SilentVoice Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενα απόγευμα είχε τύχει να εχουν κόψει το ρευμα στο συγκεκριμένο τετράγωνο. Παταγα τα νούμερα, κοιταγα αν είναι όλες κλειστές οι πόρτες και τίποτα. 5 λεπτά το πάλευα! Οσπου εμφανίστηκε ενας γείτονας και μου είπε οτι έχει κοπει το ρευμα και μάλλον για αυτό δεν ανοίγει. Νομίζω ήταν ο μόνος τρόπος να καταλάβω πως δεν έχει ρευμα το τετράγωνο εκει. Υ.Γ. Ηταν Τετάρτη απόγευμα και τα μαγαζιά ήταν κλειστά γύρω.Οπότε δεν καταλαβαινεις αν έχει ρευμα ή όχι. Οπως και δεν εχει κανένα λαμπάκι το συγκεκριμένο skroutz point για να το καταλάβεις, απλά ενα keyboard. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από SilentVoice
XarisArgy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, sdikr είπε Αν δεν έχει google play δεν έχει και τα google services, framework, υπάρχει περίπτωση το skroutz να πατάει πάνω σε αυτά για κάποιες λειτουργίες Αυτο συμβαίνει, χρησιμοποιησα αλλο κινητο με google play και δουλεψε, στο δικο μου παταγα το κουμπι και δεν εκανε τιποτα. 54 λεπτά πριν, tutuyo είπε ολα ανοιχτα data,BT,GPS Φταιει το κινητο που δεν εχει play services
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα