Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλέον στο ebanking της Πειραιώς, έχει επιλογή να δεις τις απαιτήσεις που έχουν μεταφερθεί στη συγκεκριμένη εταιρεία. Από την καρτέλα δάνεια και χορηγήσεις. Μπες εκεί σε πρώτη φάση να δεις το υπολειπόμενο ποσό για να ξέρεις να κινηθείς ανάλογα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HotChiliPepper89 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το εξής πρόβλημα.

Το Φεβρουάριο του 2021 πήρα ένα καταναλωτικό δάνειο, της τάξεως των 500€. Τότε είχα σταθερή εργασία. Μπόρεσα και πλήρωσα τις 4 πρώτες δόσεις.

Στη συνέχεια απολύθηκα από την εργασία μου απροειδοποίητα. Από τότε δημιουργήθηκαν και άλλες τρύπες. Στις δουλειές στις οποίες πήγαινα ο μισθός ήταν ο βασικός και έβγαζα μόνο τα προς το ζην 

Επιτέλους βρήκα τώρα ξανά δουλειά με ικανοποιητικό μισθό. Ξεκίνησα τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Το θέμα είναι ότι μου ζητάνε λογαριασμό μισθοδοσίας Πειραιώς. Εγώ μη γνωρίζοντας ότι θα συνέβαινε τέτοια ανάποδα με τη δουλειά μου τότε, συνδεσα τον λογαριασμό αποδοχών με το δάνειο.

Τώρα το δάνειο το έχει πάρει η intrum, και δεν φαίνεται καν στην καρτέλα των δανείων.

Υπάρχει περίπτωση να μου τραβήξουν όλες τις ληξιπροθεσμες οφειλές μόλις μπει ο πρώτος (μίσος) μισθός? Θα τακτοποιήσω το χρέος μου με τον δεύτερο μισθό, αλλά με τον πρώτο με το ζόρι θα περάσω το μήνα ως έχει, πόσο μάλλον αν κινδυνεύω να μου τα τραβήξει η τράπεζα.

Ντρέπομαι για την ερώτηση, προς Θεού δεν είμαι λαμόγιο, ένας άνθρωπος που προσπαθεί να επιβιώσει είμαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει.

Πήγαινε στη τράπεζα και κάνε διακανονισμό ή θα σου τηλεφωνήσουν από τη ίδια εταιρεία που ανέλαβε το χρέος .

Σε αντίστοιχη περίπτωση σε ΕΤΕ έτσι έγινε .  

Δημοσ.

Ο λογαριασμος σου ειναι ακατασχετος, το ποσο ειναι σχετικα μικρο, και η οφειλη δεν ειναι προς το δημοσιο, ουτε καν προς τραπεζα πλεον, αλλα προς τριτη ιδιωτικη εταιρεια. Εγω θα τους εβγαζα λιγο το λαδι μεχρι να τα παρουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...