παράλληλα ξεπερνάει τα νόμιμα όρια. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexpap είπε

Τί είδηση κι αυτή αφού τα IPHONE είναι σαν τις TESLA δεν τις βλέπεις πουθενά.

Σημείωση:

Ανέκδοτο:

Τί κοινό έχουν οι TESLA  και τα IPHONE.

Απάντηση:

Στην Ελλάδα δεν τα βλέπεις πουθενά. 

Τι διαφορά έχουν οι TESLA και τα IPHONE.

Δεν τα βλέπεις πουθενά μέχρι να γεμίσει ο τόπος επειδή είναι φθηνά.

Κακο αλλα στο δινω για την προσπάθειά

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mants118 είπε

Κοίτα, και μόνο που έχεις εμπλακεί σε αυτή τη κουβέντα μαζί μας λογικά σε έχει πειράξει στο max η ακτινοβολία  😛

Και εγώ έχω το απλό iphone 12, και με πειράζει που μετά από 3 χρόνια βγαίνει αυτή η μελέτη.

Γιατί δεν την πραγματοποιήσανε όταν βγήκε στην κυκλοφορία το 12άρι;

Σίγουρα θα είχα αγοράσει άλλο κινητό.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ioannis848 είπε

Και εγώ έχω το απλό iphone 12, και με πειράζει που μετά από 3 χρόνια βγαίνει αυτή η μελέτη.

Γιατί δεν την πραγματοποιήσανε όταν βγήκε στην κυκλοφορία το 12άρι;

Σίγουρα θα είχα αγοράσει άλλο κινητό.

Από ότι διάβασα τα όρια που έχουν θέσει είναι 10 φορές πιο κάτω από τις επικίνδυνες τιμές.
Δεν είμαι ειδικός για να το αξιολογήσω βέβαια. Πάντως αν όντως είναι επικίνδυνα εκτός από την Apple θα έπρεπε να κυνηγάμε την ANFR και τις αντίστοιχες αρχές ανά χώρα.

Αναφορά σε κείμενο

Industry experts said there were no safety risks as regulatory limits on SAR were set well below levels where scientists have found evidence of harm.

"From a health and safety point of view, it is not as if this is putting anyone at risk," said Professor Rodney Croft, the chair of the International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP), which sets global guidelines on the SAR limits.

The limits - based on the risk of burns or heatstroke from the phone's radiation - are already set ten times below the level where scientists found evidence of harm.

Croft said the French findings could differ from those recorded by other regulators because ANFR assesses radiation with a method that assumes direct skin contact, without intermediate textile layers, between the device and user.

A French government source also said the French test was different from the method used by Apple.

Πηγή: https://www.reuters.com/technology/apple-disputes-french-findings-says-iphone-12-complies-with-radiation-standards-2023-09-13/

• Like 1
Δημοσ.

Οι συγγενείς του θα είναι περήφανοι που πέθανε από καρκίνο που προκλήθηκε από iphone και όχι από τίποτα φτηνιαρικα βρωμο τσιγάρα 

Δημοσ.

και το iPhone 6 plus να μην το πουλανε κι αυτο λυγιζει :P σοβαρα τωρα; 

9 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Ηταν παραεισαγωγες αυτα που ελεγξαν!

ειναι και λιγο χαζουλης τι 6s ρε προβατο κανε ενα καινουργιο να δουμε ποσα θα σου βγει κομματι κομματι οπως τα αυτοκινητα 10 φορες πανω απο την αξια του :P

Δημοσ.

Ευκαιρία να πάρω δωρό στο αφεντικό μου και την πεθερά μου απο ενα iphone12. Πληρώνω όσο όσο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...