Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιγω την κωλοεφαρμογη, εχω δεδομενα, bluetooth ανοιχτο, παταω παραλαβε απο θυριδα και δεν κανει απολυτως τιποτα. Τι κανω? 

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.

μου έχει τύχει κι εμενα, καποιο προβλημα ειχε το box/θυρίδα/σύστημα

το πηρα αποφαση οτι δε θα παραλαβω εκεινη τη μέρα, την επόμενη μίλησα με το support τους και μετα απο λιγο πηγα και παρέλαβα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Ανοιγω την κωλοεφαρμογη, εχω δεδομενα, bluetooth ανοιχτω, οαταω παραλαβε απο θυριδα και δεν κανει απολυτως τιποτα. Τι κανω? 

Θέλει και gps για να ανοίξει 

Δηλαδή Data, bt, gps οn

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Θέλει και gps για να ανοίξει 

Δηλαδή Data, bt, gps οn

Εχω και τοποθεσια ενεργοποιημενη, και παλι δεν κανει κατι

17 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν ήξερα ότι μπορεί να τύχουν τέτοια θέματα με το σκρουτζ box, εγώ μόνο μια φορά πήγα να παραλάβω τον Ιούλιο και όλα εντάξει. 

Εχω μια υποψια πως φταει οτι το κινητο μου ειναι huawei. Πηρα φιλο τηλεφωνο να δοκιμασει να το ανοίξει για εμενα και φαινεται να του λειτουργει αλλα επειδη χρειαζεται να ειναι αυτος στο locker με bluetooth δεν μπορει να με βοηθήσει. Και περπατησα 2μιση χιλιομετρα για να έρθω εδω, και αλλα 2μιση τωρα να γυρισω. Παλι καλα που γλιτωσα το 1 ευρω στα μεταφορικα.. 

Επεξ/σία από XarisArgy
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Εχω μια υποψια πως φταει οτι το κινητο μου ειναι huawei. Πηρα φιλο τηλεφωνο να δοκιμασει να το ανοίξει για εμενα και φαινεται να του λειτουργει αλλα επειδη χρειαζεται να ειναι αυτος στο locker με bluetooth δεν μπορει να με βοηθήσει. Και περπατησα 2μιση χιλιομετρα για να έρθω εδω, και αλλα 2μιση τωρα να γυρισω. Παλι καλα που γλιτωσα το 1 ευρω στα μεταφορικα.. 

Και το δικό μου huawei είναι, δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Και το δικό μου huawei είναι, δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. 

Εχεις google play? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, XarisArgy είπε

Κακώς δεν επικοινώνησες με το support τους. Εκείνη την ώρα έπρεπε να τους τηλεφωνήσεις, και θα το έπαιρνες μια χαρά. 

Ενημερωτικά: υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσεις τα στοιχεία άλλου ατόμου, ώστε να παραλάβει εκείνο αντί εσένα. Του πηγαίνει σύνδεσμος, και ακολουθείται η ίδια διαδικασία παραλαβής. Θα πρέπει να έχει κι ο ίδιος λογαριασμό + κατεβασμένο app, σαφώς. Έχει μια επιλογή με ένα ανθρωπάκι με ένα + δίπλα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Ναι. 

Εμενα δεν εχει, οποτε σε καποιες εφαρμογες καποιες λειτουργίες δεν δουλεύουν σωστα, μαλλον ειναι μια απο αυτες

5 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Κακώς δεν επικοινώνησες με το support τους. Εκείνη την ώρα έπρεπε να τους τηλεφωνήσεις, και θα το έπαιρνες μια χαρά. 

Ενημερωτικά: υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσεις τα στοιχεία άλλου ατόμου, ώστε να παραλάβει εκείνο αντί εσένα. Του πηγαίνει σύνδεσμος, και ακολουθείται η ίδια διαδικασία παραλαβής. Θα πρέπει να έχει κι ο ίδιος λογαριασμό + κατεβασμένο app, σαφώς. Έχει μια επιλογή με ένα ανθρωπάκι με ένα + δίπλα. 

Δεν εχω καποιον να παραλαβει για εμενα δυστυχώς, θα πρεπει να παω με κινητο αλλου και να το παρω απ'οτι φαινεται

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Εμενα δεν εχει, οποτε σε καποιες εφαρμογες καποιες λειτουργίες δεν δουλεύουν σωστα, μαλλον ειναι μια απο αυτες

Δεν εχω καποιον να παραλαβει για εμενα δυστυχώς, θα πρεπει να παω με κινητο αλλου και να το παρω απ'οτι φαινεται

Τι να σου πω. Εγώ θυμάμαι όταν πήγα εκεί, είχα ανοιχτά δεδομένα, Bluetooth, την εφαρμογή του skroutz στην οποία μπροστά από την θυρίδα πάτησα άνοιγμα, έστειλε σήμα και άνοιξε. Αν σε εσένα κάνεις όλα αυτά και δεν ανοίγει, πάρε τους τηλέφωνο. Από το google play απλά κατέβασα την εφαρμογή του skroutz, δεν έκανα τίποτε άλλο. 

Δημοσ.

Καποια στιγμη μου ετυχε και μενα. Πηρα τηλεφωνο επι τοπου στο support και μου ειπε οτι καποια θυριδα δεν ηταν καλα κλεισμενη. Της βαρεσα ολες να κλεισουν καλα και μετα μου ανοιξε και η δικια μου

• Like 1
Δημοσ.

Επισης αν ειστε σε skroutz point που δουλευει με πληκτρολογηση κωδικου και οχι data/bluetooth κτλ μην στεκεστε με ανοιχτο το στομα οπως εκανα εγω τις προαλλες

Δημοσ.
12 hours ago, Basilhs23___ said:

Τι να σου πω. Εγώ θυμάμαι όταν πήγα εκεί, είχα ανοιχτά δεδομένα, Bluetooth, την εφαρμογή του skroutz στην οποία μπροστά από την θυρίδα πάτησα άνοιγμα, έστειλε σήμα και άνοιξε. Αν σε εσένα κάνεις όλα αυτά και δεν ανοίγει, πάρε τους τηλέφωνο. Από το google play απλά κατέβασα την εφαρμογή του skroutz, δεν έκανα τίποτε άλλο. 

Αν δεν έχει google play δεν έχει και τα google services, framework,  υπάρχει περίπτωση το skroutz να πατάει πάνω σε αυτά για κάποιες λειτουργίες

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, XarisArgy said:

Και περπατησα 2μιση χιλιομετρα για να έρθω εδω, και αλλα 2μιση τωρα να γυρισω. Παλι καλα που γλιτωσα το 1 ευρω στα μεταφορικα.. 

LEG DAY!!! 🦵💪

Επεξ/σία από csontheline

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...